Kızlar merhaba, ben bir süre önce çift parmak egzersizi yapıp doktor yönlendirmesiyle eşli deneme yapmıştım. Tabi egzersiz süresince hep vemcaine sprey kullandım. Ama denemeler başarısız olunca aparat siparişi verdim. Bugün ulaştı ve sprey yanımda olmadığı için spreysiz denedim. 3. aparata kadar rahat aldım ama dizüstü çökmüş bir vaziyette. Çok garip bir şekilde sprey ile uyuşmuş vaziyette olan vajinanın beni daha çok gerdiğini farkettim. Ama acı ve baskı olmuyordu vemcaine sprey kullandığımda. Bu defa aparatlarda muhtemel kasmalardan dolayı canım acıdı ama baskı hiç hissetmedim. Garip bir şekilde acı hissi bana kontrolün bende olduğu hissini daha net verdi. Sadece zeytinyağı kullandım aparatlara. Akşama yine eşli deneme yapacağım bu defa eşim altta olacak şekilde. Çünkü diğer pozisyonda eşim ne kadar hassas davransa da baskı çok yoğun oluyordu. 4. aparatı denemedim yapamazsam kendime güvenim sarsılır diye. Akşam deneyip hemen eşliye geçmek niyetindeyim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin