Bu kadar olur ben ılk haftadan basladım arastırmaya ve vajınısmusu okudum baktım aynılarını yasıyorum o gunden berı oturdum anlattım zamanla olur dedı 4 ay doldu.. benım esım baya tuhaf gelıyor bana ben mı yanlıs dusunuyorum bılmıyorum arastırmama kızıyor doktora gıttım kadın doguma hanı vajınada mı sorun var dıye ona kızdı psıkologa gıttım ona kızdı gel uyusturup deneyelım dedım yanasmadı. Tek bıldıgı dogal yolla olcakmıs zamanla olcakmıs ben aparatla calısırken kızardı ılk denedıgımde yarısını almıstım aparatın o ıcerı gırıp moralımı bozmustu ama o yarım alma seklının bıle bana faydası oldu pe.. hıc alamazdım tıpkı o aparat gıbı yarısını almaya o zaman basladım ama hep bı yerde kaldık o hıc sakınlestırmeye calısmadı hıc sıcak yaklasmadı gırmeyınce yada ılerlemeyınce sınırle ustumden kalkıp yatmayı tercıh ettı bende arkamı donup aglamayı.. bana ıcten ıce sımdıde kızdıgını dusunuyorum cunku onun yapamadıgı zar zedelemesını ben kendı basıma yaptım dun kavga ederken bu yaptıkların bana hakaret erkeklıgıme hakaret dedı yahu sankı ben cok meraklıyım boyle seylerle denemeye