- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.261
Parmak egzersizlerini yapabiliyorum penisi de yarıya kadar alabiliyorum ama devamı gelmiyor sanki devamı kapalıymış gibi zorladığımızda ise çok canım acıyorTabi ki. Ne durumdasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parmak egzersizlerini yapabiliyorum penisi de yarıya kadar alabiliyorum ama devamı gelmiyor sanki devamı kapalıymış gibi zorladığımızda ise çok canım acıyorTabi ki. Ne durumdasınız?
denemedim ama vajinusmus ilk seansta çiş yapıyor gibi gevşe demişti. çok haklıMerhaba hanımlar umarım bu problemi yaşayan arkadaşlar en kısa zamanda atlatırlar..
1 yıl evliliğim boyunca tam olarak birleşme yaşayamadım, ilerisi yokmuş duvar varmış hissi yüzünden. Aylarca erteledim sonrasında bu işe son vermek için her türlü yolu denemeye başladık. Deneye yanıla kendimce çözümü buldum. Nacizane kendi yöntemlerimi paylaşacağım.
Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi kesinlikle bölgemizin ıslak olması gerekiyor. Ben ainara isimli kayganlaştırıcıyı doktorum tavsiyesiyle kullandım. Yumurtlama dönemleri dışında kuruluktan dolayı canımız yanmayacaksa da yanıyor.
Arkadaşlar altta olduğunuz pozisyonda dizlerinizi kırın ve biraz havaya kaldırın ve ve kesinlikle ya poponuzun altına yüksekçe yastık koyun yada yastık varmış gibi poponuzu kaldırın.
Öteki türlü tam olarak olmuyor yani o hayali ürettiğimiz duvarın çözümünü ben yastık varmış gibi kaldırarak buldum.
Ve buradan okuduğum bir arkadaşımın önerisiyle p..s ileri hareket edeceğinde tam birleşimi sırasında çiş yapacakmış gibi (siz anladınız) yaparak rahatça ilerlemesini sağlayabilirsiniz
Umarım faydam olur. Denemekte fayda var. Çünkü o dönemde hep buraları okudum...
Hayır muayene ol. Kalınlık veya yükseklik gibi zar tipleri oluyor her 100 kadindan 3unde var baski agri coksa kontrole git. Kesinlikle evlenmeden çöz. Ben p.ertesi operasyon gecirecegim. Bölmeli zar tespit edildi.Arkadaslar herkes merhaba ben şuan nisanliyim eylülde dugunum olacak nisanlimla yakınlaşirken hiçbir problem yok ama tam gireceği zaman çok büyük bir acı ve baskı hissediyorum geri çekiliyorum. Evlenmeden önce bu sorunu halletmek istiyorum çok can sıkıcı bir durum. Sizce suan evli olmadığım için beynim bana oyun mu oynuyor yoksa vajinismus muyum lütfen lütfen yardım edin
Ben jinekoloğa gittimArkadaşlar Merhaba birşey sorcağım bende vajinismus hastasıyım 3 yıldır .Aşırı adet düzensizliğim var 5 aydır kesintisiz adet görüyorum 2 ayrı doktora gittim hiçbirşeyim olmadığını stresten olduğunu söylediler ama muayene olmak çok zoruma gitti doktorlar nerdeyse odadan kovacaklardı o yüzden 3 litre su içip o şekilde ultrasyonla bakmak zorunda kaldılar sorun şuki vajinismus iken kadın doğuma muayeneye giden varmı muayenede zorluk çekiyormusunuz
Aslında şöyle ilk kadın doğuma gittim evliliğimin ilk ayında doktor beni çatala yatırdı bakacakken kendimi kastım zorla da olsa biraz baktı ama vajinama herhangi birşey girmedi vajinismus olduğumu söyledi psikoloğa yönlendirdi beni ama gitmedimBen jinekoloğa gittim
Sonra 2 sene geçti jinekoloğa gittim okadar çok ağlayıp derdimi anlattım ki doktor yaşlı bir bayandı beni çatala yatırdı hiç korkma sadece bakicam dedi eline eldiven geçirip serçe parmağını vajinama soktu ordan okadar umutlu çıktım ki oraya birşeyin girebilme ihtimali beni havalara uçurdu ve ben şuan 4.aparati çok kolay yapıyorum tam eşli deneyecektik regl oldum bitmesini bekliyorumAslında şöyle ilk kadın doğuma gittim evliliğimin ilk ayında doktor beni çatala yatırdı bakacakken kendimi kastım zorla da olsa biraz baktı ama vajinama herhangi birşey girmedi vajinismus olduğumu söyledi psikoloğa yönlendirdi beni ama gitmedim
Cesaretimi o doktora borçluyum aslındaSonra 2 sene geçti jinekoloğa gittim okadar çok ağlayıp derdimi anlattım ki doktor yaşlı bir bayandı beni çatala yatırdı hiç korkma sadece bakicam dedi eline eldiven geçirip serçe parmağını vajinama soktu ordan okadar umutlu çıktım ki oraya birşeyin girebilme ihtimali beni havalara uçurdu ve ben şuan 4.aparati çok kolay yapıyorum tam eşli deneyecektik regl oldum bitmesini bekliyorum
Sizin adınıza sevindim evlendiğimin ilk 3. ayında gitmiştim o koltuğa bende oturdum sadece bakmıştı hiçbirşey sokmamıştı ama bende kuyruk sokumu kısmımda hafif bi eğrilik olduğu için ve kendimi o kadar kasmışimki inciltmiştim orayı ve 3 ay oturamamıştım hiçbirşeyin yok vajinismussun niye yapamıyorsunuz anlamıyorum zaten diyip homurdandı kegel egzersizi verip yollamıştı .Sanırım şansım yaver gitmiyor jinekologlarlaCesaretimi o doktora borçluyum aslında
Şuan ne durumdasınSizin adınıza sevindim evlendiğimin ilk 3. ayında gitmiştim o koltuğa bende oturdum sadece bakmıştı hiçbirşey sokmamıştı ama bende kuyruk sokumu kısmımda hafif bi eğrilik olduğu için ve kendimi o kadar kasmışimki inciltmiştim orayı ve 3 ay oturamamıştım hiçbirşeyin yok vajinismussun niye yapamıyorsunuz anlamıyorum zaten diyip homurdandı kegel egzersizi verip yollamıştı .Sanırım şansım yaver gitmiyor jinekologlarla
Allah yardım etsin canım ozaman o sorunlarını hallet sonra hemen aparat al ve çalışmaya başlaBende anksiyete bozukluğu vardı psikiyatriye gidiyordum evlenince bu problemim için psikoloğa yönlendirdi oda tam bir fiyasko müzik açıp meditasyon gibi birşey yaptırdı ödev falan verdi sonraki kısımları aparatlar falan vercekti ben zaten onları düşündükçe anksiyetem daha çok arttı öyle sıradan bir hastanede değil gittiğim yerler artık bir süre sonra her muayene 400 tl para vermekten sıkıldım doktoruda kötülemiyorum burda bende istikrarlı davranmadım sabredip ama meditayson ve sonraki adımların hepsini tek tek söylemesi yapamama korkumu daha çok arttırdı ( burun estetiği için burnunu kırdırmak gibi bişi geliyor aklıma çünkü ) zaten son 1 dene regl ile geçiyor benim 4-5 ay regl sürüyor sonra bir kaç ay düzene girip yine 4-5 ay regl oluyor halada devam ediyor.Stresten olduğunu söylüyorlar ama ben yine gitmek istiyorum ancak büyük ihtimalle rahim kalınlığını ölçmek isteyecek ondada rahimden parça alıyorlarmış araştırdığıma göre öyle yani
Bende ileri seviyeyim sözde parmakla ve cubukla muayene oldum. Bazı doktorlar böyle ileri seviye hasta olmaz dediler. Sag bacagimi biraz kasıyorum. Ama bende bölmeli zar tespit edildi. Birlesme sırasında gerceklesmeyince kasmalarım cogaldi. Şimdi muayene sırasında ayni kasma var ama doktor sakince bir sey yok acımıyor. Hayir bak acimiyor gibi telkinlerde bulununca sakinlesiyorum salıyorum. Yani doktor sakinlestirince bir sorunum yok. Siz 5aydır kanama olup nasıl mudahale etmediler anlayamadım. Az az mı? Boyle bir seyin psikolojik olması mumkun mu bende merak ettim saglikci arkadaslar yazabilse keskeArkadaşlar Merhaba birşey sorcağım bende vajinismus hastasıyım 3 yıldır .Aşırı adet düzensizliğim var 5 aydır kesintisiz adet görüyorum 2 ayrı doktora gittim hiçbirşeyim olmadığını stresten olduğunu söylediler ama muayene olmak çok zoruma gitti doktorlar nerdeyse odadan kovacaklardı o yüzden 3 litre su içip o şekilde ultrasyonla bakmak zorunda kaldılar sorun şuki vajinismus iken kadın doğuma muayeneye giden varmı muayenede zorluk çekiyormusunuz
Bende o çata cıktım iyice bakabildi. Parmak jelle dokundurdu. İleri seviyesin dedi. Birde yetmezmiş gibi zar var ameliyat dedi. Neye ugradigini sasirdim doktor iyi bir doktor ama ben asiri kotu ayrildim. Erkek bir doktora gittim oda ne ileri seviyesi boyle ileri seviye hasta mi olur. Para için demistir. Zarı alıcam bir kez esinle dene yine olmazsa destek al. Ki olur dedi öyle rahatladim ki. Bir erkekten duymak çok daha iyi geldi. Genç olması ve cesaretlendirmesi beni o kadar rahatlatti ki 1 ay sonra bakalım olacak mı. Gecmis olsun umarımm en guzel haberlerinizi yakinda duyarizSonra 2 sene geçti jinekoloğa gittim okadar çok ağlayıp derdimi anlattım ki doktor yaşlı bir bayandı beni çatala yatırdı hiç korkma sadece bakicam dedi eline eldiven geçirip serçe parmağını vajinama soktu ordan okadar umutlu çıktım ki oraya birşeyin girebilme ihtimali beni havalara uçurdu ve ben şuan 4.aparati çok kolay yapıyorum tam eşli deneyecektik regl oldum bitmesini bekliyorum
İnşallah sabırsızlıkla reglimin bitmesini bekliyorumBende o çata cıktım iyice bakabildi. Parmak jelle dokundurdu. İleri seviyesin dedi. Birde yetmezmiş gibi zar var ameliyat dedi. Neye ugradigini sasirdim doktor iyi bir doktor ama ben asiri kotu ayrildim. Erkek bir doktora gittim oda ne ileri seviyesi boyle ileri seviye hasta mi olur. Para için demistir. Zarı alıcam bir kez esinle dene yine olmazsa destek al. Ki olur dedi öyle rahatladim ki. Bir erkekten duymak çok daha iyi geldi. Genç olması ve cesaretlendirmesi beni o kadar rahatlatti ki 1 ay sonra bakalım olacak mı. Gecmis olsun umarımm en guzel haberlerinizi yakinda duyariz
Canım evde yağ tarzı bir şey varsa bebeyağı zeytinyağı Hindistan cevizi yağı vb.. onunla küçük ayna karşısında genital bölge çevresine ve içine yağı masaj yaparak küçük dokunuşlarla sür kegel egzersizlerini(nefes) yaparak. Kendin iyice gevşe rahatla. Daha sonra aparata da yağ sür sonra derin nefes alıp ver sakin sakin devam et bu sırada yağladığın aparatı kendine doğru orada tut biraZ nefes verirken hafif hafif itmeyi dene kolayca kayıyor hiç panik yapma kalçanı bu sırada sıkmadığına emin ol kontrol et. Bu şekilde yaparsan yapabileceğine eminim biraz cesur ol kayıyor acı yok başarılarArkadaşlar merhaba Daha önce yazmıştım ve binlerce mesaj okuduktan, kadın doğuma gittikten sonra aparatları aldım. Aparatları alalı aylar oluyor ama bir türlü deneyemedim. Kullanımı konusunda ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı? Çooook çekimserim hâlâ ama bugün ilkini denemek istiyorum
yatagın ucuna oturmanın ne faydası oluyor peki ? arkanıda sırt yeri olsa daha iyi değil mi ? pozisyon olarak daha mı kolay oluyor ?Canım ben yatağın ucuna oturup popomun altına yastık koyup bacaklarımı iki yana tamamen açıyorum öyle deniyorum kolay oluyor
Ben eşimle beraber çalışıyorum canım uzanıyorum o ittiriyor aparatlarıyatagın ucuna oturmanın ne faydası oluyor peki ? arkanıda sırt yeri olsa daha iyi değil mi ? pozisyon olarak daha mı kolay oluyor ?
Çok teşekkür ederim, az önce 1i yaptım dediğiniz gibi bi cesaretleCanım evde yağ tarzı bir şey varsa bebeyağı zeytinyağı Hindistan cevizi yağı vb.. onunla küçük ayna karşısında genital bölge çevresine ve içine yağı masaj yaparak küçük dokunuşlarla sür kegel egzersizlerini(nefes) yaparak. Kendin iyice gevşe rahatla. Daha sonra aparata da yağ sür sonra derin nefes alıp ver sakin sakin devam et bu sırada yağladığın aparatı kendine doğru orada tut biraZ nefes verirken hafif hafif itmeyi dene kolayca kayıyor hiç panik yapma kalçanı bu sırada sıkmadığına emin ol kontrol et. Bu şekilde yaparsan yapabileceğine eminim biraz cesur ol kayıyor acı yok başarılar
lokal anesteziyle mi yapılıyor bu operasyon ? bir de bu doktor bey vajinusmusla ilgili bilgili mi?Ahter Tanay Tayyar Maltepe Medical park tavsiye ederim. çok kibar ve çok bilinçli hareket ediyor. niyahetinde doktor ama maalesef herkes aynı sabırla yaklaşmıyor. Benimde yükseklik ve ortadan kesen zar tespit ettiler alacaklar 10 dklık işlemiş.. üste yazdım yine yazayım. her 100 kadından 3ünde varmış. herkes muayene olmalı. ağrısız seks hikayeleri ve ağrılı seks hikayeleri bu sebeple 2ye ayrılıyor. sorun kalkarsa hepimizin ağrısız ve sorunsuz gerçekleşir inanıyorum.