Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hastalığın bitsin tekrar deniycem umarim başarılı uyuşturmak ne kadar ise yarıyor ve kendimi nasil telkin edicem artik telkin etmekten bile yoruldum kendimi kandiriyormus gibi hissetmeye basladm

Ben kendıme sürekli o anda sana güveniyorum yapacaksın olacak bak azcık kaldı dedım kendımı sıkacagım anda sakın ol kendını sıkma sakınles hadı serbest bırak kendını bak az kaldı gırıyor dedım. korktugum yerlerde korkma ben yanındayım canının yanmasına ızın vermem dıye kendıme guc verdım bende ıse yaradı cocuk hayalı kurabılırsın hersey olabılır o an gonlunden gecenlerı bır dostuna soyler gıbı kendıne soyle ben son aparatı denerken esımı dusundum zorlandıgımda cınsel anlamda degıl tabıkı onu mutlu gormeyı hayal ettım

Ben aparat hic kullanmadkm ama dedijlerin cok mantikli insallah ise yarar bir an once kurtuluruz moral destegine cok ihtiyacım varmis onu anladim umutsuzluğa cok kapıldım gercekten cok sagol cok iyi moral veriyorsun

bunları sadece moral vermek için söylemıyorum inandıgım ıcın soyluyorum canım ınsallah hepımız bu ımtıhanı basarıyla gecerız bende dılatör arastırıyorum ama netten baska satıs yerı yok galıba ben gorup almak ıstıyorum medıkalcılerde falan olsa keske aynı gun alabılsem. kendı kullandıklarım mesela zarı zedeleyen tarak sapı dılator setınde 2 numara denk gelıyor olcu olarak ama genelde 3ten sonra ılıskı denenmıs yanı mecburen alısana kadar dılator alıp uygulamam gerekıyor. bu konu zaten esımle aramı bozan en onemlı faktor

benim esim cok sacma bulmustu.aparati.ben ui ede aldim simdi iyikide almissin hic zannetmiyordum olacagini diyor

Ben allık fırça sapına havlu kagıt sardım gittikce kalınlaştırdım sonra streç film kayganlaştırıcı ve vazelin sürdüm smdi çevresi 10 cm flan alabiliyorum da cıkarırken zorlanıyorm onada alışırım inş. Bugun sprey alıp denicem cok heycanlym

acı yok kızlar sadece sızı oluyor benım esımde karsı uyusturmaya karsı aparata karsı burada sızlerle ıletısım kurmama karsı doktora gıdım dedıgımde karsı cıkıyor daha henuz yanımda goremedım ama onu dınleyıp hep basladıgım calısmaları yarı bıraktım bu sefer onu dınlemıcem ve alısana kadar kendım calısıcam

Brnim eşimde öyle ama ben dinlemiyorum gizlide olsa sürekli egzersiz yapmaya calısıyorm surekli dedigim günde bir kesin 10-15 dk

bılmıyorum ama ben kendımce orayı zar olarak yorumladım cunku o kan geldıkten sonra aynı yerde takılma olmadı sadece dun denerken yıne oradan gectıgını hıssettım ve azcık kan geldı sonrasında ama kasmayla da alakası var mesela ben kendımı sıkınca acı olusuyor aynı yerde serbest bırakınca acıda kesılıyor sadece basınc hıssı gelıyor hersey beynımızde gızlı eslerıde nasıl ıkna etcez bılmıyorum benımkı kanı gordukten sonra kızmayı bıraktı ama dılator alıcam dedıgımde kızacaktır

Zor yeri başarmışsın derin derin nefes al bacaklarını aç bısı olmaz dağa rahat gırdıgını göreceksn

Merhaba sorununuzu hallettiniz mi nasil oldu inşallah basarmissinizdir banada yardimci olabilir mizinkz

Hayır maalesef... egzersizle devam etmeye çalışıyorum. Ama sprey de cok işe yarıyor bilginiz olsun. Ben spreysiz de korkularımı yenmek istiyorum. Bu yüzden spreyi daha sonra tekrar deneyeceğim :/

benim esim de hepaine karsi cikiyordu ben yinede aldim basardim.plmasa da denemek zorundayim dedim

On
onlar ne çektiğimizi bilmiyor ben aylarca yalvardım dr.gidelim diye kendimiz çözeriz dedi 4 sene oldu ne zaman çözeceksek ben de egzersize başladım inş.olur

On

onlar ne çektiğimizi bilmiyor ben aylarca yalvardım dr.gidelim diye kendimiz çözeriz dedi 4 sene oldu ne zaman çözeceksek ben de egzersize başladım inş.olur

Bu kadar olur ben ılk haftadan basladım arastırmaya ve vajınısmusu okudum baktım aynılarını yasıyorum o gunden berı oturdum anlattım zamanla olur dedı 4 ay doldu.. benım esım baya tuhaf gelıyor bana ben mı yanlıs dusunuyorum bılmıyorum arastırmama kızıyor doktora gıttım kadın doguma hanı vajınada mı sorun var dıye ona kızdı psıkologa gıttım ona kızdı gel uyusturup deneyelım dedım yanasmadı. Tek bıldıgı dogal yolla olcakmıs zamanla olcakmıs ben aparatla calısırken kızardı ılk denedıgımde yarısını almıstım aparatın o ıcerı gırıp moralımı bozmustu ama o yarım alma seklının bıle bana faydası oldu pe.. hıc alamazdım tıpkı o aparat gıbı yarısını almaya o zaman basladım ama hep bı yerde kaldık o hıc sakınlestırmeye calısmadı hıc sıcak yaklasmadı gırmeyınce yada ılerlemeyınce sınırle ustumden kalkıp yatmayı tercıh ettı bende arkamı donup aglamayı.. bana ıcten ıce sımdıde kızdıgını dusunuyorum cunku onun yapamadıgı zar zedelemesını ben kendı basıma yaptım dun kavga ederken bu yaptıkların bana hakaret erkeklıgıme hakaret dedı yahu sankı ben cok meraklıyım boyle seylerle denemeye

ayni seyleri bende yasadim vazgecme dim.1 yil yasadim.

Hayır maalesef... egzersizle devam etmeye çalışıyorum. Ama sprey de cok işe yarıyor bilginiz olsun. Ben spreysiz de korkularımı yenmek istiyorum. Bu yüzden spreyi daha sonra tekrar deneyeceğim :/
Bu azimle basaririz insallah sh hastalığın bir an once bitse cok sancılı geçiyor bitsede denesem biseyler artik o aparatları hic duymamistjm bi arastiryim faydasj gercekten olur muki yada direk pnise oturma hareketiyle mi devam etsem bilemedim birinden birinde hüsran yasarim diye korkuyorum tek seferde halletsem keske artikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…