• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen canım hiç korkma korkulacak hiçbir şey yok ben böyle konuşuyorum ama henüz gelmedim dilatör aldım ve şu an 3 aparatı deniyorum 1 ve 2 benim gözümde gayet normaldi ama 3 ve 4 bana asla yapamayacağım gibi geliyordu 3ü yaptım hiçbir şey hissetmedim ve ben inanılmaz derecede umutsuz vakaydım asla mi aynı alıp kendi kendimi inceleyemezdim aparat seti ile de asla yapamam diyordum hala kendim yapamıyorum ama eşime izin veriyorum eşimle beraber aparatlı çalışıyoruz ve bu kadar olmasa bile beni çok mutlu ediyor kendime inancım artık daha çok şu an rahatsızım hastaneye gidip geliyorum deneyemiyoruz ama inanıyorum ki ben bu hastalığı yeneceğim senin de yenmek için acil bir şekilde aparat edinmem gerekiyor ve ben deneme yaparken uyuşturucu sprey kullanıyorum sana da bunu öneriyorum spreyin adı wemcaine

Bir kere muayene oldum fiziksel bir sorun olmadığını öğrenip rahatladım su bazlı bir jel kullanmamızı önerdi ama cesaret edemedim
O zaman hiç endişe yapma bak buradaki çoğu kişi buradaki yazılanlar sayesinde yendi sen de inşallah yeneceksin. Sen de bizden cesaret al😍 hadi bir adım at gerisi gelirr hemen aparatlara başla

Merhaba kızlar ben burda yenmiştim ama sonra eşimle covid e yakalandı ikimiz ayrı odalardaydık bende sorun yaşamıyım diye gün aşırı 4 aparata çalışdım ve regl oldum bi 5 6 gundur hiç bişey yapmadım bittiğinde yine eşli denemede sorun yaşarmıyım?
Selam canım hiç endişe etme. Öncesinde dilatör çalış ve eşliye başla hiç sorun olmuyor.

Kızlar ben dilatörün 4.boyunu ilk denedigim gun aldim sonra denedik olmadı. Dilatörü alıp ilişki kismina gelince olmaması garip degil mi ? Bu durumu yaşayan var mı aramızda

Kızlar ben dilatörün 4.boyunu ilk denedigim gun aldim sonra denedik olmadı. Dilatörü alıp ilişki kismina gelince olmaması garip degil mi ? Bu durumu yaşayan var mı aramızda
Evet canim eslide takilabilirsin. Esli denemeden once 4. dilatoru cok calis sag salo bastir daire ciz. İliskiye hazir oldugunda dilatoru birak iliski esnasinda beline yastik koyabilirsin. Bacaklarini ac esinin p...sini aparat gibi yerlestir fazla oynama erekte olur :KK70: Gerisini esine birak nefes al ver ikin o esnada 10 sn olup biticek 🤗 tabi kaygaastirici kullan

Kızlar kegel egzersizi yaparken kasları sıkıp bıraktığımızda sadece vajinadaki kasların mı hareket etmesi gerekiyor? Çünkü ben yapınca vajinayla beraber popodaki (kalın bağırsağın ucu) kaslar da aynı anda kasılıp gevşiyor bu normal mi?

Kızlar kegel egzersizi yaparken kasları sıkıp bıraktığımızda sadece vajinadaki kasların mı hareket etmesi gerekiyor? Çünkü ben yapınca vajinayla beraber popodaki (kalın bağırsağın ucu) kaslar da aynı anda kasılıp gevşiyor bu normal mi?
Canim ayni kas grubunda ikisi de 8 seklinde bi kas grubu anusun cevresi ve vajina girisinin cevresini sariyor normal yani

Merhabalar
Bugün ufak bişeyler başardım sanırım hanımlar ;)
+emla krem sürdüm yarım saat beklettim sonra o bölgemi yıkadım
+Daha sonra uzun bi önsevişme yaptık eşimle ıslaklık sağladım
+eşimle giriş denedik baktım yine kapatıyorum aparatı yapacak artık dedim
+1.aparat girer gibi duruyor başta ilerlemetmekten korksamda biraz iteledim ve popo yönüne dogru ağrısız girdi. Çıkardıgımda ıslaktı
+2.aparatı denedim o da girdi ve ıslak halde çıktı hissiyat olmadı pek
+3.aparatı denedim his başladı artık içimde beklettim ve 0 çizdim
#ağlamak istedim daha sonra şoka girmiştim
+4.yü de denemek istedim ama girmedi
O an o kadar karmaşıktı ki duygularım
Aparatları bile o kadar gözümde büyütmüşüm ki.
Eşime gel sen de bak dedim popo yönünde oldugunu öğrendi
Neden kanamadı dedi biraz ona moralim bozuldu

Merhabalar
Bugün ufak bişeyler başardım sanırım hanımlar :KK66:
+emla krem sürdüm yarım saat beklettim sonra o bölgemi yıkadım
+Daha sonra uzun bi önsevişme yaptık eşimle ıslaklık sağladım
+eşimle giriş denedik baktım yine kapatıyorum aparatı yapacak artık dedim
+1.aparat girer gibi duruyor başta ilerlemetmekten korksamda biraz iteledim ve popo yönüne dogru ağrısız girdi. Çıkardıgımda ıslaktı
+2.aparatı denedim o da girdi ve ıslak halde çıktı hissiyat olmadı pek
+3.aparatı denedim his başladı artık içimde beklettim ve 0 çizdim
#ağlamak istedim daha sonra şoka girmiştim
+4.yü de denemek istedim ama girmedi
O an o kadar karmaşıktı ki duygularım
Aparatları bile o kadar gözümde büyütmüşüm ki.
Eşime gel sen de bak dedim popo yönünde oldugunu öğrendi
Neden kanamadı dedi biraz ona moralim bozuldu
Lütfen kanamanın çok önemsiz bir şey olduğunu söyle. Kanama normal değildir. Çok çok az kadında oluyor bu durum bilimsel olarak yapılan araştırmalarla kanıtlanmış bir şey. Her kadının vajina girişi aynı değil ki herkeste kan olsun. Bunları söyle eşine ve lütfen böyle bir şey icin moralini bozma kendini de üzme

yenenler için bir sorum var benim, bi yerden sonra zorluk veya rahatsızlık kalmıyor hiç evet ama peki olması gerektiği gibi bir zevk alıyor musunuz? Eşleriniz kadar alıyor musunuz mesela? Ya da ne zaman zevk almaya başladınız? Yeneli 1 ayı falan geçip zevk alamayan oldu mu?

yenenler için bir sorum var benim, bi yerden sonra zorluk veya rahatsızlık kalmıyor hiç evet ama peki olması gerektiği gibi bir zevk alıyor musunuz? Eşleriniz kadar alıyor musunuz mesela? Ya da ne zaman zevk almaya başladınız? Yeneli 1 ayı falan geçip zevk alamayan oldu mu?
Ben hic zevk almiyorm agrili ve zor geciyor biran once bitsin derdindeyim

Ben hic zevk almiyorm agrili ve zor geciyor biran once bitsin derdindeyi
Eğer fiziksel bi sorun yoksa bi yerden sonra hiç ağrı sızı acı kalmıyor benim 3ten sonrası çok rahattı, ne o esnada ne de sonrası, yani kendini her seferinde ağrılı olcak diye şartlandırmazsan tabi, ama benim demeye çalıştığım olması gerektiği kadar partnerlerin aldığı kadar zevk alabilmek

Ben yeneli 35 gün oldu canım hala zevk almıyorum girişte hafif acı oluyor ama zevk yok henüz tam anlamıyla gevşetemiyorm kendimi ama tabi bu durum kişiden kişiye drgişir 🤷‍♀️

zevk isi zamanla oluyor canim, ben 1 ay sonra basladim. Zevk almak biraz senin elinde odaklanman lazimmm o an :rapci:

Back
X