Hanımlar tekrardan merhaba, ben bu akşam aparatları denedim, deneyim surecimi anlatmak istiyorum belki cesaret edemeyenlere yardımcı olur. 1. Aparatı kayganlastirici jel ile denedim ve oldugunu gördüm sonra hemen 2. Aparata geçtim baktım oda oluyor dedim 3 ude deneyeyim 3 te biraz zorlandim ilk olarak yarısını alabildim sonra o şekilde bekledim biraz zorladiktan sonra bi boğum gibi bi yerden geçtiğini farkettim ve oda oldu biraz onunla çalıştıktan sonra 4. Ye niyetlendim ama 4. Beni baya zorladı bi yere kadar gidip tıkanıyordu surekli ve canim yaniyordu pestmedim bolca anestol krem sürüp tekrar denemeye başladım yine bi yere takiliyordu kas diye düşündüm ittirmeye devam ettim sonra kopma hissi gibi bir his oldu ve 4. De girdi biraz ileri geri yaptim cok zorlamak istemedim ve kanamam oldu o takıldığım yer zarmış . 4. Yü de alabildim boylelikle ama kanama olduğu icin eşli henüz denemedim eger eslide de yapabilirsem yendim diye burda paylaşacağım. Aparatlarda zorlanan arkadaslar kayganlastiriciyla deneyip daha sonra aparata bolca anestol krem sürüp deneyin mutlaka faydasını göreceğinize inanıyorum.