• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendini rahat hissetmek istersen emla da kullanabilirsin herkes de farklıdır belki sen emla ile yeneceksin, ben 4. aparatı emla krem sayesinde yapabilmiştim eşliyi ise kullanmadan yaptım
Emlayı tam olarak nereye sürüyorsunuz yani deliğin çevresine (kıl çıkmayan yere) sürüyor musunuz
Ben 123 başardım 4 ü denemedim henüz

tyrty
bu illet hastalılık niye bizi buluyorki resmen geleceğimiz bu hastalığın elinde ne kadar acı.. bu pskılojıden asla cıkamayacagım. :KK43:
KENDI KENDIME CEVAP VERMEK ISTEDIM... KIZLAR O KADAR ÇARESİZ BIR ZAMANDA YAZMISIMKI EKİM 2020 ... VE SONRA TEKRAR HAYATA KÜSMÜŞÜM TAKİ TEMMUZA KADAR. BEN TAM 3 GUNDE BU ILLET HASTALIĞI YENDIM... BOSU BOSUNA YILLLARCA HAYATIMI MAHVETMISIM... NE OLUR GEC OLMADAAAAN SIZDE TEDAVI OLUN INANIN TEDAVISI VAR...

tyrty

KENDI KENDIME CEVAP VERMEK ISTEDIM... KIZLAR O KADAR ÇARESİZ BIR ZAMANDA YAZMISIMKI EKİM 2020 ... VE SONRA TEKRAR HAYATA KÜSMÜŞÜM TAKİ TEMMUZA KADAR. BEN TAM 3 GUNDE BU ILLET HASTALIĞI YENDIM... BOSU BOSUNA YILLLARCA HAYATIMI MAHVETMISIM... NE OLUR GEC OLMADAAAAN SIZDE TEDAVI OLUN INANIN TEDAVISI VAR...
Kurtuldunuz mu

Doktora mi gittiniz
evet hemde bekar oldugum halde partnerım yokken gittim.. ınanın benım yerımde hıc olmak ıstemzdınız. 37 yasındayım bu hastalıkla tanısmak benım annelıgımı elımden aldı.. o yuzden gec kalmadan tedavı olun ınanın ve ınanınkı hıcbırsey yok korkulcak.. bunları bende nasıl yaxzdıgıma sasırıyorum hep okurdum ınanmazdım amaa gercekteeenn ınanınca asıyorsunuz tamamen beyınle alakalı bırsey

tyrty

Anlatirmisiniz biraz nasil yendiniz 3günde ?

Kızlar size bir sorum var ilişkiden sonra göğüs ucunda kabarcık çıktı mı veya bel ağrısı karında şişlik gibi benzeri durum oldu mu yoksa ben kastığım için mi oluyor anneme sorduğumda kadınlarda olması normal şeyler diyor ama eşim Temmuz 30 da içime kaçırdı regl da 9 unda oluyorum ama o gün kanamam da oldu üstüne görme olabilir mü ya gebelik olabilir mi test yapmalı mıyım

Kızlar size bir sorum var ilişkiden sonra göğüs ucunda kabarcık çıktı mı veya bel ağrısı karında şişlik gibi benzeri durum oldu mu yoksa ben kastığım için mi oluyor anneme sorduğumda kadınlarda olması normal şeyler diyor ama eşim Temmuz 30 da içime kaçırdı regl da 9 unda oluyorum ama o gün kanamam da oldu üstüne görme olabilir mü ya gebelik olabilir mi test yapmalı mıyım
Normalde düşük ihtimal diyolar ama kanama yerleşme kanaması olabilir çunku 2 3 gün sürüyormuş normal adette 7 gun flm bi test al istersen belirtiler var sanki

Yumurtlama döneminize denk geldiyse ihtimal vardır tabiki. Ama 9 unda kanama oldu diyorsunuz yerleşme kanaması genelde kahverengi ve az miktarda oluyor. Sizin nasıldı?

Anlatirmisiniz biraz nasil yendiniz 3günde ?

beynimde bitirerek doktora gittim. ilk gün rahattım. 2.gün gerıldım amaa dıger gunler aştıkca beynımde noktaladım.

bumuymus dedım... pısmanlık cok gec kaldım. ama suankı ozguvenım ıcın herseye deger.. doktordan destek almanı tavsıye ederım.. ve ılk beynınde ben bunu yapabılırım kımler yAPMIyorkı dusuncesını olustur.

Attan düşenin halini attan düşen anlar derler ya desteginizi öncelikle sizinle aynı deneyimi paylaşıp aynı duyguları hissetmiş kişilerden alın yani bu grupta önce Bi şansınızı deneyin. Ben kendimden biliyorm 6 ay doktorla irtibat ta kaldım 1 haftada egzersizleri(parmak, dilatör) yaptım ama ilişkiyi burdaki benimle aynı duyguları paylaşmış kişilerin destegiyle yapabildim. İnsan samimi duygularını gerçekten deneyimlemiş kişilerle paylaşıp destek görünce çözüme ulaşıyor. 🤗 Önce gruba şans verin kızlar bizde sizler gibiydik.(😜paranız cebinizde kalsın. )

Bugün doktora gittim. Fiziksel hiç bir problem olmadığını kızlık zarımın düzgün bir şekilde durduğunu , darlık falan olmadığını söyledi. Biraz içim rahatladı ama şimdide bambaşka bir süreç başlıyor. Doktor araştırmalarına başladım bakalım bana şans dileyin umarım doktora gitmeden önce evde halledebilirim 🥺🙏

Bugün doktora gittim. Fiziksel hiç bir problem olmadığını kızlık zarımın düzgün bir şekilde durduğunu , darlık falan olmadığını söyledi. Biraz içim rahatladı ama şimdide bambaşka bir süreç başlıyor. Doktor araştırmalarına başladım bakalım bana şans dileyin umarım doktora gitmeden önce evde halledebilirim 🥺🙏
Istedigin surece yenersin pasif kalırsan hic bisey yapamazsın doktor bile yapamaz işin özü istemek azim ve cesaret .. kendi gobegini kendin keseceksin .. yol gösterilir anlatilir ama sen ve diğer bu sorunu yaşayan istemediği azmetmedigi surece kimse bisey yapamaz.
Azim
Istek
Aparat egzersiz
Sonuc mutlu son ..
Burada kimse senin yaşadığını ne az ne cok yaşadı yaşadıklarımız ayni isimlerimiz farklı..
Bende varım diyorsan yanındayım yanındayız daima sorabilirsin..

Istedigin surece yenersin pasif kalırsan hic bisey yapamazsın doktor bile yapamaz işin özü istemek azim ve cesaret .. kendi gobegini kendin keseceksin .. yol gösterilir anlatilir ama sen ve diğer bu sorunu yaşayan istemediği azmetmedigi surece kimse bisey yapamaz.
Azim
Istek
Aparat egzersiz
Sonuc mutlu son ..
Burada kimse senin yaşadığını ne az ne cok yaşadı yaşadıklarımız ayni isimlerimiz farklı..
Bende varım diyorsan yanındayım yanındayız daima sorabilirsin..
Çok çok teşekkürler 🙏 ben varım yenmek için bunu. Güzel sonuçları burada paylaşacağım günü heyecanla bekliyorum

Back
X