• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saziye naasınsıl..
görüşemiyoruz artık
egzersizlerin ne alemde

canıım benım ıyım tsk ederım senı sormalı..
egzersızlere devam edıyorum burdakı arkadaslar gıbı ugrasıyorum bende

sızce kızlar vajınısmusluyken hamıle kalma sansı nekadar olur
ben dogumkontrol hapı kullanıyordum 2senedır
bıraktım gıttı artık ya. denemeler yaparken felan sperm kacarsa kalınırmı hamıle merak ettım?

canıım benım ıyım tsk ederım senı sormalı..
egzersızlere devam edıyorum burdakı arkadaslar gıbı ugrasıyorum bende

sızce kızlar vajınısmusluyken hamıle kalma sansı nekadar olur
ben dogumkontrol hapı kullanıyordum 2senedır
bıraktım gıttı artık ya. denemeler yaparken felan sperm kacarsa kalınırmı hamıle merak ettım?
çok düşük bi ihtimal ama kalanlar var burdan okumuştum
iki sene doğum kontrol hapını hamile kalmamak içinmi içtin
e zaten vaji var herhengi bişey yapılırken dikkat etseydin üstüne gelmemesine
bişe olmazdıki
boşuna kullanmışsın hapları

ama sen de hep sil diyosun...sizden başka kime içimi dökücem :)
ne diyosun ilayda sen ya canım
ben hep sil diyosam bildim bişe var demekki bu seninde düşünmen gereken bişe dememe gerek olmayan bişe değilmi canım
burdaki insanlar korkularından kaynaklı bu hastalığa yakalanıyolar acab böylemi olur şöylemi olur diye
sen tutmuş ne yazmışsın
o zamanda yazdık sana dr ye git diye
şimdi kalkıp biri dese ayyy öle çok kanma oluyomu korktum ben diye ne olcak senmi yatıştırcaksın

Son düzenleme:
SAZıYEcim regl sonrası kaslar çok yumuşak olur bu fırsatı kaçırma derim..
eşinle denemler yap mutlaka..
birde vajiliyken hamile kalanlar var tabi, ama en güzeli yendikten sonra hamiş olmak

evet haklısın düşünceszlik ettim.ama işte paylaşmak zorunda hissettim kendimi.buradan başka paylaştığım hiçkimse yok.gittim hiçbir şeyin yok dedi.ama şu sorunum olmasa inşallah vajinismusu yenecem.yüzde 50 lik ilerleme katettim.artık iki parmağı ağrısız alabiliyorum.hatta şu an eşimin işten gelmesini bekliyorum ymekten sonra denemelere devam edecem.çok hırslandım bu konuda eğer yenersem bütün süreçleri anlatacam.doktor en son penisi deneyein dedi.biz acele ettik.o yüzden böyle sıkıntılar yaşıyorum.eşim ısrar ediyor.

bişe sorucam.içime alabiliyorum artık ama dibi çok kötü yanıyor sanki acı biber sürmüşün gibi.sizde de oluyor mu?bide içimde hareket ettiremiyorum.ne yapmalıyım böle devam edersek ilerleme olurmu ? sadece bebe yağı kullanıyoruz onuda p.... e sürüyoruz.artık normal insanlar gibi yaşamak istiyorum. bide hamilelik belirtileri yaşıyorum...ama bişe çıkmıyorrr:bbo:

whatsup ve ece1 ikinizede çok teşekkür ederim azda olsa cesaretimi topladım artık dah iyi hisediyorum ama inanın öyle bihaldeyimki şuan bide para konusu kafamı çok karıştırıryor bu defada olmazsa başka doktora gidecek paramda kalmayacak o yüzden en iyi en tecrübeli doktoru bulmaya çalışıyorum bide bu parmak egzersizi benim için gerçekten çok zor nasıl yapabileceğimi halen bilmiyorum süleyman bey parmak egzersizi veriyormu

evet haklısın düşünceszlik ettim.ama işte paylaşmak zorunda hissettim kendimi.buradan başka paylaştığım hiçkimse yok.gittim hiçbir şeyin yok dedi.ama şu sorunum olmasa inşallah vajinismusu yenecem.yüzde 50 lik ilerleme katettim.artık iki parmağı ağrısız alabiliyorum.hatta şu an eşimin işten gelmesini bekliyorum ymekten sonra denemelere devam edecem.çok hırslandım bu konuda eğer yenersem bütün süreçleri anlatacam.doktor en son penisi deneyein dedi.biz acele ettik.o yüzden böyle sıkıntılar yaşıyorum.eşim ısrar ediyor.
canım çok güzel hırslı olman,, eminimki çok kısa bi sürede yeneceksin sen
denemeleri çok sık yapmayın ama, bu sende o sorunu yaşatıyo olabilir
kasma kendini fazla o anda

aynısı bende de oluyor.ben de bebe yağı kullanıuyorum.doktor başka birşey kullanma dedi.bence bir süre alışana kadar hareket ettrmeden deneyin.tahriş olmasın ben bu hatayı yaptım çünkü.sık bırak.ayrıca 8 gündür regli olnuyorum.evde test yaptım adetin 4.günü geçmişti.bir şey çıkmadı.ama hamileleik belirtileri gösteriyorum.

bişe sorucam.içime alabiliyorum artık ama dibi çok kötü yanıyor sanki acı biber sürmüşün gibi.sizde de oluyor mu?bide içimde hareket ettiremiyorum.ne yapmalıyım böle devam edersek ilerleme olurmu ? sadece bebe yağı kullanıyoruz onuda p.... e sürüyoruz.artık normal insanlar gibi yaşamak istiyorum. bide hamilelik belirtileri yaşıyorum...ama bişe çıkmıyorrr:bbo:
canım o yanma acaba idrar yolları enfeksiyonu falan olabilirmi
içinde hareket etiremiyosan o anda bekleyin biraz nefes al ver ve sakin ol kasma kendini
o zaman çok daha rahat olcaktır
kan testi yaptır canm daha net anlaşılır

canım çok güzel hırslı olman,, eminimki çok kısa bi sürede yeneceksin sen
denemeleri çok sık yapmayın ama, bu sende o sorunu yaşatıyo olabilir
kasma kendini fazla o anda

yarıya kadar çok rahat alıyorum ama bir yerde sanki kapı gibi bir şey var oaraya takılıyor.en sonunda üstte geçme kararı aldım ve hepsi girdi.ama henüz başta olan arkadaşlara bunu önermem.çünkü ben üstte çok denedim ama olmamaıştı.yani biraz ilerleme olduktan sonra üstte olmak daha kolay.doktor önermişti bana bunu.

Back