Merhaba hanımlar umarım bu problemi yaşayan arkadaşlar en kısa zamanda atlatırlar..
1 yıl evliliğim boyunca tam olarak birleşme yaşayamadım, ilerisi yokmuş duvar varmış hissi yüzünden. Aylarca erteledim sonrasında bu işe son vermek için her türlü yolu denemeye başladık. Deneye yanıla kendimce çözümü buldum. Nacizane kendi yöntemlerimi paylaşacağım.
Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi kesinlikle bölgemizin ıslak olması gerekiyor. Ben ainara isimli kayganlaştırıcıyı doktorum tavsiyesiyle kullandım. Yumurtlama dönemleri dışında kuruluktan dolayı canımız yanmayacaksa da yanıyor.
Arkadaşlar altta olduğunuz pozisyonda dizlerinizi kırın ve biraz havaya kaldırın ve ve kesinlikle ya poponuzun altına yüksekçe yastık koyun yada yastık varmış gibi poponuzu kaldırın.
Öteki türlü tam olarak olmuyor yani o hayali ürettiğimiz duvarın çözümünü ben yastık varmış gibi kaldırarak buldum.
Ve buradan okuduğum bir arkadaşımın önerisiyle p..s ileri hareket edeceğinde tam birleşimi sırasında çiş yapacakmış gibi (siz anladınız) yaparak rahatça ilerlemesini sağlayabilirsiniz
Umarım faydam olur. Denemekte fayda var. Çünkü o dönemde hep buraları okuuzan