- 3 Eylül 2021
- 92
- 120
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.161
Tabi ki. Ne durumdasınız?Yardımcı olur musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki. Ne durumdasınız?Yardımcı olur musun
Söylediğiniz nefes nedir acaba.. yagladiktan sonra yapmamız gereken neArkaşlar yapamam derseniz yapamazsınız ama artık yapacağım kurtulacağım hiç bişiy olmayacak mutlu olacağım diye gayret edin yağla ya da jelle kayıp gidicek zaten nefeside unutmadığınızda hepsi tıkır tıkır oluyor. Dün buradan yardımcı olduğum arkadaşın dilatör seti yeni geldi ve o istek ve azimle 4 ünüde dün akşam bitirdi hepsini yaptı ilk kez deniyor dilatörü isteyince oluyor biraz gayret edelim bugün gündüz tekrar yapıp akşam eşliye geçicek 1 günde bitti gitti
Bir kere sen artık vajinismus aşmışın her şey bitmiş sadece kasıldıgın ve korktugun için endişe duyuyorsun inan düşündüğün gibi değil Stresten kaynaklı Vajinal kuruluk oluyor bol kayganlaştırcı kullan nefes ve kegel egzersizlerini Bir süre devam ettirHerkese merhaba 8 aydır evliyim bu gruba daha oncede yazmıştım ama hesabımı unuttum ilişkiye girmekde zorluk oluyor yani bu grup sayesinden 4 aparata kadar yapmıştım 4. Aparat hep zorluyor ve sızlatıyor aparatlarla eşimle 2 defa ilişkiye girdim ama ön sevişme ıslanma olmadı için canım yandı bende jinekologa gozuktum çok rahat ve esnek bir vajianımın olduğunu söyledi 2 defa yaptığımız için birazda genişlemiş dedi ve bana kly jel yazdı ama 4 aparat canımı acıttıgı için apartsız eşimle deneme korkuyorum ve aşırı panik oluyorum doktor çok esnek desede ben panik oluyorum
Ben burada şu şekilde öğrenmiştim gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken hafif ıkınıp aparatı içeri ittirmektiSöylediğiniz nefes nedir acaba.. yagladiktan sonra yapmamız gereken ne
Yani o jell ile eşimle denesek aparatsız sorunsuz acısız olurmuBir kere sen artık vajinismus aşmışın her şey bitmiş sadece kasıldıgın ve korktugun için endişe duyuyorsun inan düşündüğün gibi değil Stresten kaynaklı Vajinal kuruluk oluyor bol kayganlaştırcı kullan nefes ve kegel egzersizlerini Bir süre devam ettir
Kendini ne kadar rahat ve esnek bırakırsan o kadar sorunsuz olur emin olabilirsin denemede fayda var sıkıntı olmaz inşallahYani o jell ile eşimle denesek aparatsız sorunsuz acısız olurmu
Amin teşekkür ederimKendini ne kadar rahat ve esnek bırakırsan o kadar sorunsuz olur emin olabilirsin denemede fayda var sıkıntı olmaz inşallah
Ben burada şu şekilde öğrenmiştim gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken hafif ıkınıp aparatı içeri ittirmekti
Tiniminihanımın dediği gibi kastetmiştimSöylediğiniz nefes nedir acaba.. yagladiktan sonra yapmamız gereken ne
Geldim kuzum banlandım ama biraz uzun sürdüTiniminimavihanim nerelerdesin canım sen
Reglden sonra bu iş bitiyor hatta bitmiş bileeYoktun buralarda bir süredir ben 4.aparati da yaptım sonunda ama sonra regl oldum malesef
İnşallah canım yarın tekrar başlayacağım çalışmayaReglden sonra bu iş bitiyor hatta bitmiş bilee
Evett biraz daha az kullanmaya çalışın.Merhabalar, biz bugün eşli deneme yaptık ben vemcaine sprey sıktım öncesinde. Ciddi anlamda uyuştu bu defa fazla mı kaçırdım korkudan bilmiyorum ama tam deneme aşamasında p.. sönmeye başladı ve devam edemedik moralimiz bozulunca. Acaba sprey ile alakalı mı bilginiz var mı
Meraba bana yardımcı olabilir misinSelam kızlar yaklaşık 1 saat önce başardım,yendim vajinismusu
Psikolojik olarak seni rahatlatıyorben ilk 2 aparatı alabildim ama 3.yü sokamadım, aparatın açısından mı yoksa 3. biraz daha kalın diye mi yoksa kendimi kastığım için mi bilmiyorum 3.nün sadece bir kısmını sokabildim. Arkadaşlar bu aparatları sokunca vajina esniyor mu yoksa psikolojik olarak rahatladığımız için mi penisi alabiliyoruz . inşallah tez zamanda ben de sizler gibi yenebilirim.