- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.801
Ben zaten 3.aparata kadar gelmiştim sadece 4 ve eşli kalmıştı ve çok iyi ilerliyorduk eşimle beraberAllaha dayan zehracim acil şifalar ins. Umutlu ol basaracagina inanıyorum en küçük detayı bile sor .. .. aparati popo yönüne doğru ittireceksin unutma..
Yürekten tebriklerKızzlarrr Bende YendimSonunda Bu Vajinismus İlletini Bunu Yazarken Şuanda Ağlıyorum Neler Yazacağımı Bilmiyorum 2 Buçuk Senedir Evliyim Hep Erteledim Bu Hastalıgı Yarın Sonra Sonra Diye Diye 2 Buçuk Sene Yaptım Evliliğimin En Güzel Günlerini Yaşayamadım Çok Devlet Hastanelerine Gittim Bana Hep Kayğanlaştırıcılar Kremler Jeller Verdiler Asla Faydası Olmadı Gün Geçdikce Ben Umudumu Kaybediyordum Caresiz Kalıyordum Ama Eşim Her Zaman Benim Yanımda Oldu Benim En Büyük Destekcimdi Yine Yine Gidiyordum Egzersiz Veriyorlardı Korkuyordum Yapamıyordum Ve Yine Erteliyordum Muayene Olamıyordum Ço Korkuyordum Titriyordum Eve Gince Yine Hüsran Ben Her Gece Ağlayarak Yatıyordum Umudumu Artık Kaybetmiştim Ben Asla Yapamma Edemem Diyordum VeYine Bir Gece Youtubu Acdım Vajinusmus Videolarını Yorumlarını Okurken Bir Yorum Çok Dikkatimi Çekmişti Kadınlar Kulubü Var Oraya Üye Olun Çok Kendi Kendine Yenen Çok Kişi Var Birşey Kaybetmem Dedim Açdım Bütün Vajinusmus Hikayelerini Okudum Herkezin Herkeze Çok Mesaj Attım Ben ALLAH RAZI OlsunArkadaşlarım Bana Cevap Verdiler Moral Verdiler Destek Oldular Sen Güçlüsün Dediler Yeneceksin Dediler Ve Aparat Al Başla Başladım Aparata Ben Aparatları Yaptım Ama Eşlide Yine Hüsran Pes Etmedim Ama Yine Denedim Yine Hep Aynı Oldu Böyle Olmuyacak Dedim Yine Arastırdık Uzaman Vajinusmus Üzerine Doktor Bulduk Görüşmeye Gittik Ama Yalan Degil Giderken Ya Yine İyileşemesem Duygusu Vardı Bu Duygu Tedaviye Başlayınca Geçdi Ve Benim 2 Buçuk Senelik Vajinusmusum 3 Seansda Bitti Hala İnanamdım Ben Sadece 3 Gün Koca 2 buçuk Sene 3 Günde Bitti Kötü Günlerim RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ERTELEMEYİNNNN!!! LÜTFEN Benim Yaptıgım Hatayı Yapmayın Benim Gibi Heyecanli Herşeyden Korkan Titreyen Birisi Yendiyse Herkez Yenerrr Umutsuz Vakaydım Ben Ümitsiz Çaresiz Tabikide Evde Yenenlerde Çok Ama Ben Yenemedim Evde Buradaki Arkadaşlarımdan Da ALLAH RAZI OLSUN ❤ VAJİNUSMUS GÜLE GÜLE SANA BEN YENDİYSEM HERKEZ YENER
Yürekten tebriklerbenim 2 yıl sonra oldu ama hep ertelemekten çok fazla üstüne düşüp araştırmamaktan oldu. Ta ki bu yaz başımıza dank etti oturduk bir ay araştırdık.sonra buradakileri sadece okuyup hiçbir şey sormadan uyguladım aslında o kadar korkmuyormuşum 5 günde bitti aparatlar. eşimle de 15 20 gün sonra 2. Denemede başardık çok şükür. Ama giden 2 yılımıza olan oldu keşke ertelemeseydik..Ha bir de burda okurken biri Dr.Müjdegül karacanın YouTube da vajinismus videolarını önermişti o inanılmaz motive etti beni. İlk başlarken moralim çok bozuktu kadın o kadar eğlenceli anlatıyor ki enerjisi geçiyor direk rahatlıyorsunuz. Tavsiye ederim yenilere. Ertelemeyin lütfen çabalayınca çok kolay.işin sırrı:Kendine Güven,araştır,planla, çabala Yap, başar Bende Sizi Çok Tebrik Ederim Azminiz Hirsiniz Icin Pes etmeyip Başardıgınz Icin Maşallah Size kuzum RABBİM Kimseyi Darda Bırakmasın Şifa Versin ALLAHIIM Kimseyi Bu Hastalıkla Sınamasın Ben 2Buçuk Sene yasadim Cok Seyler Hatta Çok Yipratici Surec Burdaki Tüm Arakdaşlarımız Yenecek İnanıyorum Kim Yenerse Yazsın Buraya LÜTFEN ışık Olalım Umut Olsun Ki Cesaret Gelsin Canim birsey sorucam sana ne zamdan sonra normale donuyoruz @YesilErik20
Biz 8 kasımda ilk başarmıştık sonra sık sık denedik 5 kere falan birlikte olduk şuana kadar. ama hafif bi baskı hissediyorum yaparken gevşek bırakıyorum kendimi ama yinede biraz baskı hissi oluyor ama öyle acıma ağrı yok bende. Bu yüzden mi bilmem zevk daha alamadım. Birde sizde de oluyor mu tek bende mi bilmiyorum birleştiğimiz anda ilişki sırasında çok çişim geliyor o yüzden zaman zaman dayanamayacağım diye yarıda kesip lavaboya gidiyorum bu yüzden çok uzun kalamıyorum o anKızlar vajinusmusu yendikten sonra ne zaman normal iliski oluyor
Bitanem bendede baski oluyor yeni atlatigim icin tabikide eski aci hissi yok sukur hic birlesme olmuyordu 1 hafta olacak yeneli acaba ne zaman sonra normal olur sende strese sokma kendini sende yeni yendinBiz 8 kasımda ilk başarmıştık sonra sık sık denedik 5 kere falan birlikte olduk şuana kadar. ama hafif bi baskı hissediyorum yaparken gevşek bırakıyorum kendimi ama yinede biraz baskı hissi oluyor ama öyle acıma ağrı yok bende. Bu yüzden mi bilmem zevk daha alamadım. Birde sizde de oluyor mu tek bende mi bilmiyorum birleştiğimiz anda ilişki sırasında çok çişim geliyor o yüzden zaman zaman dayanamayacağım diye yarıda kesip lavaboya gidiyorum bu yüzden çok uzun kalamıyorum o anbuna sinirim bozuluyor
Canım bende onu tam olarak bilmiyorum sanırım hemen hemen aynı aşamadayız seninleBitanem bendede baski oluyor yeni atlatigim icin tabikide eski aci hissi yok sukur hic birlesme olmuyordu 1 hafta olacak yeneli acaba ne zaman sonra normal olur sende strese sokma kendini sende yeni yendin
Baslamadan çişini yap ..Biz 8 kasımda ilk başarmıştık sonra sık sık denedik 5 kere falan birlikte olduk şuana kadar. ama hafif bi baskı hissediyorum yaparken gevşek bırakıyorum kendimi ama yinede biraz baskı hissi oluyor ama öyle acıma ağrı yok bende. Bu yüzden mi bilmem zevk daha alamadım. Birde sizde de oluyor mu tek bende mi bilmiyorum birleştiğimiz anda ilişki sırasında çok çişim geliyor o yüzden zaman zaman dayanamayacağım diye yarıda kesip lavaboya gidiyorum bu yüzden çok uzun kalamıyorum o anbuna sinirim bozuluyor
O bendede oluyor kuzum ya sanirsam zamanla gecer bak aynıymisizCanım bende onu tam olarak bilmiyorum sanırım hemen hemen aynı aşamadayız seninleşuan tek şey o anda lavobo ihtiyacım gelmesi o yüzden sağlık ocağına gittim dün enfeksiyon mu var diye tahlil oldum belki ondandır hayırlısı olsun artık kafamız rahat en azından sende oluyormu acil lavaboya gitme isteği ilişki anında?
Yapıyorum ama tekrar tekrar damla damla geliyor bu sefer ya da az miktarda da olsa geliyor ama bu aralar enfeksiyon olabilir sık lavaboya gidiyorum ona bağladım. Ya da ilk ilişkiye girenlerde oluyor mu diye sorayım dedimBaslamadan çişini yap ..
İnşalah canımO bendede oluyor kuzum ya sanirsam zamanla gecer bak aynıymisiz
Gecer sen merak etme☺☺☺☺Yapıyorum ama tekrar tekrar damla damla geliyor bu sefer ya da az miktarda da olsa geliyor ama bu aralar enfeksiyon olabilir sık lavaboya gidiyorum ona bağladım. Ya da ilk ilişkiye girenlerde oluyor mu diye sorayım dedim
Dur lavaboya gitcem diyorum. Olmaz tutamiyorum diyorum hemne gidiyorummmİnşalah canımya işte bende ondan sordum yeni olduğumuzdan mı yoksa enfeksiyondan mı anlayamadım Sende benim gibi eşine dur dur ben dayanamıcam çok sıkıştım diyor musun? Ya da arada mı oluyor? Benim her seferinde oluyor bu yüzden bi tahlil yaptırdım enfeksiyon varsa ilaç içeyim geçsin diye.
Aynen kuzum kızların her zamanki şeyleri bunlar ama antibiyotikle hallederiz geçer biz neler neler atlatmadıkkiDur lavaboya gitcem diyorum. Olmaz tutamiyorum diyorum hemne gidiyorummmbende randevu alacaktim enfesiyon var sanirsam bende oluyor kis ayalrinda daha cok
Dimi Ya HERSEY Çok Guzel Olacak RABBİM Herkezin Gönlündekini Versin Hayırlıyla İnşallahAynen kuzum kızların her zamanki şeyleri bunlar ama antibiyotikle hallederiz geçer biz neler neler atlatmadıkki
Nefes al ver al ver .Kızlar aparatlarla yaparken kasilmayi nasıl onlediniz bacaklarımı gevsetemiyorum en sonunda ağrıyor kasmaktan
Amin inşalah herkese canımDimi Ya HERSEY Çok Guzel Olacak RABBİM Herkezin Gönlündekini Versin Hayırlıyla İnşallah
Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemliKızlar aparatlarla yaparken kasilmayi nasıl onlediniz bacaklarımı gevsetemiyorum en sonunda ağrıyor kasmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?