- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.261
Çok teşekkür ederim canım ya çok destek oldun banaSen en zor kısımları geçtin çok az kaldı o yüzden bizden tam destek sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım ya çok destek oldun banaSen en zor kısımları geçtin çok az kaldı o yüzden bizden tam destek sana
Çok teşekkür ederim canım ya çok destek oldun bana
4.aparattayım eşli denemeye geçeceğim cesaretimi toplayıpRegl zamanı benim tam tersi hormonlarım coşuyor Ne aşamadasınnn?
İnşallah canım ya çok istiyorum artık bitsin çok stres yapıyorumBen de tam yaptım regl oldum, bitsin tekrar yapabilecek miyim diye meraktayım inşallah her şey yolunda gider bence artık vakti gelmiş olmazsa biraz daha 4le devam edersin ama ben 4ü yaptığım ilk gün yapabildim, sıralamaya uyarsan olmaması için bi sebep yokk
Amin canım inşallah başarırsın kendine güven halledeceksin allah yardımcın olsunBayanlar bu gece baya çalıştım 3le ve 4le artık 4te de rahat olduğumu gördüm yarın gece eşli deneyeceğiz bana dua edin olur mu 3 senelik kâbusu artık bitireyim lütfen
Amin canım gerçekten 4.aparatta rahatım ama o baskıyı hissediyorum rahatsız ediyor beni biraz daha onunla çalışırsam cesaretim kırılacakAmin canım inşallah başarırsın kendine güven halledeceksin allah yardımcın olsun
Bayanlar merhaba çok üzgünüm okadar kötüyüm ki şuan psikolojik olarak okadar çok hazırlamıştım ki kendimi ama regl oldum oturdum ağlıyorum şuan gerçekten dayanacak gücüm kalmadı bu duruma
Canım nasip bitsin gerginliğin gider daha iyi olur zor evet çok haklısın ama kendine psikolojik olarak yıpratma bence her şey olacağına varır olacaksa bitince de olur bu kadar geldikten sonra bu olur bir hafta önce bir hafta sonra merak etme üzme sen canınıBayanlar merhaba çok üzgünüm okadar kötüyüm ki şuan psikolojik olarak okadar çok hazırlamıştım ki kendimi ama regl oldum oturdum ağlıyorum şuan gerçekten dayanacak gücüm kalmadı bu duruma
Kesinlikle yapacağına eminim sakın erteleme olacakBir arkadaşım vajinusmusu bu kitapla yenmiş. Ben de internetten sipariş verdim. Kitap bugün elime ulaştı. Doktor ve hastanın karşılıklı konuşmaları ve egzersizler detaylıca anlatılıyor. Kitabı hemen okumaya başladım ve kendimi doktorla karşılıklı konuşuyor gibi hissettim. Çok rahatlatıcı bir kitap. Kendine güvenim geldi :) Kitap 10 seanstan oluşuyor. Vajinusmusu yenebileceğime inanıyorum :)
Eki Görüntüle 2982421
Kesinlikle yapacağına eminim sakın erteleme olacak