Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkürler

Ben de hep bunu söylerim bu yöntem efsane inşallah bu illeti çeken kim varsaa kurtulsun günaşırı ilişkiye devam edin zaman geçtikçe pratikleşeceksiniz sonra bir bakacaksınız ki ya ben nasıl vajinismus olmuşum diyeceksiniz

O bende de oluyo canım bizde 26 ekimde başardık ondan beri hep oluyo sanırım idrar torbasına baskı oluyo ondan mış bana doktorum öyle demişti çünkü seanslarda da çok tuvaletim geliyordu aparatlar ile çalışırken

Hah aynen bende aparatlarda ilk başladığımda da olmuştu sonra onlara alışınca olmamaya başlamıştı demekki eşlede alışınca öyle olucakartık her şeyden nem kapıyor insan

Hah aynen bende aparatlarda ilk başladığımda da olmuştu sonra onlara alışınca olmamaya başlamıştı demekki eşlede alışınca öyle olucakartık her şeyden nem kapıyor insan
AKIŞINA Bırak Artık

rainydyinlondon bak canım sana olan uygun pozisyon da tamda bu şekilde denemelisin

Ama gördüm ki araya zaman girince en başa dönmüşüm yine acı asla hissetmedim sadece bi baskı hissettim

Slm kızlar birşey soracağım vemcaine spreyi kullananlara bu sorum aslında ilk sıktığımda çok yanıyor sizinde öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…