- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.221
Zaten kegeli baza alıyoruz onunla gevşemeyi sıkmamayı öğrenmiş oluyoruz kendimizi. Deneme yapabildiniz mi? Nasıl geçti haberdar et canımUzun zamandır kegel yapıyorum yani sık bırak işlemini kolayca yapıyorum buda iyi birşey sanırım :)
Regl im bugun bitti inşallah deneyecegim bugun cesaretimi toplayıp yapacagımZaten kegeli baza alıyoruz onunla gevşemeyi sıkmamayı öğrenmiş oluyoruz kendimizi. Deneme yapabildiniz mi? Nasıl geçti haberdar et canım
SüperrRegl im bugun bitti inşallah deneyecegim bugun cesaretimi toplayıp yapacagımHaber vericem size
Hani ister istemez stres yapıyorsun zaten zamanla olmayan ilişkide bir soğukluk oluyor buna hiç fırsat verme ya bir çikolata ye ve mutlu ol bak birkaç gün sonra regli olacaksın Erteleme ve bu işi halletBayanlar birşey soracağım artık ben son noktaya geldim ya ve çok da istiyorum yenmeyi bir kaç gün sonra regl olacağım ve aşırı bi isteksizlik var üstümde neden bilmiyorum hiç böyle hisseden oldu mu
Doğru diyorsun canım ama reglıma yakın çok ağrım oluyor kasıklarımda rahmimde buda uzaklaşmama sebep oluyor yaHani ister istemez stres yapıyorsun zaten zamanla olmayan ilişkide bir soğukluk oluyor buna hiç fırsat verme ya bir çikolata ye ve mutlu ol bak birkaç gün sonra regli olacaksın Erteleme ve bu işi hallet
Bu da bir psikolojik erteleme işte bu sefer ne olacak regli olacaksın gene araya zaman girecek sonra en baştan başlayacaksın çalışmaya hani bu döngü böyle gider kendimden biliyorum o yüzden fırsat verme elinden geleni yapDoğru diyorsun canım ama reglıma yakın çok ağrım oluyor kasıklarımda rahmimde buda uzaklaşmama sebep oluyor ya
Tamam canım dinlicem seniBu da bir psikolojik erteleme işte bu sefer ne olacak regli olacaksın gene araya zaman girecek sonra en baştan başlayacaksın çalışmaya hani bu döngü böyle gider kendimden biliyorum o yüzden fırsat verme elinden geleni yap
Sen en zor kısımları geçtin çok az kaldı o yüzden bizden tam destek sanaTamam canım dinlicem seni
Çok teşekkür ederim canım ya çok destek oldun banaSen en zor kısımları geçtin çok az kaldı o yüzden bizden tam destek sana
Çok teşekkür ederim canım ya çok destek oldun bana
4.aparattayım eşli denemeye geçeceğim cesaretimi toplayıpRegl zamanı benim tam tersi hormonlarım coşuyorNe aşamadasınnn?
İnşallah canım ya çok istiyorum artık bitsin çok stres yapıyorumBen de tam yaptım regl oldum, bitsin tekrar yapabilecek miyim diye meraktayıminşallah her şey yolunda gider bence artık vakti gelmiş olmazsa biraz daha 4le devam edersin ama ben 4ü yaptığım ilk gün yapabildim, sıralamaya uyarsan olmaması için bi sebep yokk
Amin canım inşallah başarırsın kendine güven halledeceksin allah yardımcın olsunBayanlar bu gece baya çalıştım 3le ve 4le artık 4te de rahat olduğumu gördüm yarın gece eşli deneyeceğiz bana dua edin olur mu 3 senelik kâbusu artık bitireyim lütfen
Amin canım gerçekten 4.aparatta rahatım ama o baskıyı hissediyorum rahatsız ediyor beni biraz daha onunla çalışırsam cesaretim kırılacakAmin canım inşallah başarırsın kendine güven halledeceksin allah yardımcın olsun
Bayanlar merhaba çok üzgünüm okadar kötüyüm ki şuan psikolojik olarak okadar çok hazırlamıştım ki kendimi ama regl oldum oturdum ağlıyorum şuan gerçekten dayanacak gücüm kalmadı bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?