- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.681
Vajinismusta mıSen hangi aşamadasin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinismusta mıSen hangi aşamadasin canim
EvetVajinismusta mı
Benim sadece 4.aparat kalmıştı onu deneyip eşliye geçecektim ama şuan sağlık problemlerim yüzünden hastanede yatıyorum
Çok gecmis olsunBenim sadece 4.aparat kalmıştı onu deneyip eşliye geçecektim ama şuan sağlık problemlerim yüzünden hastanede yatıyorum
Teşekkür ederimÇok gecmis olsun
Farketmeden kendini kasıyorsun muhtemelen. Ben mesela kasmıyorum kasmıyorum diye düşündükçe kendimi kastigimi farkettim. 3 ü denerken farkli biseyler dusun o sirada da yavasca 3 u ittir bi nokta var zaten 3 te orayı gectigini hissedeceksin ondan sonra 3 le rahat yapıyorsun. Birde belinin altina yastik vs. Koy . Ben belim yuksekte kaldiginda aparatlarin daha kolay girdigini farkettimKızlar 1 ve 2dilatörü çok rahat olmasada spreyli yapiyorum ama 3.dilatorde çok zorlaniyorum tavsiyeniz nedir yani çok mu dar benimki yoksa başka bişeydenmi bilemedim
Sen bu sağlık problemini hallet inşallah direk aparatları başlayıp başarıcaksın çok az kaldı senin canımmBenim sadece 4.aparat kalmıştı onu deneyip eşliye geçecektim ama şuan sağlık problemlerim yüzünden hastanede yatıyorum
Evet canım bende biran önce halletmek istiyorum çünkü çok stres yapıyorum doktor da stres yapmaman gerekiyor diyorSen bu sağlık problemini hallet inşallah direk aparatları başlayıp başarıcaksın çok az kaldı senin canımm
Hiç stres yapma sen büyük bir kısmını zaten hallettin belki de bir günlük işin kaldı şu an sağlığın daha önemli sen sadece bunu düşün ZehracımEvet canım bende biran önce halletmek istiyorum çünkü çok stres yapıyorum doktor da stres yapmaman gerekiyor diyor
Çok teşekkür ederim Tiniminimavihanim gerçekten çok destek oluyorsunuz bana ve buradaki herkeseHiç stres yapma sen büyük bir kısmını zaten hallettin belki de bir günlük işin kaldı şu an sağlığın daha önemli sen sadece bunu düşün Zehracım
Ben de çok okurdum buraları birinden gelecek bir destek mesajı benim için herşeydi. O yüzden elimden geldiğince hep Desteğim canımmÇok teşekkür ederim Tiniminimavihanim gerçekten çok destek oluyorsunuz bana ve buradaki herkese
Buradaki herkes bence size çok dua ediyor ben de buraya bir şey yazdığımda destek mesajı çok bekliyorum benden sonra başlayıp benden önce bu hastalığı yenenler oldu o yüzden çok stres yapıyorum çok da üzülüyorumBen de çok okurdum buraları birinden gelecek bir destek mesajı benim için herşeydi. O yüzden elimden geldiğince hep Desteğim canımm
Sen o ara başladın ara vermek zorunda kaldın o yüzden canım Zaten bu tedavide en önemli şey devamını getirmek ara vermemek sen şimdi başladığında ara vermeden gör bak hızlıca yeneceksinBuradaki herkes bence size çok dua ediyor ben de buraya bir şey yazdığımda destek mesajı çok bekliyorum benden sonra başlayıp benden önce bu hastalığı yenenler oldu o yüzden çok stres yapıyorum çok da üzülüyorum
İnşallah canım çok istiyorum artık normal bir evliliğim olsun Rabbim nasip ederse çocuklarım olsunSen o ara başladın ara vermek zorunda kaldın o yüzden canım Zaten bu tedavide en önemli şey devamını getirmek ara vermemek sen şimdi başladığında ara vermeden gör bak hızlıca yeneceksin
Rabir dilatör seti diye geçiyor pembe kutuda krem renkli olanı alabilirsinizMerhaba dilatör seti olarak önerebileceginiz marka var mı rastgele eczaneden almak mantıklı mı alırken dikkat edilmesi gereken önerileriniz var mı