• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dilatör seti aldım bir de uyuşturucu sprey. Ama cesaret edemiyorum başlamaya 😞
Hayır korkma hatta şu an mesajımı okuyorsan kalk hemen aparat eline al ve başla😍 Aynen şu şekilde yap yarı uzanır pozisyonda gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes ver o sırada biraz ıkın ve aparatı içeri ittir orası boşluk bunu unutma zihninde orasının asla kapalı olmadığını canlandır👍🏻 Bol kayganlaştırıcı ya da bebek bu yağı kullanabilirsin

Bende bir sene bekledim boşu boşuna yapamadım bu siteye girdim sürekli yazılanları okudum tinimihanim da özelden yazdı anlattı dilator setini söyledi aldım bende ama yine 3-5 ay yapmadim kendi kendime hiç cesaret edemedim eşimle birlikte 1-2-3 denedik 4 de zorlandım ve şimdi yine hepsini denedik 4 de aldım bu sefer p.. denedik ve oda oldu hatta hala bana olmamış gibi geliyo ama oldu herşey gerçekten kendini bırakmak ve ikinmakmis ve uyuşturucu krem falanda hiç uygulamadır. Ben site de yazılanlar sayesinde yendim bu site olmasa yıllarca böyle yaşardım :(

Bende bir sene bekledim boşu boşuna yapamadım bu siteye girdim sürekli yazılanları okudum tinimihanim da özelden yazdı anlattı dilator setini söyledi aldım bende ama yine 3-5 ay yapmadim kendi kendime hiç cesaret edemedim eşimle birlikte 1-2-3 denedik 4 de zorlandım ve şimdi yine hepsini denedik 4 de aldım bu sefer p.. denedik ve oda oldu hatta hala bana olmamış gibi geliyo ama oldu herşey gerçekten kendini bırakmak ve ikinmakmis ve uyuşturucu krem falanda hiç uygulamadır. Ben site de yazılanlar sayesinde yendim bu site olmasa yıllarca böyle yaşardım :KK43:
Tebrik ederimmm canımm olmuştur o gün aşırı devam ett dahada iyi olacak🥰

Merhaba tekrardan rahatsız ediyorum ama ben 2.aparatıda yaptım ama tekrardan gğn ara boyu süren yanma hissettim tahriş olmuş doktora sordum krem verdi şimdi 1-2 gün egzersiz yapma dedi sizce 1-2 gğn yapmazsam sonra yaparken tekrar sıkıntı yaşarmıyım

Merhaba tekrardan rahatsız ediyorum ama ben 2.aparatıda yaptım ama tekrardan gğn ara boyu süren yanma hissettim tahriş olmuş doktora sordum krem verdi şimdi 1-2 gün egzersiz yapma dedi sizce 1-2 gğn yapmazsam sonra yaparken tekrar sıkıntı yaşarmıyım
1.aparattan başlarsan sıkıntı olmaz tahriş varkende devam etmemen doğru

cuma günü dilatör siparişi verdim ancak elime ulaşmadan gerek kalmadı sanırım eşimin p… sini içeri alabildim hatta ilerledikte şimdi ben dört yılın sonunda vajinusmusu yenmiş mi oldum inanamıyorum hala.Ancak içerdeyken kasılmam devam etti ve hiç haz alamadım normal mi bu bilmiyorum bir ara içerde olmadığını bile düşündüm

cuma günü dilatör siparişi verdim ancak elime ulaşmadan gerek kalmadı sanırım eşimin p… sini içeri alabildim hatta ilerledikte şimdi ben dört yılın sonunda vajinusmusu yenmiş mi oldum inanamıyorum hala.Ancak içerdeyken kasılmam devam etti ve hiç haz alamadım normal mi bu bilmiyorum bir ara içerde olmadığını bile düşündüm
Yeter kendini serbest rahat bırak çook daha iyi olacak nefes kegel egzersizlerini uygula bir süre şuan haz alamaman normal onun için biraz daha vakit var canım ve sık denemeye çalış ara vermee

Back