- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.701
Eşten destek gormemek cok kotu su ara bizde biraz skintiliyiz ama yinede Allah razi olsun. cok anlayışlı davrandı hep parmak debemelerinde bana hadi yaparsin diye telkin verdi doktora gtmeme destek oldu hatta kendide goturdu bir iki defa sinirlendigi oldu ama yinede suratını asmamaya calisti sabrını tuketmeden basaririm insallahBu kadar olur ben ılk haftadan basladım arastırmaya ve vajınısmusu okudum baktım aynılarını yasıyorum o gunden berı oturdum anlattım zamanla olur dedı 4 ay doldu.. benım esım baya tuhaf gelıyor bana ben mı yanlıs dusunuyorum bılmıyorum arastırmama kızıyor doktora gıttım kadın doguma hanı vajınada mı sorun var dıye ona kızdı psıkologa gıttım ona kızdı gel uyusturup deneyelım dedım yanasmadı. Tek bıldıgı dogal yolla olcakmıs zamanla olcakmıs ben aparatla calısırken kızardı ılk denedıgımde yarısını almıstım aparatın o ıcerı gırıp moralımı bozmustu ama o yarım alma seklının bıle bana faydası oldu pe.. hıc alamazdım tıpkı o aparat gıbı yarısını almaya o zaman basladım ama hep bı yerde kaldık o hıc sakınlestırmeye calısmadı hıc sıcak yaklasmadı gırmeyınce yada ılerlemeyınce sınırle ustumden kalkıp yatmayı tercıh ettı bende arkamı donup aglamayı.. bana ıcten ıce sımdıde kızdıgını dusunuyorum cunku onun yapamadıgı zar zedelemesını ben kendı basıma yaptım dun kavga ederken bu yaptıkların bana hakaret erkeklıgıme hakaret dedı yahu sankı ben cok meraklıyım boyle seylerle denemeye
Sendeki irade bende olcak simdiye on kere yapmistim bnm esim hergun denemeye meyilli istiyor o der hep zaten ben her gün hadi demem arada derim bana firsat kalmıyor gerci hadi ara vermeyelimdeneyelim diyen o oluyor hep uyusturmayida denedik hic sorun etmedi bir kere o spreyi siktim ama ne bicim.yakti hemen yikadim.zarar vercek diye korktum ama meger vermiyomus bi daha denerim emla kremimde var kayganlastiricida aldim.herşeyi hastaligimin bitmesi lazm su aparatlarida alsammiki diyorum halasizlerin eşleri nasıl yani benimki hergün denemiyor yorgunum güşsüz hissediyorum ara verelim belki o zaman olur diyor.. En sinir olduğum şey ise benim deneyerek öğrendiğim ne varsa saf gibi heyecanla ona anlatırken ben zaten bu yolları bunları biliyorum demesi o an içimden ulan madem biliyorsun ne diye benim hergün ağlamama göz yumuyorsun ki.. Uyusturarak denemeyi ilk o düşünmüş zaten de doğal yolla olcak ya hani zamanı varmış ya ondan bahsetmemıs bile gel şimdi deneyelim dediğimde pe..sim uyusuyor diyor kondom tak dıyorum onla rahat edemıyorum dıyor ee napım ben sız soyleyın
Eşin neden bukadar zamana birakiyor anlamadim sdn bukadar iradeliyken oda cesaretlendirse seni belki atlatkcaniz ne guzel cok gayretlisinsizlerin eşleri nasıl yani benimki hergün denemiyor yorgunum güşsüz hissediyorum ara verelim belki o zaman olur diyor.. En sinir olduğum şey ise benim deneyerek öğrendiğim ne varsa saf gibi heyecanla ona anlatırken ben zaten bu yolları bunları biliyorum demesi o an içimden ulan madem biliyorsun ne diye benim hergün ağlamama göz yumuyorsun ki.. Uyusturarak denemeyi ilk o düşünmüş zaten de doğal yolla olcak ya hani zamanı varmış ya ondan bahsetmemıs bile gel şimdi deneyelim dediğimde pe..sim uyusuyor diyor kondom tak dıyorum onla rahat edemıyorum dıyor ee napım ben sız soyleyın
Ozaman aparatları alayim. Ari madem bukadr faydalı su ana kadr 1500 tl harcadim zaten doktora ilaca flan ama doktor gercekten cok destek verdi helal olsun aldığı diyorum şuan yinede :)ben en son vajinismus tedavisi icin doktora gitmeye karar vermistim.parasini da ayarlamistim.vajinismus tedavi kitabini aldim bu arada iki tane esime birlimte okuyalim dedim.esim dinlemedi bile sacma.dedi.daha sonra siteden bu aparatlari ogrendim.kesin bu da ise yaramaz ama yinede bunu da deneyim diye aldim.sanirim 45.lira felandi.ve cozdum sorunu o kadar para vermektense.sorf para da degil hem zamanininz gidiyor doktoe arastiriyorsunuz ki heryerde.yok bu tedaviyi yapan.hemde psikolojik olarak yipraniyorsunuz.aparatlari denemekte.fayda var:)
zaten insan bu sorunu halledeyimde para onemli degil diye.dusunuyor.cunku bem kendimi mutlu bile hissedemiyordum.suan dusunun cocuk. bile dusunebiliyoruz.hatta domtor arartiriyoruz.aparatlari aldiktansonra.kesinlikle bepenthon ve bebe yagi ile yaglayin cok kaygan oluyor girmiyorsa nefes alin nefes verirken yava yavas itin girdigini gorceksinizOzaman aparatları alayim. Ari madem bukadr faydalı su ana kadr 1500 tl harcadim zaten doktora ilaca flan ama doktor gercekten cok destek verdi helal olsun aldığı diyorum şuan yinede :)
bizde ilk gece hic birsey kullanmadik ne kadar bilincsiz misiz halbuki cok etkili oluyor kaygan olmasi icinNormal olanda eşin daha çok istemesi zaten çünkü biz zaten korkuyoruz onların cesaret vermesi lazım ama bizde 4 aydır herşey ters ben onun yapması gereken herşeyi yaptım denemek iiçin taklalar attım ama o bunları halen görmüyor halen kendi bildiğini uyguluyor beklemek zamana bırakmak doğal şekilde olması.. aslında beni bu duruma getirende o oldu çünkü ilk gecemızde heyecandan korkuyu bıle dusunemedım kı basta sadece sımdıkı gıbı neyın ne oldugunu bılmıyordum vajına gırısını bıle bılmıyordum ben orada cok yer var sanıyordum.. ılk gece on sevısmeden sonra sıra oraya gelınce al yerlestır dedı o an zaten bende korku basladı ya yanlıs yere yerlestırırsem yerını bılmıyorum kı gıbı panıkledım ne kayganlastırıcı ne baska bırseyde surmedı yapamadım elıme dahı alamadım o denemeye calıstı yıne aynı dusunce olustu bu bana yerslestır dedı demekkı o da bılmıyor o zaman ona da ızın vermedım ve aslında bızdekı baslangıc bu oldu o bılınclı yaklassa yada krem vs bısey surse veyahut anlatsa kı benım bılmedıgımı bılıyordu her bu konu acıldıgında dıle getırırdım nısanlıyken
Bizde öyle.olmadi ya bende bilmiyordum.hic bakmamaistim.bile oda ben halledicem bana güven dedi hep iste ama kasilmayk birakamadim bir kaç kerr ittirme oldu biryerlere girdi aslinda canm yanması ama yandi sandim ve bebe yanı kullandı vazelin falan hazirlikliydi eşim sagolsun Allah sanada yardim etsin sen aslinda yapacak birine benziyorsun ama eşinden dolayi yapamamissin normalde hasta bile olmazmissin sen aslinda oyle iradeli ve isteklisin ayni zamanda cesaretliNormal olanda eşin daha çok istemesi zaten çünkü biz zaten korkuyoruz onların cesaret vermesi lazım ama bizde 4 aydır herşey ters ben onun yapması gereken herşeyi yaptım denemek iiçin taklalar attım ama o bunları halen görmüyor halen kendi bildiğini uyguluyor beklemek zamana bırakmak doğal şekilde olması.. aslında beni bu duruma getirende o oldu çünkü ilk gecemızde heyecandan korkuyu bıle dusunemedım kı basta sadece sımdıkı gıbı neyın ne oldugunu bılmıyordum vajına gırısını bıle bılmıyordum ben orada cok yer var sanıyordum.. ılk gece on sevısmeden sonra sıra oraya gelınce al yerlestır dedı o an zaten bende korku basladı ya yanlıs yere yerlestırırsem yerını bılmıyorum kı gıbı panıkledım ne kayganlastırıcı ne baska bırseyde surmedı yapamadım elıme dahı alamadım o denemeye calıstı yıne aynı dusunce olustu bu bana yerslestır dedı demekkı o da bılmıyor o zaman ona da ızın vermedım ve aslında bızdekı baslangıc bu oldu o bılınclı yaklassa yada krem vs bısey surse veyahut anlatsa kı benım bılmedıgımı bılıyordu her bu konu acıldıgında dıle getırırdım nısanlıyken
terzi kendi sokugunu dikemez diye bosa dememisler demekki durumunuz zor gercekteneczanede çalışıyor ve tıp öğrencisi eşim ama bana faydası var mı hayır.. elinin altında benim daha adını duymadıgım neler vardır kım bılır yada dılatör mesele mutlaka satan yerı bılıyordur ama yardım etmek işine gelmiyor o hala benım bunu gıcıklıgına yaptıgımı sanıyor.
Allah allah cok sacma neden oyle bisey yapasin kendini paraliyorsum görmüyor mu neden öyle rahat davranıyor anlayamadimeczanede çalışıyor ve tıp öğrencisi eşim ama bana faydası var mı hayır.. elinin altında benim daha adını duymadıgım neler vardır kım bılır yada dılatör mesele mutlaka satan yerı bılıyordur ama yardım etmek işine gelmiyor o hala benım bunu gıcıklıgına yaptıgımı sanıyor.
Siz nasil aştiniz ben oraya dikkat edemedim suan dilator le.mi demiştinizbizde ilk gece hic birsey kullanmadik ne kadar bilincsiz misiz halbuki cok etkili oluyor kaygan olmasi icin
Siz nasil asmistiniz dilatörlemi demistinizterzi kendi sokugunu dikemez diye bosa dememisler demekki durumunuz zor gercekten
Gercekten burayla alakasi yok yanlis yere yazmissinizYa burayla alakası yok ama son 2 seferdir ilişkiye girdikten sonra yanmam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?