- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.101
Onlara da zararlı deniliyor hatta tükürük bile zararlıymış. Açıkcası bu konuda ortak bir nokta yok kimi jelle hamile kalmış kimi bebe yağınla ama çoğunluk jeli önermiyor, çok zararlı deniliyor. Doktorlara göre ise hiçbir şey kullanmamak vajinanın sadece kendi sıvısı en ideal olanı.bazıları da doktora danışıp sperm besleyici sperm kalitesini bozmayan jeller var diyor. işte kuruluk canımızı acıtmaması için herkes mecburen bir şeyi seçiyor.. ben araştırdığım kadarıyla bebe yağını öneren doktorlar da var önermeyende var bebe yağını tercih ettim. Jeldeki şikayet çok fazla, doktorlar tarafından pek öneri de yok gibi.Peki bu su bazlı kayganlaştırıcılar zararlı mı acaba
Teşekkür ederim ben daha aparat aşamasındayım 4e geldim regl oldum ama hamile kalmak istediğim zaman tekrar detaylı bir araştırma yaparım tabiOnlara da zararlı deniliyor hatta tükürük bile zararlıymış. Açıkcası bu konuda ortak bir nokta yok kimi jelle hamile kalmış kimi bebe yağınla ama çoğunluk jeli önermiyor, çok zararlı deniliyor. Doktorlara göre ise hiçbir şey kullanmamak vajinanın sadece kendi sıvısı en ideal olanı.bazıları da doktora danışıp sperm besleyici sperm kalitesini bozmayan jeller var diyor. işte kuruluk canımızı acıtmaması için herkes mecburen bir şeyi seçiyor.. ben araştırdığım kadarıyla bebe yağını öneren doktorlar da var önermeyende var bebe yağını tercih ettim. Jeldeki şikayet çok fazla, doktorlar tarafından pek öneri de yok gibi.
Rica ederim canım eşli de bence en az 10 kere ilişkiden sonra gebelik denemeleri daha sağlıklı olur diye düşünüyorumTeşekkür ederim ben daha aparat aşamasındayım 4e geldim regl oldum ama hamile kalmak istediğim zaman tekrar detaylı bir araştırma yaparım tabi
Zaten hemen gebelik düşünemem sağlık problemlerim var sonuçlarını bekleyeceğim ilaç verecekler falan biraz daha yolum varRica ederim canım eşli de bence en az 10 kere ilişkiden sonra gebelik denemeleri daha sağlıklı olur diye düşünüyorumİlişkiye alışma açısından
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimZaten hemen gebelik düşünemem sağlık problemlerim var sonuçlarını bekleyeceğim ilaç verecekler falan biraz daha yolum var
Amin teşekkür ederimGeçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Canim ben bir kere deneyebildim sonra regl oldum bir noktaya kadar geldim sonra bi baskı hissettim ama çekmedim aparatı biraz durup kendimi gevşetip devam ettim hepsi girdi yatak kenarında belimin altına yastık alarak deniyorum hepsiniArkadaşlar 3 aparatıda çok rahat yapıyorum 4.sü için önerileriniz neler bayaği acıyor kegelde yapıyorum
Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz özel mesajdanBende bu hastalığı yaşamış ve yenmiş biri olarak yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek isterim. Bu siteyi hep uzaktan uzağa takip ettim. En son doktor desteğiyle yendim. Ama kesinlikle özel terapistlere ve klinikleri önermiyorum. Hepsi para tuzağı. Artık devlet hastaneleri de bu konuda imkan sağlıyor ve herşey sizde bitiyor. Bunu başaracak olan sizlersiniz. Sorularınız varsa yada yardım edeceğim bir konu olursa her zaman yazabilirsiniz.
Cesaret edilmiyor tabi zaten bir de kutusunu açıp bakıldığında 4 falan ne büyük geliyor insana . Asla yapamam diyorsun ama bi şekilde oluyo yeter ki yapmak iste.. çabala.. her gün uğraş yeter ki uğrasMerhaba arkadaşlar dilator setim geldi ama cesaret edemiyorum bir türlü
Dün uğraştım açıkçası başıma ağrılar girdi kasa kadar geliyor ordan gecemiyorumCesaret edilmiyor tabi zaten bir de kutusunu açıp bakıldığında 4 falan ne büyük geliyor insana . Asla yapamam diyorsun ama bi şekilde oluyo yeter ki yapmak iste.. çabala.. her gün uğraş yeter ki uğras
merhabalar, ben kadın doğum uzmanına gittim bana vajinusmus olmadığımı ve ayriyetten vajinamın da normal olduğunu beni anlayamadığını söyledi ama malesef ilişkiye giremiyorum, eşim üzerimdeyken çok sert geliyor ben üzerine çıktığımda d da yapamıyorum. vajinusmus hastalarının muayene zorlandıklarını benim ise çok rahat olduğumu söyledi doktor. tüm bunlara rağmen yapamıyorum, acaba açısal olarak yankış mı sokuyorum bir yandan düşününce kolay geliyor ama iş gerçekleştirmeye gelince sokamıyorum, doktor sen alıp kendin bile sokabilirsin dedi ama yapamadım. Bu konuda gerçekten çaresiz kaldım ve beni yönlendirebilecek birisine ihtiyacım var,bu işi başarmak normal düzene dönmek istiyorum. lütfen yardın edin bana .Wemcaine sprey incecik ucu var o yüzden vajinanin içine sok hissetmezsin zaten acı da olmaz ama sprey falan boş kendine inanması lazım önce insanın ben 3 ay yapamayip sonra bianlik ozguvenle 2 günde aparat sayesinde yendim şuan düzenli cinsel ilişkim var çokta rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?