• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben 3. Aparattayım ama çok baskı hissi oluyor bir haftada yenenlere şaşırıyorum ben aylardır uğraşıyorum 3 bile girmiyor çok canım acıyor yarısı giriyor gerisi kalıyor. Penisi denedik onun başı bile girmedi zaten başı girse devamı da gelir ben fazla korkağım sanırım 😢

Herkese merhaba ben 8 aylık evliyim ilk gece ilişki yaşayamadım daha sonra ablamın tavsiyesiyle aparat aldım 4 kadar yaptım sonra hemen eşli denemedim o şekilde oldu ama aparatsız yapmaya cesaretim oldu sanki onsuz olmıycak gibi hiissettim dunde eşimle on sevişme yaptık ve eşim parmak egzersizi yaptı bana iki parmağını rahatlıkla oldu ancak normal sekilde deneylim deyince korkuyorum ya olmazsa diye sizce olur çok panik oluyorum bunları yapıyorum eşimle denemey korkuyorum olmaz diye
4 ü yaptıysan neyi bekliyorsun bu çok ilerleme olan bişey . Hiç bekleme eşin altta olsun sen üstte .aparat gibi düşün ama önce sen aparatlarla hazır ol 4 ü yaptıktan sonra eşinle dene üstteysen rahat oluyor

Ben 3. Aparattayım ama çok baskı hissi oluyor bir haftada yenenlere şaşırıyorum ben aylardır uğraşıyorum 3 bile girmiyor çok canım acıyor yarısı giriyor gerisi kalıyor. Penisi denedik onun başı bile girmedi zaten başı girse devamı da gelir ben fazla korkağım sanırım 😢
Bir hafta bile değil 4 günde yendim canım evet ilk başlarda acıyor ama dayanman lazım acıyor deyip bırakmamak lazım benim de acıyordu sonra sonra alışıyor yaptıkça nefes egzersizi ve kegel egzersizi yap nefes verirken ilerletmeye çalış başka şeyler düşün. Korkağım deme herkes yapıyor canım sen niye yapamayasın senin bir kusurun yok senin vücudun da diğer kadınlar gibi yaratıldı 😉

Slm kizlar bende son aparattayim ama bi yerde takiliyor. O duvar gibi dedikleri yere degdim.. ne yapmam lazim??
Nefes alıp ver derin derin o an başka şeyler düşün müzik aç seni rahatlatacak fonlar da olabilir sonra küçük tuvalet tutar gibi yap pelvik kasını sık ondan sonra yavaşça küçük tuvaletini bırakır gibi yap nefes verirken hafif hafif ilerlet ben bu şekilde yapıyordum. Orda duvar gibi geliyordu bana da ama inan orası bomboş bir arazi gibi düşün 🤣 ne sokarsan giriyo boşluk yAni yeter ki kendinizi rahat bırakın kızlar ben yaptıysam siz de yaparsınız 💪🏼

1.5 yıl sonra vajinusmusu ben de yendim. Bir gün ben de yenebilecek miyim diyordum çok şükür oldu🥰 bu sayfada desteği olan herkese çok teşekkür ederim özellikle Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim size 🥰 bu durumdan muzdarip olan herkes atlatır inşallah 🤲🏻
Ne demek canım herşeyi sen yaptıın😍 gözün aydınn artık sende kurtuldunn.Sakın ara verme ve alışana kadar devam et çook mutlu olunn💜😘

Sonunda yendimmm kizlarrr 🎉🎊 Herkesee çok teşekkür ediyorum tamamen burdaki yazilanlari dikkate alarak yenebildim. Çok değişik bir histi hatta zevk bile aldım diyebilirim. Hepinizin yenebilecegine inanıyorum sizde basaracaksinizz 💪🏻 Buralarda olacağım, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Sonunda yendimmm kizlarrr 🎉🎊 Herkesee çok teşekkür ediyorum tamamen burdaki yazilanlari dikkate alarak yenebildim. Çok değişik bir histi hatta zevk bile aldım diyebilirim. Hepinizin yenebilecegine inanıyorum sizde basaracaksinizz 💪🏻 Buralarda olacağım, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Gozyn aydın cnm ...hos geldin aramiza

1.5 yıl sonra vajinusmusu ben de yendim. Bir gün ben de yenebilecek miyim diyordum çok şükür oldu🥰 bu sayfada desteği olan herkese çok teşekkür ederim özellikle Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim size 🥰 bu durumdan muzdarip olan herkes atlatır inşallah 🤲🏻
Sen de hosgeldin aramıza :KK50:gozun aydin

Back