Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya rakadaşlar allah aşkına bi yardım edin ne olur çekenler bilirler ne yapacağımı bilemiyorum tedavi olmak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum 4 yıldır bi kaç yere gittim ama çözüm olmadığı için artık başka yere gitmeye korkuyorum nereye gitsem parmak egzersizi veriyolar yapamıyorum siz nasıl başardınız yardım edin..lütfen doktorunuzu ve tedavi yöntemini yazın boşanmak üzereyim bi çare bulmam lazım varımı yoğumu doktorlara yatırdı ama boş bu parmak egzersizi dışında bi yöntemle tedavi olan biri varsa lütfen msjlarınızı bekliyorum

ya rakadaşlar allah aşkına bi yardım edin ne olur çekenler bilirler ne yapacağımı bilemiyorum tedavi olmak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum 4 yıldır bi kaç yere gittim ama çözüm olmadığı için artık başka yere gitmeye korkuyorum nereye gitsem parmak egzersizi veriyolar yapamıyorum siz nasıl başardınız yardım edin..lütfen doktorunuzu ve tedavi yöntemini yazın boşanmak üzereyim bi çare bulmam lazım varımı yoğumu doktorlara yatırdı ama boş bu parmak egzersizi dışında bi yöntemle tedavi olan biri varsa lütfen msjlarınızı bekliyorum
canım sayfaların hepsini oku istersen farklı yerlerde tedavi olanlar olmuştu ankara izmir istanbul falan iyi doktorlar vardır...
ki bak karamel arkadaşımızda yazmış dr nin uyguladıklarını...dr yede gitsen sana parmak egzersizi verecek bunun başka yolu yok malesef:1no2:
bazı doktorlar var narkoz verip eşinle ilişkiye sokuyo muaynehane ortamında
yada bi alet var adı ne bilmiyorum ondan koyuyo oraya baygınken 3 4 saat sonra çıkarıyosun falan
dr bana önermişti bunların hepsini ama kabul etmedim
sonuçta gene aynı yere gelincek ayıldıktan sonra belki yapamıcaksın... beyinde parmak egzersizlerinde bitiyo a.s

canım teşekkür ederim ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum ben daha önce çok denedim bu parmak egzersizlerini kendim bile yapamıyorum doktora nasıl yaptırıcam sen ne hissettin hiç korkmadınmı ben yapamam galiba acaba parmak egzersizi dışında tedavi yöntemi yokmu

merhaba ebosum ben seni çok iyi anlıyorum bende doktora gitmeden önce bu konuyu arastırıken parmak egzersiziyle tedaviyi duymuştum ve bu bana okadar korkunç gelmiştiki.asla öyle bişey yapamam ne parmagı yaa derdim bişey alabilsem penisi alırım derdim penis daha az ürkütücü gelirdi.doktora derim parmaksız bi tedavi yöntemi uygulasın bana derdim ama doktora gittim ve daha ilk seansta bu korktuğum sey başıma geldi ve dr parmağını soktu,sokmus sokuyorum demediki bişey sıktı jel sürdü sokacam demedi,ben titriyodum korkudan,iyilesemicem tedavi olamıcam dedim nasıl heyecan ve korku içindeyim doktor oldu bile dedi parmağım içinde dedi,ondan sonra kendim tuttum aldım doktorun parmağını yaaa düşün nasıl korkardım parmaktankaydirigubbakcemile3sende yaparsın yani,yapmalısında canım başka türlü olamıyor:1no2:allahım hepimizi kurtarsın bu durumdan:Saruboceq:

canım yaaa hiç doktora falan gitmek istemio sanki sorun yokmuş gibi davranoyooo kendi derdime mi yanayımm ona mı yanayım bende problem olmasa sorun deil zaten yeni yenmişim bi de şimdi onla uğraşıyoruz yaa kabullenmek te istemio saçma sapan spreyler falan almayı düşünüo geciktiriciler falan..ama ilk başta doktora görünmesi lazim oldugunu kabul bile etmiyor :umursamaz: ön hazırlık mazırlık desen o da yokkk bende tahrik olamıyorum bide bana demezmi kazık gibi durma da ön hazırlık yapalım dieee o mu beni hazırlıcak benmi onu anlamış deilim..beni kim hazırlasın yaa walla kafayı yiiicem keşke evlenmeseydimm bu ne evlendik evleneli bela gibi senağlama

keske bir doktora gitse belki doktor ona vericek geiktirici olabilir.cunku benim bir aradasimin kocasinda ayni sorun varmis iliskiden yarim saat once bir tablet almis adini vermiyim 1 saat sonra ancak bosalma gerceklesmis sonra duzene girmis diye biliyorum..doktora gitmesi icin elinden geleni yap okadar vajiyle ugrastin bosunami cektin valla eli mahkum gidecek:eek:lmaz:

cnm eger asla ve asla yapamam diyorsan parmak yada aparat egzersizi bence maddi imkanin varsa hipnoz ol derim. kendin hemsiresin sanirim nerede gittin doktora bu konuda cok uzman bir doktora gitmedinmi..:nazar:

egzersiz yapan arkdaslar parmak yada aparat neyle yapiyorsaniz iceride 15-20 dk bekletin nefes alip verdikten sonra cok faydasi oluyor.idrarinizi yaparken tutun birakin tutun birakin surekli yapin bunu, cok SIK EGZERSIZ yapmanin cok faydasi oluyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
yorum yapan herkese tesekkur ediyorum.. umarim hepimiz atlatiriz bu kotu gunleri..
ben tek parmagimi alabiliyorum.. 2.ye daha gecis yapmadim.. biraz korkuyorum sanirim hep erteliyorum =(

iyi geceler arkadaşlar vaji durumunu halledebildinizmi yardımcı olabilir herkeze bende buranın sayesinde vee tabiki eşimin sayesinde halletim bu sorunu yerimseniben

yorum yapan herkese tesekkur ediyorum.. umarim hepimiz atlatiriz bu kotu gunleri..
ben tek parmagimi alabiliyorum.. 2.ye daha gecis yapmadim.. biraz korkuyorum sanirim hep erteliyorum =(

relax bir muzik ac ornegin hani YOGA yapiyorlar ya onun gibi telini bile sessiz moda al.hicc birsey dusunme surmelicim derinnnn nefesler al ver parmak veya prezervetife gecirip mum nasil istersen ilk giriste insan zorlaniyor yanma,kasilma,gerilme vs vs gibi duyular hissediliyor. inan bana bu egzersizleri yapa yapa oyle bir genisliyorki vajen okadar esnek bir organmis ki orada ilk giriste yastikciklar varmis onlari egzersizle ezicen sonra aci azalicak derken 2-3 parmak vs vs.. ama ben vajiyi yenmeden once aparat almadigima cok pismanim ozamanlar.... basarma sureci cok hizlandirdigi icin doktorlar bunlari oneriyormus...tabi yinede sizin bileceginiz is onemli degil egzersiz yap sende nasil yaparsan yap hayatim...yaa birde inan bana gunler su gibi akip geciyor ha bugun ha o gun derken bakmissin koca bir YIL gecmis ayrica insanoglu herseye alisiyor kocalarda artik alisiyor gece yatip uyusun demem o ki nolur ihmal etme gerekirse herseyden fedakarlik yapip kendini bu egzersizlere odakla hic bisey yapamiyosan doktora git zaman gecirme nolur sonra insan gecen zamana cok uzuluor:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlarr ben anlamıorummm bu işten galiba :KK43:(( ben hala nereye yapcaımı bile bulamadım :KK43:( . . netten resimlere bakıorum benimkisi onlar gibi değil sanki . .offofff

canım sayfaların hepsini oku istersen farklı yerlerde tedavi olanlar olmuştu ankara izmir istanbul falan iyi doktorlar vardır...
ki bak karamel arkadaşımızda yazmış dr nin uyguladıklarını...dr yede gitsen sana parmak egzersizi verecek bunun başka yolu yok malesef:1no2:
bazı doktorlar var narkoz verip eşinle ilişkiye sokuyo muaynehane ortamında
yada bi alet var adı ne bilmiyorum ondan koyuyo oraya baygınken 3 4 saat sonra çıkarıyosun falan
dr bana önermişti bunların hepsini ama kabul etmedim
sonuçta gene aynı yere gelincek ayıldıktan sonra belki yapamıcaksın... beyinde parmak egzersizlerinde bitiyo a.s

hipnozuda denedim ama tam anlamıyla hipnoz olmadım o yüzden olmadı kaç yere gitim hep parmak egzersizi verdiler beni bu duruma getiren bi parmak zaten o yüzden bu egzersizi uygulayamıyorum ben ne yapacağımı da bilemiyorum bu arada mehmet zihni sungura tedavi olan varmı içinizde ben ona gitmeyi düşünüyorum şimdi ya o yada süleymen eserdağ bilenler varsa tavsiyeleri bekliyorum

hipnozuda denedim ama tam anlamıyla hipnoz olmadım o yüzden olmadı kaç yere gitim hep parmak egzersizi verdiler beni bu duruma getiren bi parmak zaten o yüzden bu egzersizi uygulayamıyorum ben ne yapacağımı da bilemiyorum bu arada mehmet zihni sungura tedavi olan varmı içinizde ben ona gitmeyi düşünüyorum şimdi ya o yada süleymen eserdağ bilenler varsa tavsiyeleri bekliyorum

sana özel msjda atmıştım canım okudunmu bilmiorum?
ben süleyman beye tedavi oldum. çok memnun kaldım. parmak egzersizi yaptırmıyo. dilatörle çalıştırıyo. tavsiye ederim.

sana özel msjda atmıştım canım okudunmu bilmiorum?
ben süleyman beye tedavi oldum. çok memnun kaldım. parmak egzersizi yaptırmıyo. dilatörle çalıştırıyo. tavsiye ederim.

okudum canım msjını bende şuan zaten iki isim arasında kaldım biri süleyman eserdağ diğeride mehmet zihni sungur birine gidecem eme işte karar veremiyorum bu arada süleyman bey tedavi edemezse eğer parayı geri iade ediyormuş bu doğrumu bu konuda bilgi verirmisin yani parayı geri iade edeceğinin garantisini verse bi dakka durmam giderim en azından denemiş olurum sana böyle bişey söylemişmiydi hani olmazsa paranı geri iade edecem dedimi az para değil milyarlar dökecem ve bu ilde değil daha öncede çooook param gitti msjını bekliyorum

okudum canım msjını bende şuan zaten iki isim arasında kaldım biri süleyman eserdağ diğeride mehmet zihni sungur birine gidecem eme işte karar veremiyorum bu arada süleyman bey tedavi edemezse eğer parayı geri iade ediyormuş bu doğrumu bu konuda bilgi verirmisin yani parayı geri iade edeceğinin garantisini verse bi dakka durmam giderim en azından denemiş olurum sana böyle bişey söylemişmiydi hani olmazsa paranı geri iade edecem dedimi az para değil milyarlar dökecem ve bu ilde değil daha öncede çooook param gitti msjını bekliyorum

evt cnm söledi zaten ücretin hepsini bi anda almıyo. yarısını başında diğer yarısınıda sonunda alıyo. ama sen rahat olursan tedavi edemez diye bişey yok. zaten tedavisi olmayan bi hastalık değilki bu.şimdi reklam yapıomuş gibi olcak ama ben okdr çok korkuodumki aslına bakarsan hiç umudum yoktu. hatta biara tedavi sırasında ağladım yapamıcam diye. aama süleyman bey okdr anlayışlı ve sabırlıki ne yaptı etti çözdü sorunumu. istersen bi ara konuş ön görüşmeye git. aklına yatarsa başlarsın.

evt cnm söledi zaten ücretin hepsini bi anda almıyo. yarısını başında diğer yarısınıda sonunda alıyo. ama sen rahat olursan tedavi edemez diye bişey yok. zaten tedavisi olmayan bi hastalık değilki bu.şimdi reklam yapıomuş gibi olcak ama ben okdr çok korkuodumki aslına bakarsan hiç umudum yoktu. hatta biara tedavi sırasında ağladım yapamıcam diye. aama süleyman bey okdr anlayışlı ve sabırlıki ne yaptı etti çözdü sorunumu. istersen bi ara konuş ön görüşmeye git. aklına yatarsa başlarsın.

çook tşkr ederim bilgiler için ama şuantedavi olamam korkusuyla beraber bide ya tedavi olmadığımda paramı geri alamazsam korkusuda var parayı geri vereceğinin garantisini nasılveriyo peki nasıl inanıpda gidebilirim bu doktora sana bu konuda neler söyledi

ALBENıM canım lütfen öle düşünme.sen kendini kastıkça evliliğin dahada zorlaşak...bence bu konuyu bu kadar kafanıza takmayın.eşimle ben de evleneli 2 ayı geçti ama hala yapmadık.zamanla olur diyoruz siz de hayatı yaşamaya bakın sonuçta cinsellik herşey değildir

sitede yeniim ve herkese msj atamıomuşum çok saçma ama neyse.yurtdışındayım doktora gıdemıorum.çözumumu burdan bulmam lazım.lutfen egzersızlerı nasıl yapttııını ayrıntılı anlatırmısın özelden atarsan okuyabılıorumm.birde site demişşin bu hangi site.nolur yardım et..şimdiden tesekkurr

canım teşekkür ederim ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum ben daha önce çok denedim bu parmak egzersizlerini kendim bile yapamıyorum doktora nasıl yaptırıcam sen ne hissettin hiç korkmadınmı ben yapamam galiba acaba parmak egzersizi dışında tedavi yöntemi yokmu

canım bişey değil ben korkmadım valla doktor ikna ediyo ediyo o yüzden rahat yaptım ama diğer yöntemler hipnoz falan var onları bilmiyorum

ya kızlarr ben anlamıorummm bu işten galiba :KK43:(( ben hala nereye yapcaımı bile bulamadım :KK43:( . . netten resimlere bakıorum benimkisi onlar gibi değil sanki . .offofff

Şu yazıyı okuyunca eski beni görüyorum :KK70: aynayı alıyordum inceliyordum. Bende aynı şekilde düşünüyordum. Vajinanın giriş yeri en altta kalıyor canım. baktığın zaman belli olmuyor. Toplu bi et parçası gibi duruyor karman çorman bişey :KK70: Parmağınla yoklamadıkca keşfedemezsin. Yapamam dokunamam diye korkma. Bende 1.5 ay sonra çözdüm işi :) Baby yağı muhakkak almanı öneririm çok faydası oluyor ve eczaneden de eldiven temin et tırnaklar acı verebiliyor.

X