- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.194
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.181
Çıkartırkende iterkende ikınıp yapmak daha rahat oluyordu canım öyle dene benceTiniminimavihanim canım ben şimdi 4le çalıştım tekrar bi yarım saat ama aparatı itip çekerken kendimi halâ biraz kasıyorum ne yapmam lazım
Ben yapamıyorum bana özelden yazar mısın canım birşey soracağım sanaÇıkartırkende iterkende ikınıp yapmak daha rahat oluyordu canım öyle dene bence
Gerçekten çok işe yarıyor vemcaine sprey, ben öncesinde emla da anestol da kullandım farklı zamanlarda, vemcaine kadar uyuşturmadı maalesef. Umarım sen de faydasını görürsün
Cok guz3l ozet geçmişiniz... kadin gucuuMerhaba hanımlar bu sürecin ne kadar zor olduğunu bildiğim için vajinismusu evde kendi cabamla yenince sizinle paylaşıp güc vermek istedim :)
5 aylik evliyim ilk gece korkusuyla başlayan ve erteleyerek 5 aya kadar gelen serüven aslında bildiğiniz gibi tamamen psikolojik .. kendimce ileri duzeydim kimseye bir sey soyleyemedim buradaki hikayeleri okuyup bura sayesinde yendim:) eşim sagolsun hep destekcimdi ama ben cok fazla kafama takiyordum..
Gelelim nasil yendigime öncelikle ben orda gercekten bir delik olduguna inanmiyordum hanimlar ayna karsisina gecin kendinizi inceleyin ıkındığıniz zaman orda ufak bi delik oldugunu goreceksiniz heh ben onu görünce aglamistim :dd sonra pamuklu kulak cubuguna prezervatif sarip onu delige sokup ittirdim ve inanamadim icerisi uzay boslugu gibiydi zaten bu aşama ilk rahatlama asamasi... Sonra parmakla denedim ayni sekil ikinarak tek parmkla tabiki kayganlastirici yardimiyla ikinip ittirdim onu da yapabildim oraya bir seylerin girdigini gormek beni rahatllatti ve uc parmaga kadar yapabildim tabi bunlar zamanla oldu ama hemen de yapilabilir biliyorsunuz vajinismus erteleme hastaligi... Ama artik penis boyutuna ulasmam gerekiyordu forumda baktim dilatör setten bahsediyolar hemen ondan siparis verdim ve yavas yavas denedim inanin o dört boyu bir günde bile yapabilirsiniz sadece ikinip nefes alip vererek ittirmek o ilk duvar asamasini gecince zaten gerisi bosluk ben 4. Boyu da yapabildim artık hazırdım sonra eşli denedik çok şükür başardık lütfen ertelemeyin inanin dilatör setten daha kolay dilatör de yanma oluyordu ama eşli de hicbir aci yanma falan olmadi rahat olmasi icin bebe yagi kullandik kayganlastirici da olur yeterki isteyin bizim basaramayacagimiz hicbir sey yok hepiniz dualarimdasiniz:)
Olmazsa dert etme 4. Aparatida yap sonra yine deneKızlar merhaba, ben bir süre önce çift parmak egzersizi yapıp doktor yönlendirmesiyle eşli deneme yapmıştım. Tabi egzersiz süresince hep vemcaine sprey kullandım. Ama denemeler başarısız olunca aparat siparişi verdim. Bugün ulaştı ve sprey yanımda olmadığı için spreysiz denedim. 3. aparata kadar rahat aldım ama dizüstü çökmüş bir vaziyette. Çok garip bir şekilde sprey ile uyuşmuş vaziyette olan vajinanın beni daha çok gerdiğini farkettim. Ama acı ve baskı olmuyordu vemcaine sprey kullandığımda. Bu defa aparatlarda muhtemel kasmalardan dolayı canım acıdı ama baskı hiç hissetmedim. Garip bir şekilde acı hissi bana kontrolün bende olduğu hissini daha net verdi. Sadece zeytinyağı kullandım aparatlara. Akşama yine eşli deneme yapacağım bu defa eşim altta olacak şekilde. Çünkü diğer pozisyonda eşim ne kadar hassas davransa da baskı çok yoğun oluyordu. 4. aparatı denemedim yapamazsam kendime güvenim sarsılır diye. Akşam deneyip hemen eşliye geçmek niyetindeyim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Olmadı maalesef. Hep bu kadar özgü en ve gazla başladığım denemeler hüsranla sonuçlanıyor. Sanki asla başaramayacakmışım gibi geliyor artıkOlmazsa dert etme 4. Aparatida yap sonra yine dene
Allah yardimcin olsunKızlar merhaba, ben bir süre önce çift parmak egzersizi yapıp doktor yönlendirmesiyle eşli deneme yapmıştım. Tabi egzersiz süresince hep vemcaine sprey kullandım. Ama denemeler başarısız olunca aparat siparişi verdim. Bugün ulaştı ve sprey yanımda olmadığı için spreysiz denedim. 3. aparata kadar rahat aldım ama dizüstü çökmüş bir vaziyette. Çok garip bir şekilde sprey ile uyuşmuş vaziyette olan vajinanın beni daha çok gerdiğini farkettim. Ama acı ve baskı olmuyordu vemcaine sprey kullandığımda. Bu defa aparatlarda muhtemel kasmalardan dolayı canım acıdı ama baskı hiç hissetmedim. Garip bir şekilde acı hissi bana kontrolün bende olduğu hissini daha net verdi. Sadece zeytinyağı kullandım aparatlara. Akşama yine eşli deneme yapacağım bu defa eşim altta olacak şekilde. Çünkü diğer pozisyonda eşim ne kadar hassas davransa da baskı çok yoğun oluyordu. 4. aparatı denemedim yapamazsam kendime güvenim sarsılır diye. Akşam deneyip hemen eşliye geçmek niyetindeyim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Nerde yanlis yapiyorsun konuşalım istersenOlmadı maalesef. Hep bu kadar özgü en ve gazla başladığım denemeler hüsranla sonuçlanıyor. Sanki asla başaramayacakmışım gibi geliyor artık
Tebrik ederim bende artık 4.aparattayım ve son 2 gün daha çalışıp eşli deneyeceğim ama çok tedirginim ya olmazsa diyeMerhaba kızlar ben yendim bu iletti cokk şükür dilatör ve vemcain sayesinde çektimiz acılara değmyck kadar basit birsey kafamızda büyüt mşsz
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapmaya çalışacağımTedirgin olma.
Hep olumlu telkinlerde bulun kendine
Şöyle düşün, örneğin limon denildiğinde çoğu kişinin ağzı sulanır. Limon istemiyorum dediğinde bile aynı şey geçerli olur. O sebeple acı, korku, kaygı, tedirginlik bu kelimeleri sözlüğünden çıkar.
Acımayacak, canım yanmayacak veya acaba acıyacak mı diye düşünmek bile bilinçaltına olumsuz mesajlar veriyor aslında biz fark etmeden.
Onun yerine “çok rahat olacak, zevk alıcam, kolaylıkla başarıcam” gibi pozitif kelimelerden oluşan cümleler kur kafanın içinde.
Merhaba , aparat hic kullanmadim. Yarin sadece wemcain surup deneyecegim esimle. O yeterli olur mu sizce?Merhaba kızlar ben yendim bu iletti cokk şükür dilatör ve vemcain sayesinde çektimiz acılara değmyck kadar basit birsey kafamızda büyüt mşsz
Merhaba, sadece wemcain surerek esli deneme yapsam olma ihtimali var mi?Tabi ki. Ne durumdasınız?
Var ama dilatör ler le kendine güven geliyor sonra eşli denemede rahat hiisssedyrsnMerhaba, sadece wemcain surerek esli deneme yapsam olma ihtimali var mi?
Bilemiyorum ben aparatlar sayesinde kendime güven kazandım yapabilvgime inandım inandıktan sonra kaygınlaştıtıcı jel vemcain ve inanmak 2 dakikada dişini sıktında tamamdrMerhaba , aparat hic kullanmadim. Yarin sadece wemcain surup deneyecegim esimle. O yeterli olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?