Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar, biz bugün eşli deneme yaptık ben vemcaine sprey sıktım öncesinde. Ciddi anlamda uyuştu bu defa fazla mı kaçırdım korkudan bilmiyorum ama tam deneme aşamasında p.. sönmeye başladı ve devam edemedik moralimiz bozulunca. Acaba sprey ile alakalı mı bilginiz var mı

Evett biraz daha az kullanmaya çalışın.

ben ilk 2 aparatı alabildim ama 3.yü sokamadım, aparatın açısından mı yoksa 3. biraz daha kalın diye mi yoksa kendimi kastığım için mi bilmiyorum 3.nün sadece bir kısmını sokabildim. Arkadaşlar bu aparatları sokunca vajina esniyor mu yoksa psikolojik olarak rahatladığımız için mi penisi alabiliyoruz . inşallah tez zamanda ben de sizler gibi yenebilirim.

Psikolojik olarak seni rahatlatıyor
O bölgenin esnek olduğunu kapalı bir duvar olmadığını kabul etmiş oluyorsun ama 4.olan aparatı eşli denemeden önce içerde beklediğin zaman azda olsa esneme yapıyor bence sen güçlü ittir orada bekletme o yüzden gitmiyor aparat derin nefes al nefes verirken ıkın ve ittir bu kadar

2bucuk senedir vajinumusum 2i psikolog ve kadın dogum doktor ile görüştüm ve kızlık zarı ameliyatı oldum bir ay oldu ameliyat sonrası 3 aparatı i rahat bir şekilde aldım 4.apartta zorlanıyorum yardımcı olabilecek varmı destek olalaım birbirimize

Merhaba doktorlar nasıl yardımcı oluyor bilgi verir misiniz lütfen

Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz. Ben dilatörde ilk üçünü çok rahat yaptım ancak dördüncüyü iterken zorlanmayı bırakın hiç sığmıyor bile nasıl olcak acaba çok mu zorlamalıyım

3.olan aparatla bir süre çalış sonrada hemen peşine 4.olan aparatı dene gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi verirken ıkınıp ittir bir tık daha güçlü ittir gidecek emin ol

Merhaba bebek yapmaya karar verdiğinizde de mi jel kullandınız.ben de yendim vajinismusu yaklaşık 1 ay olmuştur Kullandıysanız hangisi acaba ben jelsiz yapamıyorum
Biraz geç bir cevap olacak ama gleitgelen jel kullanarak hamile kaldım. Şuan piyasa da fiyatı çok artmış az bulunuyor. Aslında önemli olan jelin su bazlı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…