Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendime aparat yaptım çevresi 10 cm civarında kayganlaştırıcıyla zorda olsa soktum ama çıkarırken cok sızladı biraz içerde tuttum bikaç kez soktum çıkardım ama eşli denemeye cesaret edemedm gene ya gene hüsran olcak die sürekli bahaneler bulup erteliyorum
Acaba uyuşturucu bi kremmi alsam vemcain demiş birisi emla demişler biolyn okudum

Merhaba o apart ile yapabiliyorsaniz esli daha kolay yaparsiniz inanin apartran daha kolay ve aciisiz oluyo parmak bile daha cok rahatsz ediyor bnce biraz cesaret ve esli deneme ile basaracaksiniz

Sprey alsana canım madem korkuyorsun.Ben de aldım ilk denememi onunla yapacağım

Ben anestol kullandim sadece istediginizi kullanin ama beyninizde kabul edin olcagini gerisi gelir ama inanmazsaniz uyusturmaz hic birsey cunku inanmams olucaksiniz

Canım benımde oyleydı ama ben doktora ve parmak egzersızıne baslamadım hep bır duvar hıssı olusuyordu esımle zorlasakta orayı gecemıyorduk. Konuştugum bır kac kısı uyusturmayı onerdı bende uyusturarak kendı uydurdugum aparatlarla denedım ve son denedıgım tarak sapı kalın oldugu ıcın o duvar gıbı yere geldıgınde basınc hıssettım basta telas yaptım ama kendıme cesaret verınce orada tık dıye bısey duydum ve bıseyden gectıgını hıssettım ardından kan geldı yanı bızım esımle takılıp gecemedıgımz yer kızlık zarıydı zedelemeyı basardım ama ne tur oldugunu bılmedıgım ıcın tamda anlayamıyorum dun yıne denedım bu sefer uyusturmadan ama oraya takılmadıgını gordum yınede ıcım tuhaf oldu devam edemedım cok fazla ve ardından azcık daha kanamam oldu vazgecme o yere gelınce kendını olabıldıgınce serbest bırak esın aynı oranda ıtsın ıcerı orayı gecınce bısey kalmıyor zaten bız daha ılıskı deneyemedık ben uyusturmadan o denedıklerımı almak ıstıyorum ama o hısse alısmam zaman alıcak gıbı uyusturup denemeyede esım yanasmıyor napcam bende bılmıyorum dılator setı alıp denesem dıyorum cunku resımlerını bır arkadas attı gordum resmen pe.. benzıyor kı 3üncüyü alsam zaten orası esneyecektir ki zaten denemelerde hep uyusturma yontemı kullanılmıs

ben anestolu kullanıyorum o bana daha ıyı geldı emla da aldım ama bır kere surdum uyusukluk hıssetmedım anestol basta yakıyor ama sonra o yanma gecınce uyusuyor uyusturarak denemek daha kolay orası tam uyusmasa bıle beyın uyustu orası acımıyıcak dıyor. ama emın ol o aparat gırınce o kadar sevınıryorsun kı pe.. ıle deneyınce hemen olcak gıbı gelıyor erteleme ben her gun denıyıcem regl olana kadar eslı denemeye gecmedım ama hem geçmek ıstıyorum hem ıyıce alısmak ıstıyorum cunku uyusturunca cok rahatım ama uyusturmadan olunca ıcım tuhaf oluyor ama acı yokk

Gerçekten kendi kendimi dinliyorum acı yok ama batma hissi ve sızı var sokarken iyide çıkartırken daha zor geliyor bana sanki sarıp sarmalıyor vajna zor cıkıyor o 10 cn dedigim aparat

aparat almak daha iyi oluyor ben o sekilde yendim parmak egzersizisinde cok zorla dm aparat larla asamali olarak ilerledim.ayrica aparatlara bepennt nemlendirici krem ve bebe yagi surmustum. kendimede surdum. iliskide hala bu iki kremi suruyorum.cok etkili oluyor

Gerçekten kendi kendimi dinliyorum acı yok ama batma hissi ve sızı var sokarken iyide çıkartırken daha zor geliyor bana sanki sarıp sarmalıyor vajna zor cıkıyor o 10 cn dedigim aparat
O batma yada basınc olacak seyler kı oyle dayanılmıcak gıbı degıl sadece tuhaf bır duygu ben aparatla denerken uyusturdugum halde o basınc hıssını alıyorum sızı falan gozunu korkutmasın ben çok kanayacak sanıyordum yada orası yırtılıcak ıste ne bılım baska yere gırıs olcak gıbı suan mesela bır korkum daha var kı bunu gercekten soyleyenlerın zeka sevıyesını suan olcmek bıle ıstemıyorum ıste penısın ustune oturunca o saplanır cıkmaz ve gunlerce oturamazsın ustte oldugumuz pozısyon en rahatıymıs ama ben gerçekten saplanıcak sandıgım ıcın kendımı tam anlamıyla hıc bırakamadım ama kendım denerken her pozısyonu denemeye gayret edıcem kısaca sunu dıyım hersey beyınde bıtıyor sen dusuncelerını nasıl yonlendırırsen sonuc oyle oluyor. misal ben esımle denerken aklım kanda acıdaydı olmucak yıne dıyerek baslıyordum gonulsuzce ve gerçekten olmuyordu ama kendım o zarı zedeledıgım gun hıcbısey aklımda yokken o anlık ıcımden gelen sese kulak verdım ve ıcımden nasıl davranmak geldıyse oyle davrandım kendıme dost gıbı yaklastım nasıl sana bunları yazıyorsam kendımlede oyle dost gıbı konustum korktugum yerlerde kendıme cesaret verdım sende oyle yap esınle denerken ıcınden kendıne sozler soyle az kaldı de rahat bırak kendını de ve emın ol bu sana ıyı gelecek dırek oraya odaklanırsan o sızı canını acıtmasa bıle sen acıttıgını sanabılırsın..

Parmak egzersizlerini yaptik iki parmakta biraz zorlandim ama oda oldu esli parmak denemeside yaptim hatta o biraz ileri ittirdi sanirm biraz kanama oldu penisli denemeye gectim uc kismini biraz alabildim baska yok olmuyor smdi oyle bir kastimki kendimi yine başami dönüyorum diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…