- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #233.721
Esinizlekonusun bence neden boyle davraniyor bu kadar rahat ki vr daha yenevlisiniz azminizde cok fazla insallah fuzelir ve atlatirsiniz daha mutlu olursunuz ama bn davranisina anlam veremedim olur zamanla demesi cok yanlis denemeden hic birsey olmaz ki belki sjmdiye kadar atlatirdiniz ondada azim olsaydi Allahm yardim eder insallah. Yerde yatarken pozisyon nasik anlayamadim.uatune mi oturulcan ben onuda denemiştim ama girişi bulmak zor oluyor oyle bnde zorlandimbir bayan arkadaş bana özel kliniğin verdiği pozisyon bilgisi verdi genelde orada yatak değil de.yer tercih ediliyor kadın kendini daha rahat hissedermiş ki bi kere.denedik gerçekten kendimi rahat hissettim ama o günde girişi bulmakta zorlanmistim o da belim agridi diyip gitmişti eşleriniz istediğinde deneyin ama öncesinde egzersiz yapin gerçekten fark edeceksiniz hatalari
Ben vajınusmusu atlatmış bırı olarak sürekli burayı takıp edyrm o yüzden yazdımGercekten burayla alakasi yok yanlis yere yazmissiniz
ilk olarak parmak egzersizi denedik esimle sadece en kucuk parmak la oluyordu ama cok aci oluyordu iki parmak asiro aci veriyordu.sonra kendi parmagimla denedim hic yapamadim.en somiste aparati aldim .aparatlar.geldiginde baktim elime alinca baya.yumusak birsey bekliyordum ama.cok sertti.asla yapamam bunlarla dedim.sonra en kucuk aparati aldim bir aksam deneme yapmaya basladim.cok az birse gitti takildi orda gitmedi.daha sonra dusundum bunu yaparsam esimin ne kadar sevinecegini cocugumuzun olabilcegini guzel seyler dusundum ve derin bir nefes alip verirken yavas yavas ittim ve inanamadim girdi.sonra ikinciyi denedim girdi.yalniz ilkdefa.girmesi 15 dk felan sürdü.yani hemen girmiyor biraz sabirli olmak ve vazgecmemek gerekiyor.uc gun sonra ucuncu aparati denedim.oldu.dorduncu aparati dememedim direk esimle denedik o altta olacak sekilde.ama.cok fazla yag kullandik.yavas yavas girdi.acele.etmeden zaten cekmezseniz bir sure sonra soz nefes.alip verirken kendi kendine giriyor:)Siz nasil aştiniz ben oraya dikkat edemedim suan dilator le.mi demiştiniz
cok haklisiniz ben sadece benim esim oyle doye dusunuyordum demekki değilmiş insan kemdini cok caresiz ve yalniz hissediyor ama.vazgecmeyin basardiginizda kendinizi daha guclu hissediyorsunuzevet canim onu denedim bulamadım sonra o uste geçti ama daha tam girmeden belim agridi benim dedi kalktı ben istiyorum ki hergun yeni bi fikirle gelsin yapmak için gecesi mi gündüzüne katsın gerekirse uykusuz kalsın ama çözsün ben bu kadar uğraşırken onun oyuna kafa patlatması beni ondan soğutuyor
Arkadaşım son cumlene o denli katılıyorum ki. Rabbim hepimizi muaffak eylesin. Bana bu akşam için dua edin. SevgilerBen her konuda sonuna kadar deneme sonuna kadar ısrar etme peşindeyim çünkü herşeyin bizim elimizde oldugunu biliyorum çok şükür çaresi olmayan bir rahatsızlık değil ama benim içimde tuttuğum o kadar çok şey varki, bu anlattıgım hiçbişey değil.. mesela size bir günümüzü anlatim hafta içi işten gelir yemek yer ve telefonda oyun oynamaya başlar uykudan gözünü açamayacak hale gelene kadar benimle bir bağlantısı yok ben ondan once yatarım zaten sonra bana canı ısterse yanasır bır ıkı denemıs gıbı yapar gırmeyınce yada ılerlemeyınce kendını rahatlattırır ve uyur.. 4 aydır boyle.. ama farkettı kı ben ne zaman ona kızıyorsam ıcıne hıc gırmıyor ne zaman azcık mutlu ederse gırıyor ama takılıyorduk
Bu aparatlar okadr ise yatiyor muydu ya ben kesinlikle alayimozman buldum sitede henuz siparis vermedim karti bekliyorum inşallah alinca deneyip basaririm banada dua edin başaranlarjn yazılarını okudukca umiyleniyorumilk olarak parmak egzersizi denedik esimle sadece en kucuk parmak la oluyordu ama cok aci oluyordu iki parmak asiro aci veriyordu.sonra kendi parmagimla denedim hic yapamadim.en somiste aparati aldim .aparatlar.geldiginde baktim elime alinca baya.yumusak birsey bekliyordum ama.cok sertti.asla yapamam bunlarla dedim.sonra en kucuk aparati aldim bir aksam deneme yapmaya basladim.cok az birse gitti takildi orda gitmedi.daha sonra dusundum bunu yaparsam esimin ne kadar sevinecegini cocugumuzun olabilcegini guzel seyler dusundum ve derin bir nefes alip verirken yavas yavas ittim ve inanamadim girdi.sonra ikinciyi denedim girdi.yalniz ilkdefa.girmesi 15 dk felan sürdü.yani hemen girmiyor biraz sabirli olmak ve vazgecmemek gerekiyor.uc gun sonra ucuncu aparati denedim.oldu.dorduncu aparati dememedim direk esimle denedik o altta olacak sekilde.ama.cok fazla yag kullandik.yavas yavas girdi.acele.etmeden zaten cekmezseniz bir sure sonra soz nefes.alip verirken kendi kendine giriyor:)
Bu sikintiyi atlatmak icin biraz disinizi sıkın herkes yensin mutlu olsun bende hic yapamicam diyordum tekrar tekrar yaziyorum sprey yakiyor ama beni oyle ziplatacak yakmadi ki bende aslinda narinimdir normalde
Bu sikintiyi atlatmak icin biraz disinizi sıkın herkes yensin mutlu olsun bende hic yapamicam diyordum tekrar tekrar yaziyorum sprey yakiyor ama beni oyle ziplatacak yakmadi ki bende aslinda narinimdir normalde
Ben ilk defa yaparken kullandım 1 2 dk sürüyor yanması sonra geçiyorSpreyi bikaç kez deneyenler yanma devam etmiş miydi sizde de 1 saat oldu nerdeyse
Anestol dan fazla bir beklentin olmasın canım birkaç eczaneye sor mutlaka bulursunBen sprey bulamadım eczanede anestol pomad aldım onun yerine
Smdi egzersiz yapcam bakalım uyuşturcakmı eşli deneme yapamadk henuz
Ben de spreye bel bağlamıştım korktum şu andaSprey denemesi yaptım ilk kez. Aman allahım o nasıl bir yanma hangi kelimeyle anlatsam bilemedim. Eşli denemede yanma oluyor diye şikayet eden ben spreyle bile isteye yaktım kendimi :)))) yerimden zıpladım yanma ile birlikte artık eşim beni öyle gördü dite mi yoksa kondom kullanmamakta ısrar ettiği için mi bilmiyorum deneyemedik erekte olmadığı için. Degdirdigi bastirdigi anlarda bisey hissetmedim belki de olacakti. Güler misin ağlar mısın :))))
Yalnız ilk anki gibi olmasa da hala yanma oluyor ben de sprey den dolayı. Bu normal mi. İyi gelsin derken zarar vericem yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?