Ben yendim
Bunu yazanlara ibretle bakardım ve benim durumum onlar gibi değil onlar yener ama ben asla yenemem derdim dile kolay 4 yıllık evliyim durumun ciddiyetini burdan anlayabilirsiniz. Bu 4 yılda psiloga gittim vajinusmus tedavisi oldum farklı 2 doktordan . Neler neler.. en sonunda burayı buldum
Tiniminimavihanim ile tanıştım ilk. Dilatör seti çok çok önemli o olmasa ben asla yapamazdım kızlar dilatörü bitirmem sanırım 2 ayı aldı umutsuz olmayın süreyi uzatmak icin uzatmayın ama uzadı diye de olmayacak düşüncesine kapılmayın. 4 ü bile yaptım fakat eşlide olmuyordu zeytinyağı sürdüm eşim altta ben üstte iken az giriş oldu (kusura bakmayın faydam olur belki diye açık yazıyorum) sonra vemcain sprey sıktım girdi tamamen ama 2 . Gün denememde yaklaşık 2saat sonunda oldu ..ve şunu tüm samimiyetimle söylüyorum ben yaptıysam herkes yapar. Ama çalışmayı bırakırsanız uzar gider bu mevzu bundan sonraki tüm dualarım sizinle . Rabbim en güzel şekilde eşlerinizle birlikte olmayı nasip etsin , bu durumu çok iyi bilirim sanırım 4 yılın sonunda bugün rahat uyuyacağım...