- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.661
Ben de çok okurdum buraları birinden gelecek bir destek mesajı benim için herşeydi. O yüzden elimden geldiğince hep Desteğim canımm
Buradaki herkes bence size çok dua ediyor ben de buraya bir şey yazdığımda destek mesajı çok bekliyorum benden sonra başlayıp benden önce bu hastalığı yenenler oldu o yüzden çok stres yapıyorum çok da üzülüyorumBen de çok okurdum buraları birinden gelecek bir destek mesajı benim için herşeydi. O yüzden elimden geldiğince hep Desteğim canımm
Sen o ara başladın ara vermek zorunda kaldın o yüzden canım Zaten bu tedavide en önemli şey devamını getirmek ara vermemek sen şimdi başladığında ara vermeden gör bak hızlıca yeneceksinBuradaki herkes bence size çok dua ediyor ben de buraya bir şey yazdığımda destek mesajı çok bekliyorum benden sonra başlayıp benden önce bu hastalığı yenenler oldu o yüzden çok stres yapıyorum çok da üzülüyorum
İnşallah canım çok istiyorum artık normal bir evliliğim olsun Rabbim nasip ederse çocuklarım olsunSen o ara başladın ara vermek zorunda kaldın o yüzden canım Zaten bu tedavide en önemli şey devamını getirmek ara vermemek sen şimdi başladığında ara vermeden gör bak hızlıca yeneceksin
Rabir dilatör seti diye geçiyor pembe kutuda krem renkli olanı alabilirsinizMerhaba dilatör seti olarak önerebileceginiz marka var mı rastgele eczaneden almak mantıklı mı alırken dikkat edilmesi gereken önerileriniz var mı
Önerebileceginiz site yada link var mı bir kaç siteye baktım olumsuz yorumlar var bu aparat sert ve plastik mi kusura bakmayın konuya tamamen yabancıyımda :) siteye yeni üye oldumRabir dilatör seti diye geçiyor pembe kutuda krem renkli olanı alabilirsiniz
Ben trendyoldan aldım gizli kargo olarak geliyor tereddüt etme hemen al bence evet plastik ama okadar sert değil ama bir insan dokusu da değilÖnerebileceginiz site yada link var mı bir kaç siteye baktım olumsuz yorumlar var bu aparat sert ve plastik mi kusura bakmayın konuya tamamen yabancıyımda :) siteye yeni üye oldum
Arkadaşım cevap vermiş zaten bence siparişini ver bu işe adım attığın zaman yenmiş bil canımÖnerebileceginiz site yada link var mı bir kaç siteye baktım olumsuz yorumlar var bu aparat sert ve plastik mi kusura bakmayın konuya tamamen yabancıyımda :) siteye yeni üye oldum
Ben trendyol dan almıştım rabır dilatör yazınca zaten direkt çıkıyor. Doktor da onu önermişti. Trendyol da yorumlara dikkat ederek alabilirsin benceMerhaba dilatör seti olarak önerebileceginiz marka var mı rastgele eczaneden almak mantıklı mı alırken dikkat edilmesi gereken önerileriniz var mı
Tabii ki canım ne durumdasın neler yaptınTiniminimavihanim bana da yardımcı olur musunuz
O his diğer aparatlarla da oluyor ama geçici Merak etme hatta tahriş önleyici krem kullanabilirsinMerhaba bende birinci dilatörü yaklaşık yarım saat egzersiz yaptım ancak uyuşturucu krem sürerek vajina girişine egzersizler bittikten sonra yanma hissediyorum hala normalmi
Krem ismi önerirmisiniz ve bu yanma hissi ne kadar süre sonra geçiyor
Dilatör seti aldım bir de uyuşturucu sprey. Ama cesaret edemiyorum başlamayaTabii ki canım ne durumdasın neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?