Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bişe sorucam.içime alabiliyorum artık ama dibi çok kötü yanıyor sanki acı biber sürmüşün gibi.sizde de oluyor mu?bide içimde hareket ettiremiyorum.ne yapmalıyım böle devam edersek ilerleme olurmu ? sadece bebe yağı kullanıyoruz onuda p.... e sürüyoruz.artık normal insanlar gibi yaşamak istiyorum. bide hamilelik belirtileri yaşıyorum...ama bişe çıkmıyorrr:bbo:
canım o yanma acaba idrar yolları enfeksiyonu falan olabilirmi
içinde hareket etiremiyosan o anda bekleyin biraz nefes al ver ve sakin ol kasma kendini
o zaman çok daha rahat olcaktır
kan testi yaptır canm daha net anlaşılır

canım çok güzel hırslı olman,, eminimki çok kısa bi sürede yeneceksin sen
denemeleri çok sık yapmayın ama, bu sende o sorunu yaşatıyo olabilir
kasma kendini fazla o anda

yarıya kadar çok rahat alıyorum ama bir yerde sanki kapı gibi bir şey var oaraya takılıyor.en sonunda üstte geçme kararı aldım ve hepsi girdi.ama henüz başta olan arkadaşlara bunu önermem.çünkü ben üstte çok denedim ama olmamaıştı.yani biraz ilerleme olduktan sonra üstte olmak daha kolay.doktor önermişti bana bunu.

ayrıca boz arkadaş moralini bozma.buarada evli bekar diye bir ayrım yoktur.bayan olarak bir sorunumz var.bu sitenin adı evliler kulübü değildir.

ebosum elazığda arkadaşım araştırma hastanesinde bir doktorda tedavi gördü.o da 6 ay çekmişti bu sorundan.doktor bu konuda eğitim görmüş araştırma yapmış biriymiş. arkadaşımın sorunun o çözdü.çünkü arkadaşım eşini yanına bile yaklaştırmıyormuş.

Son düzenleme:
yarıya kadar çok rahat alıyorum ama bir yerde sanki kapı gibi bir şey var oaraya takılıyor.en sonunda üstte geçme kararı aldım ve hepsi girdi.ama henüz başta olan arkadaşlara bunu önermem.çünkü ben üstte çok denedim ama olmamaıştı.yani biraz ilerleme olduktan sonra üstte olmak daha kolay.doktor önermişti bana bunu.
canım zamanla sen kendini rahat bıraktıkça inan bana o kapı ortadan kalkacak
açılacak o kapı :lepi:

SAZİYEcim regl sonrası kaslar çok yumuşak olur bu fırsatı kaçırma derim..
eşinle denemler yap mutlaka..
birde vajiliyken hamile kalanlar var tabi, ama en güzeli yendikten sonra hamiş olmak

evet 3-4gün sonra tam tamına bıter reglim,ozaman yıne başlayaz .
cocuk ıstıyoruz ınsalllllah su sorunumu bı atlatsamm hersey guzel olacakda nezaman atlatacaksaam

ebosuma.(özelden yazamıyormuşuz alla alla buda yeni mi çıktı)
ya bak bende senin gibiydim .hiç dokunamıyordum oraya.bide neresi olduğunu bile bilmiyordum tam.garip bişey sanki herkes yapıyorda ben yapamıyorum.ama bak nekadar çok kişi yapamıyormuş.bi gece taktım elime eldiveni bebe yağıda sürdüm.aynayada bakmadım aynada görünce korkarım yapamam diye.parmağımı dokundurdum kendiliğinden girdi insan irkiliyor ilk başta.ama sonra alışıyorsun.bide orda hiç delik yokmuş gibi kapalı gibi o yüzden korkuyor insan.sol elimin orta parmağını soktum daha kolay oluyor.bide derin nefes alıyorsun orayı sıkıyorsun nefesini verirkende orayı ıkınıyorsun biraz öyle daha kolay oluyor.sen bi parmağını dokundur gerisi gelir. çekinme orası bi boşluk orda kanıycak zedelenecek bişey yok.düşün ki ağzını dudaklarını büzdün ve içeri parmağını soktun.öle bişey.ilk sokarken acıyor gibi oluyor oda ordaki kaslar gerildiği için oluyor.kötü bişey dğil geçer hemen devam et yeter ki.öyle çok zor bişe değil. ben şimdi p....in tamamını alabiliyorum.sende biran önce başla yapıcaksın biliyorum.Allah kolaylıklar versin.

ilayda o kapıya bende takılıyordum kapı felan yokmuş meğerse kapı geldiğinde sık orayı nefes al nefesini verirkende biraz ıkın bide kaygan olunca kapı açılıyor.valla bende üstte deniyordum içeri sokamıyorduk okadar çok uğraşmamıza rağmen.ama bi gün nasıl olduysa hemen giriverdi ben öyle denedim.üstteyken başardım çünkü kontrolün çoğu bende oluyor.DENıZCEK enfeksiyondan mı olur acaba ben çok üşütürüm. evde test yaptım 2 sefer bişe çıkmadı ikinci çizgi silik çıkıyor.

Son düzenleme:
bişe sorucam.içime alabiliyorum artık ama dibi çok kötü yanıyor sanki acı biber sürmüşün gibi.sizde de oluyor mu?bide içimde hareket ettiremiyorum.ne yapmalıyım böle devam edersek ilerleme olurmu ? sadece bebe yağı kullanıyoruz onuda p.... e sürüyoruz.artık normal insanlar gibi yaşamak istiyorum. bide hamilelik belirtileri yaşıyorum...ama bişe çıkmıyorrr:bbo:

mesajlaım iyice karıştı daha önce yazmış olabilirim demiştim ki bebe yağı yanma yapabilir bende yanmadan çok bir ağırlık hissi veri. jel kullanmaı deneidn mi? bir de ıkınarak git gel denemiş miydin canim?

Belki o belirtiler strestendir, az kalmiş moralini bozma yol bitmiş artik rahatlican inşallah

Merhabalar.

Konuda ki karşılıklı hakaret içerikli yorumları okurken çok üzüldüm inanın..Dert aynı,sorun aynı ama gelin görün ki bütün bunlar unutulmuş benim buraya yansıtamayacağım konulara giriş yapılmış..Ne alaka?:1no2:

Üstelik durumdan dolayı uyarıda bulunan arkadaşlar da, karşılıklı tartışan üyelerden nasiplerini almışlar..''Kavga etmeyin,tartışmayın..Özelden sorununuzu halledin'' diye yazanlar neden bazı sözlere maruz kaldılar?
Konu paylaşım yapan herkesindir..Çok mesaj yazanın yada paylaşımı çok olanın değil..Herkesin konularda eşit şekilde hakkı vardır bunu unutmayalım lütfen..

Konuları kilitleyerek,bir çare arayan paylaşım için didinen arkadaşlarımızı madur etmeyeceğimizi vurgulamak isterim..

Kim ne yazmışsa gereken yapılır ama konu kapatılarak diğer üyelerimiz cezalandırılmaz..Galiba kısaca anlatabildim durumu..a.s

Paylaşımı hakkı ile yapan tüm üyelerime geçmiş olsun der,en kısa zamanda şifa bulmalarını temenni ederiz..
Saygılar

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr yardım lutfen ben parmka egzersızlerınde ck ılerleme kaydettım dun mumla enemk ıstedım ck zor oldu sankı bır duvar gıbı bır sye vardı ck zor oldu ama o duvar gıbi olan seyı bır anda sankı deldı gectı ve canım yanmaya basladı devam edemedım bırde dun aksam ck rahatsızlandım orası ck kotu nasıl desem acı degıl ama oturamıyordum hatta hala oturup kalkarken oluyor bu neden kaynaklanıyor zorlamadanmı yksa kızlık bozulmasından kaynaklanan bır durummu yasayan varmı ..

ArkadaŞlar meraba,bende elımden geldıĞınce yardımcı olabılırım,dÜn bır arkadaŞ Özelden bana msj atmıŞ,kım olduĞunu bılmıyorum,msj sılınmıŞ,herŞeyı sorabılırsınız seve seve yardımcı olabılırım,bu ıletten kurtulmak Çok kolay ,herkes yapar,ÇÜnkÜ benım gıbı bırı yaptıysa ,herkes yapar

arkadaşlarr kasılmalarım çok azaldı heyecanımıda kontrol edebiliyorum:teytey:küs şekline gece.bilmek için biraz daha rahatlamalıyım sanırım.kapıyı gecene kadar biraz tedirgin oluyorum ama eskiye göre azaldı bu tedirginlik,ondan sonrası okadar kolay geciyorki,eşimin istediği kadar gitgel yapmasına izin veriyorum hiç acı sızı yok cok güzel geciyor.dediğim gibi bi tek kapıdan gecirene kadar hafif problem var.

kızlarrrrrrr yardım lutfen ben parmka egzersızlerınde ck ılerleme kaydettım dun mumla enemk ıstedım ck zor oldu sankı bır duvar gıbı bır sye vardı ck zor oldu ama o duvar gıbi olan seyı bır anda sankı deldı gectı ve canım yanmaya basladı devam edemedım bırde dun aksam ck rahatsızlandım orası ck kotu nasıl desem acı degıl ama oturamıyordum hatta hala oturup kalkarken oluyor bu neden kaynaklanıyor zorlamadanmı yksa kızlık bozulmasından kaynaklanan bır durummu yasayan varmı ..

whatsup ve ece1 ikinizede çok teşekkür ederim azda olsa cesaretimi topladım artık dah iyi hisediyorum ama inanın öyle bihaldeyimki şuan bide para konusu kafamı çok karıştırıryor bu defada olmazsa başka doktora gidecek paramda kalmayacak o yüzden en iyi en tecrübeli doktoru bulmaya çalışıyorum bide bu parmak egzersizi benim için gerçekten çok zor nasıl yapabileceğimi halen bilmiyorum süleyman bey parmak egzersizi veriyormu

cnm süleyman bey şöyle yapıyo. önce sen alışana kadar kendi serçe parmağını sokuyor. sonra 1kez senden istiyor. onunda amacı oranın içini hissetmen. sonra hep dilatörle çalıştırıyo. en ufak boyundan en kalınına kadar. parmak egzersizi yok diyebilirim. ben zaten dilatöre alıştığım için hala parmağını sok desen sokamam içim kalkıyo. sana bi link yollamıştım özelden. orayı okursan zaten orda parmak egzersizi uygulamıyoruz diye bi kısım olması lazım yanls hatırlamıosam. dilatör daha rahat bence. nettede satılıyo. istersen bi bakarsın.

canım daha önce yapmışmıydınız hiç
yani duruyomuydu kızlık zarın
mumu çok ilerlettinde ondan bozulmuş olabilir belki ama kızlık bozulması o kadar ağrı yapmaz yani oturamıcak kadar falan olmaz
sen acaba mum haliyle sert çok mu bastırdınki
ağrınız varsa çok sık mumla yapma parmakla yap

canım daha önce yapmışmıydınız hiç
yani duruyomuydu kızlık zarın
mumu çok ilerlettinde ondan bozulmuş olabilir belki ama kızlık bozulması o kadar ağrı yapmaz yani oturamıcak kadar falan olmaz
sen acaba mum haliyle sert çok mu bastırdınki
ağrınız varsa çok sık mumla yapma parmakla yap
evet daha once hıc yapmadık ılk kez yanı kızlık duruyodu ve dun gıttıgını dusunuyorum belkıde ck sert bastırdım olabılır ama yavas yavas gecmeye basladı ve su an cesaretımı kabettım ne gzl devam edıyordum ama sımdı acıyo ve yapamıycam gıbı hıssedıyorum ıhsallh bır daha deneyebıırm tesekur ederım cvp ıcın...:sinifsinif:

Aynı şeyleri ben de yaşadım bir süre bi rahatsızlık oluyo orda sanki aşınmış gibi hisseiyosun ama bu psikolojik sanırım oturup kalkarken hareket ederken dururken orda bi gariplik oluyo. Sonra zamanla geçiyo canim merak etme. Bende öyle oldu bi süre sonra düzeldi.

Aynı şeyleri ben de yaşadım bir süre bi rahatsızlık oluyo orda sanki aşınmış gibi hisseiyosun ama bu psikolojik sanırım oturup kalkarken hareket ederken dururken orda bi gariplik oluyo. Sonra zamanla geçiyo canim merak etme. Bende öyle oldu bi süre sonra düzeldi.
pekı daha sonrakı deneemnde boyle bır acı hıssettınmı ve ben bu asamadan sonra parmak egzersızıne devamı edeyım yksa pe.... denemesıne gecsemmı :çok üzgünüm:

pekı daha sonrakı deneemnde boyle bır acı hıssettınmı ve ben bu asamadan sonra parmak egzersızıne devamı edeyım yksa pe.... denemesıne gecsemmı :çok üzgünüm:

canim bence egzersizleri bitirmeden penis denemesine geçme zorlanabilirsin. ben 2 parmakta penis denemesine geçtim zorlandım bayaa sonra 3 parmakta rahatlayınca çok daha rahat oldu. mesela ben yapamıyodum kendim itemiyodum bi baktım olmuş bile şaşırdım. parmak yapamıyopsan mumla çalış, mumda rahat olunca geçersin. zorlanmazsın o zaman daha rahat olur.

O sızı da bir süre devam ediyo bende öyle oldu başkasında olmamiş mesela. sende ne kadar sürer bilmiyorum ama benimki kadar uzun sürüceğini sanmyiorum çünkü ben tek parmakla bile 20 günde falan rahat egzersiz yapar hael gelmiştim.

Denizcek özel mesajlara cevap veremiyorum. Sorduğun soru olumlu canim alkisalkisalkis

X