• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar 1 ve 2dilatörü çok rahat olmasada spreyli yapiyorum ama 3.dilatorde çok zorlaniyorum tavsiyeniz nedir yani çok mu dar benimki yoksa başka bişeydenmi bilemedim😒
Hayır değil çok normal sadece biraz daha ittirmen gerekiyor korkma ittir nefes al nefesi verirken ıkın ittir güçlü bir şekılde diğerlerini nasıl yaptıysan 3.ve 4.olanda aynı şekılde☺️

Kızlar 1 ve 2dilatörü çok rahat olmasada spreyli yapiyorum ama 3.dilatorde çok zorlaniyorum tavsiyeniz nedir yani çok mu dar benimki yoksa başka bişeydenmi bilemedim😒
Farketmeden kendini kasıyorsun muhtemelen. Ben mesela kasmıyorum kasmıyorum diye düşündükçe kendimi kastigimi farkettim. 3 ü denerken farkli biseyler dusun o sirada da yavasca 3 u ittir bi nokta var zaten 3 te orayı gectigini hissedeceksin ondan sonra 3 le rahat yapıyorsun. Birde belinin altina yastik vs. Koy . Ben belim yuksekte kaldiginda aparatlarin daha kolay girdigini farkettim

Benim sadece 4.aparat kalmıştı onu deneyip eşliye geçecektim ama şuan sağlık problemlerim yüzünden hastanede yatıyorum
Sen bu sağlık problemini hallet inşallah direk aparatları başlayıp başarıcaksın çok az kaldı senin canımm💓

Evet canım bende biran önce halletmek istiyorum çünkü çok stres yapıyorum doktor da stres yapmaman gerekiyor diyor
Hiç stres yapma sen büyük bir kısmını zaten hallettin belki de bir günlük işin kaldı şu an sağlığın daha önemli sen sadece bunu düşün Zehracım☺️

Back