Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O kadar olmadı bende ama sızı ve böyle orada bir şey varmış hissi olabiliyor bir süre

Muhtemelen tahriş olmuştur canım ama geçiyor merak etme tahriş giderici krem filan varsa sürebilrsin

Kizlar birsey sorucam ben aparti aldim 4 yapabildim dün esliye gecdim aksam vajinaya girisnde siddetli acili agri oluyor kasilmiyorumda

Kizlar birsey sorucam ben aparti aldim 4 yapabildim dün esliye gecdim aksam vajinaya girisnde siddetli acili agri oluyor kasilmiyorumda
Dördüncü aparat diğerlerinden biraz daha büyük ya canım oradaki kaslar yeni açılıyor belki ondandır eşli deneme başarılı oldu mu

Dördüncü aparat diğerlerinden biraz daha büyük ya canım oradaki kaslar yeni açılıyor belki ondandır eşli deneme başarılı oldu mu
Nefes alip verdim kasilmadim da girdiginde cok kotu canim yaniyor 2 senedir bununla savasiyorum zorda olsa girdi biraz aparatlari kolayca yaptim 4 yaptigimda agri oluyor hemen biraz daha mi calisam ill.defa hisetdim vajinaya girdigini cok agri oluyor vajinaya giriste napmam.lazim

Vajina gırısıne surun bekleyin hemen uyusuyor, aparat almadıysanız aparat alıp calısmalara başlamanızı tavsiye ederim.
Ben iki yıldır evliyim tedavi aldım bitti sanmıştım ama hala devam ediyor ilişkiye giremiyorum aparatların dördünüde kolaylıkla alıyorum ama eşimle olmuyor nasıl olcak bilmiyorum

Ben iki yıldır evliyim tedavi aldım bitti sanmıştım ama hala devam ediyor ilişkiye giremiyorum aparatların dördünüde kolaylıkla alıyorum ama eşimle olmuyor nasıl olcak bilmiyorum
Eşli denemeyi nasıl yapıyorsun öncesi aparat ne kadar çalışıyorsun pozisyon filan onlarda çok önemli

Arkadaşlar banada yardım edin 3aylık evliyim çıkmaza gidiyoruz artik olmuyor bir türlü yerinimi bulduramıyoruz anlamadım
Yönü için biraz kalçaya eğimli olmalı direk değil meryemcim şu emojiyle daha iyi anlarsın diye düşündüm

Aparatı cıkarır cıkarmaz eslı deneyin sprey kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…