Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bende dün akşam sonunda yenebildim ama bi sonraki denememizde nasıl olur bilmiyorum.Ben 10 gün önce ilk 3aparatı kullandım geçen hafta 4.aparatı kullanabildim.Eşimin işi gereği geçen haftadan beri eşli deneme yapamadık,aparat kullanmadan dün akşam denedik.Tabi insan kendini elinde olmadan kasıyo ama 5 saniye dayanmak lazım gerçekten birazcık sabredin ve aparatla mutlaka çalışın.Dün akşamdan beri çok mutluyum ve şaşkınım çünkü kendime inancım kalmamıştı şuan kendime müthiş güvenim geldi umarım hepimiz aynı sevinci yaşarız.

Kusura bakmayın bildirim gelmiyor giremedim şimdi gördüm. Şimdi tam tersi oldu eşler bizden kaçıyor. Ben aparatları denerken yanmam oluyordu. Zaten bir kere yazdığımda denedik başka denemedim ama öyle sizlama acı fln olmadı çok çok hafif bir yanma ben hala yerlestirmeye çalışıyoruz sanıyorum meğer girmiş aparatta içinizde birşey olduğunu hissediyosunuz çünkü sert plastik ama burada yazılanlar çok dgru pns Direk şekil alıyormus ben aparatları hep kendim denedim hiç denetmedim macun kesinlikle çok işe yarıyor birde 4. Aparat ile 20 dk içinde bekletmek orayı aciyor çünkü ben kaç kez esli deneme yaptım hepsi başarısız oldu. İnşallah çok geç kalmamisimdir cevapta kusura bakmayın tekrar

Bu hastalıktan bende de varmış. Kendimde olacağını hiç beklemezdim bunun. Kabullenmem bir haftami aldı. Doktora gittim fiziksel muayene için bir sorun olmadığını söyledi. Vajinismus dedi. Ben deneme aşamasına bile gecemiyorum direk paniğe kapılıp vücudumu kilitliyorum. İstemsizce oluyor bir çeşit transa girmek gibi resmen. Kendimin o hallerine çok şaşırıyorum. Bununla birlikte zaten yoğun da bir cinsel isteksizlik var. Bilsem böyle olduğumu hic evlenmezdim valla. Sürekli aklımda psikolojik olarak epey yıpratıcı.
Aparat aldım bir de doktor Cem Keçe'nin kitabını önerdi. Bakalım ne olacak.

Bende ayni seyleri soyluyordum bilseydim evlenmezdim falan ama aparatlar ve kararlilik sayesinde 5 gunde cozdum canim

hic oyle dusunme canim cozumun kendi ellerindeee aparatda almissin insallah yeneceksinnn

Cem keçenin kitabını ben aldım okudum 2 sene önce çözemiyoruz diye eşim sinirlenip çöpe atmıştı

En küçüğü denemeye çalıştım başarısız oldu. Aynadan bakıyorum kapalı resmen, hayır nasıl olacak bu iş bilemiyorum valla.

Ön sevişmeden sonra deneyin bence. Vajina iç ıslaklık olmalı.
Yada kayganlaştırıcı sürmeniz lazım aparat a
Tekrar denedim bu kez başardım. Oraya bir şeyin girebilme ihtimali bile bana çok imkansiz geliyordu. Baya psikolojik olarak rahatladım. Regl olmak üzereyim bitince çok soğumadan diğer aparatlarla devam edicem.

Tekrar denedim bu kez başardım. Oraya bir şeyin girebilme ihtimali bile bana çok imkansiz geliyordu. Baya psikolojik olarak rahatladım. Regl olmak üzereyim bitince çok soğumadan diğer aparatlarla devam edicem.
Her aparatta bu inancin tazelenecek canim pes etme

Hmm anladım teşekkür ederim

Bugün bir ay oldu evleneli neredeyse her gün deniyoruz ama her seferinde hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor. Bu konuda okumadığım forum kalmadı sanırım. Ayrıca denemediğimiz yöntemde kalmadı. Doktor için randevumu aldım ama hala bir umut doktordan önce olmasını istiyorum Burada okuduğum başarıları gördükçe kendimi motive etmeye çalışıyorum

Aparat alin . ... bol bol egzersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…