- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.001
Aparatla çalışıyor musunuz?Arkadaşlar nasıl başlayacağız? Bir yardımcı olsanız? İlk olarak eşimizle nasıl denemeliyiz? Olmuyor bir türlü.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aparatla çalışıyor musunuz?Arkadaşlar nasıl başlayacağız? Bir yardımcı olsanız? İlk olarak eşimizle nasıl denemeliyiz? Olmuyor bir türlü.![]()
Kimse umutsuz vaka değildir. Cesaretsiz ve azimsiz olan erteledikce erteleyen umutsuz vakadir. ..Ben de 1 senenin sonunda aklım başıma geldi de az önce aparat siparişi verdim.. Geldiğinde ilk boyu yaparsam zil takıp evin içinde göbek atıcam sonra 1 yıldır aparat da aparat diyen herkesten özür dilicemBaşka varsa aparata yeni başlayacak olan birbirimize ilerleme konusunda gaz verelim kızlar ben baya umutsuz vakayım çünkü
![]()
Cesaret ve azimle sende yeneceksin inşallah merak etmeBen de 1 senenin sonunda aklım başıma geldi de az önce aparat siparişi verdim.. Geldiğinde ilk boyu yaparsam zil takıp evin içinde göbek atıcam sonra 1 yıldır aparat da aparat diyen herkesten özür dilicemBaşka varsa aparata yeni başlayacak olan birbirimize ilerleme konusunda gaz verelim kızlar ben baya umutsuz vakayım çünkü
![]()
Canim acele etmeyeceksin eşin ufak ufak hareket etsin kayganligi da saglayin sen kademe kademe gevsersen aparatsiz da olur o sekilde bi anda tam girişe yeltenmeyinMerhabalar ,aparat yardimiyla 4 u cikarip denedigimizde iliskiye girmeyi basarabildim bunu yapabiliyoruz tam birlesme olmasada .lakin cubuksuz direk birlesme denedigimde basarisiz oluyorum aparati nasil birakacagim kurtulacagim
Cesaretsiz ve azimsizim işte malesef.. 1 yıldır adım atmaya cesaretim de azmim de yoktu. İlk adımı sonunda attım inşallah ben de oldu demeyi çok istiyorum kargom gelsin hemen cesaretlenip deneyeceğim inşallahhhKimse umutsuz vaka değildir. Cesaretsiz ve azimsiz olan erteledikce erteleyen umutsuz vakadir. ..
Burasi topik canim herkesin gorup okuyup faydalanabilmesi icin oraai kapandiBir de bizim eski gruba ne oldu cidden, psikolojik olarak bu konuyu düşünmekten kafayı yediğim için ara vermek istemiştim döndüğümde ordan buraya geçmiş bulundum. Orası daha aktifti sankio grup ile burası farklı kişiler mi, değilse neden eskisi kadar aktiflik yok
kafamda deli sorular
Kadınlar kulübüne sırf orası için giriyordum direk o sayfa açıktı bende hep. Çok bilmiyorum neresi neBurasi topik canim herkesin gorup okuyup faydalanabilmesi icin oraai kapandi
Deneyeceğim bunu teşekkür ediyorumÖncelikle siz üstte olun eşinize arkanız dönük bi şekilde deliğe yerleştirin ve biraz öne doğru eğilin. Vajinanın yapısının incelerseniz anlayacalsınız ne demek istediğimi. Derin nefes alıp vererek siz kendiniz yerleştirin ve yavaşca oturmaya çalışın üzerine. Zorlandığımız yerde derin nefes alın verirken çişinizi yapar gibi ıkının. Kegel egzersizi yaptıysanız eğer tut bırak şeklinde tuttuğumuz an bizim kendimizi kastığımız an o an delik kapanıyor bıraktığımız an ise rahat kaldığımız an o an delik açılıyor. İlişki sırasında da nefes verirken bırakın ve kendiliğinden kaydığını göreceksiniz. Özür dilerim bende biraz açık yazdım ama. Ancak bu şekilde anlatabilirdim.
Onceden kullaniuor mu idin aparattamerhaba arkadaşlar ben eşliyi yaparken arasıra sprey kullanıyorum daya yeni yendim zaten ama spreyi sıkınca bi ateş basıyo peniö panik atagım var acaba heycandan mı oyle oluyor onun dışında bı sorun olmuyor
Yok aparatta hiç kullanmadım eslide kullandımOnceden kullaniuor mu idin aparatta
Sprey yakiyo diye duymustum ondan olabilir mimerhaba arkadaşlar ben eşliyi yaparken arasıra sprey kullanıyorum daya yeni yendim zaten ama spreyi sıkınca bi ateş basıyo peniö panik atagım var acaba heycandan mı oyle oluyor onun dışında bı sorun olmuyor
Sen naptın canım iyi tatiller aparatların ne durumdaKızlar ben tatildeyim buralar boş kimse birşey yazmıyor
Teşekkür ederim ben abimle tatile gittim aparatlara ara verdim dönünce tekrar başlayacağım bakalımSen naptın canım iyi tatiller aparatların ne durumda![]()
Olsun burdan da tecrübelerimizi paylaşırıız aparatların gelince herşey çok daha güzel olacakKadınlar kulübüne sırf orası için giriyordum direk o sayfa açıktı bende hep. Çok bilmiyorum neresi neteşekkür ederim canım
![]()
Döndüğünde devam et bu sefer yam anlamıyla bitecekTeşekkür ederim ben abimle tatile gittim aparatlara ara verdim dönünce tekrar başlayacağım bakalım