Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esinizlekonusun bence neden boyle davraniyor bu kadar rahat ki vr daha yenevlisiniz azminizde cok fazla insallah fuzelir ve atlatirsiniz daha mutlu olursunuz ama bn davranisina anlam veremedim olur zamanla demesi cok yanlis denemeden hic birsey olmaz ki belki sjmdiye kadar atlatirdiniz ondada azim olsaydi Allahm yardim eder insallah. Yerde yatarken pozisyon nasik anlayamadim.uatune mi oturulcan ben onuda denemiştim ama girişi bulmak zor oluyor oyle bnde zorlandim

evet canim onu denedim bulamadım sonra o uste geçti ama daha tam girmeden belim agridi benim dedi kalktı ben istiyorum ki hergun yeni bi fikirle gelsin yapmak için gecesi mi gündüzüne katsın gerekirse uykusuz kalsın ama çözsün ben bu kadar uğraşırken onun oyuna kafa patlatması beni ondan soğutuyor

Siz nasil aştiniz ben oraya dikkat edemedim suan dilator le.mi demiştiniz
ilk olarak parmak egzersizi denedik esimle sadece en kucuk parmak la oluyordu ama cok aci oluyordu iki parmak asiro aci veriyordu.sonra kendi parmagimla denedim hic yapamadim.en somiste aparati aldim .aparatlar.geldiginde baktim elime alinca baya.yumusak birsey bekliyordum ama.cok sertti.asla yapamam bunlarla dedim.sonra en kucuk aparati aldim bir aksam deneme yapmaya basladim.cok az birse gitti takildi orda gitmedi.daha sonra dusundum bunu yaparsam esimin ne kadar sevinecegini cocugumuzun olabilcegini guzel seyler dusundum ve derin bir nefes alip verirken yavas yavas ittim ve inanamadim girdi.sonra ikinciyi denedim girdi.yalniz ilkdefa.girmesi 15 dk felan sürdü.yani hemen girmiyor biraz sabirli olmak ve vazgecmemek gerekiyor.uc gun sonra ucuncu aparati denedim.oldu.dorduncu aparati dememedim direk esimle denedik o altta olacak sekilde.ama.cok fazla yag kullandik.yavas yavas girdi.acele.etmeden zaten cekmezseniz bir sure sonra soz nefes.alip verirken kendi kendine giriyor:)

cok haklisiniz ben sadece benim esim oyle doye dusunuyordum demekki değilmiş insan kemdini cok caresiz ve yalniz hissediyor ama.vazgecmeyin basardiginizda kendinizi daha guclu hissediyorsunuz

Arkadaşım son cumlene o denli katılıyorum ki. Rabbim hepimizi muaffak eylesin. Bana bu akşam için dua edin. Sevgiler

Bu aparatlar okadr ise yatiyor muydu ya ben kesinlikle alayimozman buldum sitede henuz siparis vermedim karti bekliyorum inşallah alinca deneyip basaririm banada dua edin başaranlarjn yazılarını okudukca umiyleniyorum

Sprey denemesi yaptım ilk kez. Aman allahım o nasıl bir yanma hangi kelimeyle anlatsam bilemedim. Eşli denemede yanma oluyor diye şikayet eden ben spreyle bile isteye yaktım kendimi :)))) yerimden zıpladım yanma ile birlikte artık eşim beni öyle gördü dite mi yoksa kondom kullanmamakta ısrar ettiği için mi bilmiyorum deneyemedik erekte olmadığı için. Degdirdigi bastirdigi anlarda bisey hissetmedim belki de olacakti. Güler misin ağlar mısın :))))

Yalnız ilk anki gibi olmasa da hala yanma oluyor ben de sprey den dolayı. Bu normal mi. İyi gelsin derken zarar vericem yoksa

Bu herkesin bunyesine gore degisir bence ama bu kdr yanma bende kesinlikle soz konusu olmadi.evet yaniyor ama dayanilmicak bi yanma degil bence biraz caniniz tatli.kizmayin banada.ayrica en fazla bende 20 sn.surdu oncedende kac kez yazdim.ben kendim bile elimle yelleyince gecti.

Bu sikintiyi atlatmak icin biraz disinizi sıkın herkes yensin mutlu olsun bende hic yapamicam diyordum tekrar tekrar yaziyorum sprey yakiyor ama beni oyle ziplatacak yakmadi ki bende aslinda narinimdir normalde

Bu sikintiyi atlatmak icin biraz disinizi sıkın herkes yensin mutlu olsun bende hic yapamicam diyordum tekrar tekrar yaziyorum sprey yakiyor ama beni oyle ziplatacak yakmadi ki bende aslinda narinimdir normalde

Dediğiniz gibi 4 kez sıktık elimle ufleyincr hafifledi ama çok yaktı. Umursadığım o anki yanma değil hala hafif bir yanma olması yani 2 saat sonrasında bile hafif bir yanma devam etmesi alerji vb aklına getiriyor insanın. Yoksa p. Değmesini baskısını hissetmedim erekte olsa belki de olumlu sonuç alacaktık size tabiki kızmıyorum. Şimdiye dek böyle bir yanma görmedim bunu demek istedim tabiki denesin herkes ben yine deniycem tek korkum hala var olan yanma bir soruna mi işaret ?

Sizde devamında hafif yanma devam etmedi mi bikaç saat sonra. Ben de niye böyle oldu acaba. Bu yüzden ikinci kez denemeye çekiniyorum spreyi

Ben de spreye bel bağlamıştım korktum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…