• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de 1 senenin sonunda aklım başıma geldi de az önce aparat siparişi verdim.. Geldiğinde ilk boyu yaparsam zil takıp evin içinde göbek atıcam sonra 1 yıldır aparat da aparat diyen herkesten özür dilicem😑🤭 Başka varsa aparata yeni başlayacak olan birbirimize ilerleme konusunda gaz verelim kızlar ben baya umutsuz vakayım çünkü😔

Ben de 1 senenin sonunda aklım başıma geldi de az önce aparat siparişi verdim.. Geldiğinde ilk boyu yaparsam zil takıp evin içinde göbek atıcam sonra 1 yıldır aparat da aparat diyen herkesten özür dilicem😑🤭 Başka varsa aparata yeni başlayacak olan birbirimize ilerleme konusunda gaz verelim kızlar ben baya umutsuz vakayım çünkü😔
Kimse umutsuz vaka değildir. Cesaretsiz ve azimsiz olan erteledikce erteleyen umutsuz vakadir. ..

Cesaret ve azimle sende yeneceksin inşallah merak etme💪😁

Merhabalar ,aparat yardimiyla 4 u cikarip denedigimizde iliskiye girmeyi basarabildim bunu yapabiliyoruz tam birlesme olmasada .lakin cubuksuz direk birlesme denedigimde basarisiz oluyorum aparati nasil birakacagim kurtulacagim

Merhabalar ,aparat yardimiyla 4 u cikarip denedigimizde iliskiye girmeyi basarabildim bunu yapabiliyoruz tam birlesme olmasada .lakin cubuksuz direk birlesme denedigimde basarisiz oluyorum aparati nasil birakacagim kurtulacagim
Canim acele etmeyeceksin eşin ufak ufak hareket etsin kayganligi da saglayin sen kademe kademe gevsersen aparatsiz da olur o sekilde bi anda tam girişe yeltenmeyin

Kimse umutsuz vaka değildir. Cesaretsiz ve azimsiz olan erteledikce erteleyen umutsuz vakadir. ..
Cesaretsiz ve azimsizim işte malesef.. 1 yıldır adım atmaya cesaretim de azmim de yoktu. İlk adımı sonunda attım inşallah ben de oldu demeyi çok istiyorum kargom gelsin hemen cesaretlenip deneyeceğim inşallahhh

Bir de bizim eski gruba ne oldu cidden, psikolojik olarak bu konuyu düşünmekten kafayı yediğim için ara vermek istemiştim döndüğümde ordan buraya geçmiş bulundum. Orası daha aktifti sanki😔 o grup ile burası farklı kişiler mi, değilse neden eskisi kadar aktiflik yok🤔 kafamda deli sorular

Bir de bizim eski gruba ne oldu cidden, psikolojik olarak bu konuyu düşünmekten kafayı yediğim için ara vermek istemiştim döndüğümde ordan buraya geçmiş bulundum. Orası daha aktifti sanki😔 o grup ile burası farklı kişiler mi, değilse neden eskisi kadar aktiflik yok🤔 kafamda deli sorular
Burasi topik canim herkesin gorup okuyup faydalanabilmesi icin oraai kapandi

Öncelikle siz üstte olun eşinize arkanız dönük bi şekilde deliğe yerleştirin ve biraz öne doğru eğilin. Vajinanın yapısının incelerseniz anlayacalsınız ne demek istediğimi. Derin nefes alıp vererek siz kendiniz yerleştirin ve yavaşca oturmaya çalışın üzerine. Zorlandığımız yerde derin nefes alın verirken çişinizi yapar gibi ıkının. Kegel egzersizi yaptıysanız eğer tut bırak şeklinde tuttuğumuz an bizim kendimizi kastığımız an o an delik kapanıyor bıraktığımız an ise rahat kaldığımız an o an delik açılıyor. İlişki sırasında da nefes verirken bırakın ve kendiliğinden kaydığını göreceksiniz. Özür dilerim bende biraz açık yazdım ama. Ancak bu şekilde anlatabilirdim.
Deneyeceğim bunu teşekkür ediyorum

merhaba arkadaşlar ben eşliyi yaparken arasıra sprey kullanıyorum daya yeni yendim zaten ama spreyi sıkınca bi ateş basıyo peniö panik atagım var acaba heycandan mı oyle oluyor onun dışında bı sorun olmuyor

Kadınlar kulübüne sırf orası için giriyordum direk o sayfa açıktı bende hep. Çok bilmiyorum neresi ne 🤭 teşekkür ederim canım ☺️
Olsun burdan da tecrübelerimizi paylaşırıız aparatların gelince herşey çok daha güzel olacak🤩

Back
X