• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de çok okurdum buraları birinden gelecek bir destek mesajı benim için herşeydi. O yüzden elimden geldiğince hep Desteğim canımm❤️💐
Buradaki herkes bence size çok dua ediyor ben de buraya bir şey yazdığımda destek mesajı çok bekliyorum benden sonra başlayıp benden önce bu hastalığı yenenler oldu o yüzden çok stres yapıyorum çok da üzülüyorum

Buradaki herkes bence size çok dua ediyor ben de buraya bir şey yazdığımda destek mesajı çok bekliyorum benden sonra başlayıp benden önce bu hastalığı yenenler oldu o yüzden çok stres yapıyorum çok da üzülüyorum
Sen o ara başladın ara vermek zorunda kaldın o yüzden canım Zaten bu tedavide en önemli şey devamını getirmek ara vermemek sen şimdi başladığında ara vermeden gör bak hızlıca yeneceksin

Sen o ara başladın ara vermek zorunda kaldın o yüzden canım Zaten bu tedavide en önemli şey devamını getirmek ara vermemek sen şimdi başladığında ara vermeden gör bak hızlıca yeneceksin
İnşallah canım çok istiyorum artık normal bir evliliğim olsun Rabbim nasip ederse çocuklarım olsun

Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın, burda yardımcı olacak iyi yürekli insanlar var, iyi ki varlar. Ben de 1 ay önce yenmiş biri olarak yardıma hazırım. Asla pes etmeyin başaracaksınız. Benim de umutsuzluga kapildigim ben artık yapamam dediğim zamanlar olmuştu ama ısrarla üstüne gittim. Lütfen kendinize inanın ❤️

Merhaba dilatör seti olarak önerebileceginiz marka var mı rastgele eczaneden almak mantıklı mı alırken dikkat edilmesi gereken önerileriniz var mı

Merhaba dilatör seti olarak önerebileceginiz marka var mı rastgele eczaneden almak mantıklı mı alırken dikkat edilmesi gereken önerileriniz var mı
Rabir dilatör seti diye geçiyor pembe kutuda krem renkli olanı alabilirsiniz

Önerebileceginiz site yada link var mı bir kaç siteye baktım olumsuz yorumlar var bu aparat sert ve plastik mi kusura bakmayın konuya tamamen yabancıyımda :) siteye yeni üye oldum
Ben trendyoldan aldım gizli kargo olarak geliyor tereddüt etme hemen al bence evet plastik ama okadar sert değil ama bir insan dokusu da değil

Önerebileceginiz site yada link var mı bir kaç siteye baktım olumsuz yorumlar var bu aparat sert ve plastik mi kusura bakmayın konuya tamamen yabancıyımda :) siteye yeni üye oldum
Arkadaşım cevap vermiş zaten bence siparişini ver bu işe adım attığın zaman yenmiş bil canım😍

Ben trendyol dan almıştım rabır dilatör yazınca zaten direkt çıkıyor. Doktor da onu önermişti. Trendyol da yorumlara dikkat ederek alabilirsin bence 😊

Merhaba bende birinci dilatörü yaklaşık yarım saat egzersiz yaptım ancak uyuşturucu krem sürerek vajina girişine egzersizler bittikten sonra yanma hissediyorum hala normalmi

Merhaba bende birinci dilatörü yaklaşık yarım saat egzersiz yaptım ancak uyuşturucu krem sürerek vajina girişine egzersizler bittikten sonra yanma hissediyorum hala normalmi
O his diğer aparatlarla da oluyor ama geçici Merak etme hatta tahriş önleyici krem kullanabilirsin

Krem ismi önerirmisiniz ve bu yanma hissi ne kadar süre sonra geçiyor

Krem ismi vermek bu şekilde doğru olmaz galiba 🥲ama pişik önleyici gibi canım Aparatlarla çalıştığın sürece azıcık sızı şeklinde devam ediyor ona takılı kalma bence Psikolojik olarak sürekli olacak bu sene motiveni de etkileyebilir

Back