- 20 Aralık 2020
- 17.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.086
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.641
Hayır değil çok normal sadece biraz daha ittirmen gerekiyor korkma ittir nefes al nefesi verirken ıkın ittir güçlü bir şekılde diğerlerini nasıl yaptıysan 3.ve 4.olanda aynı şekıldeKızlar 1 ve 2dilatörü çok rahat olmasada spreyli yapiyorum ama 3.dilatorde çok zorlaniyorum tavsiyeniz nedir yani çok mu dar benimki yoksa başka bişeydenmi bilemedim
Epimedyumlu macun öneriyorlardı ona buradaki arkadaşlar canımMerhaba kizlar ben 4 u yapıyorum bı kaç gündür solemistim ama esli denemede eşim isteksiz oluyor artık sertlesmiyor yani artık bu sorunu yaşıyor olduk ya
Daha önceden sağlık problemlerimden bahsetmiştim size hastaneye yatırdılar beni malesef
Ahh canım hayır olsun inşallah gene mi tekrarladıDaha önceden sağlık problemlerimden bahsetmiştim size hastaneye yatırdılar beni malesef
Evet başka bir şey var mı diye bakacaklar yani sorun nerden kaynaklanıyor ona bakacaklarAhh canım hayır olsun inşallah gene mi tekrarladı
Anladım canım çook geçmiş olsunnEvet başka bir şey var mı diye bakacaklar yani sorun nerden kaynaklanıyor ona bakacaklar
Teşekkür ederim canım Rabbim kimseyi buraya düşürmesin çok kötü ne uyuyabiliyor insan nede başka bir şey yapabiliyorAnladım canım çook geçmiş olsunn
Sen hangi aşamadasin canimTeşekkür ederim canım Rabbim kimseyi buraya düşürmesin çok kötü ne uyuyabiliyor insan nede başka bir şey yapabiliyor
Vajinismusta mıSen hangi aşamadasin canim
EvetVajinismusta mı
Benim sadece 4.aparat kalmıştı onu deneyip eşliye geçecektim ama şuan sağlık problemlerim yüzünden hastanede yatıyorum
Çok gecmis olsunBenim sadece 4.aparat kalmıştı onu deneyip eşliye geçecektim ama şuan sağlık problemlerim yüzünden hastanede yatıyorum
Teşekkür ederimÇok gecmis olsun
Farketmeden kendini kasıyorsun muhtemelen. Ben mesela kasmıyorum kasmıyorum diye düşündükçe kendimi kastigimi farkettim. 3 ü denerken farkli biseyler dusun o sirada da yavasca 3 u ittir bi nokta var zaten 3 te orayı gectigini hissedeceksin ondan sonra 3 le rahat yapıyorsun. Birde belinin altina yastik vs. Koy . Ben belim yuksekte kaldiginda aparatlarin daha kolay girdigini farkettimKızlar 1 ve 2dilatörü çok rahat olmasada spreyli yapiyorum ama 3.dilatorde çok zorlaniyorum tavsiyeniz nedir yani çok mu dar benimki yoksa başka bişeydenmi bilemedim
Sen bu sağlık problemini hallet inşallah direk aparatları başlayıp başarıcaksın çok az kaldı senin canımmBenim sadece 4.aparat kalmıştı onu deneyip eşliye geçecektim ama şuan sağlık problemlerim yüzünden hastanede yatıyorum
Evet canım bende biran önce halletmek istiyorum çünkü çok stres yapıyorum doktor da stres yapmaman gerekiyor diyorSen bu sağlık problemini hallet inşallah direk aparatları başlayıp başarıcaksın çok az kaldı senin canımm
Hiç stres yapma sen büyük bir kısmını zaten hallettin belki de bir günlük işin kaldı şu an sağlığın daha önemli sen sadece bunu düşün ZehracımEvet canım bende biran önce halletmek istiyorum çünkü çok stres yapıyorum doktor da stres yapmaman gerekiyor diyor
Çok teşekkür ederimHiç stres yapma sen büyük bir kısmını zaten hallettin belki de bir günlük işin kaldı şu an sağlığın daha önemli sen sadece bunu düşün Zehracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?