- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #21.521
slm canlar herkese mrhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helpless yardım
hayır egzersiz yapmadım canım 10 günlük evliyiz cok az giriş oluyor fakat itemiyorum p..nsi
kayganlastırıcı sürdüm ama olmuyor.canım napıcam doktora mı gitmeliyim sıkıntı yapıyorum.
canım egerkı acıycak dersen acır ınan bana acı falan yok tamamemn acı olayı sana baglı...hıc korkma acıdan falan eger oyle bı acı olaydı benım ne kadar korkkak olduugmu bılemezsın doktora bıle gıdemem ıgneden odum kopar...canım cok tatlıdır yanı...hıc korkma yap egzersızıznı hıc acı falan yok..hem emla krem var uyusturuyorr ben onla basardımbu akşam öyle yapıcam öyleö tuhaf bişeyki sanki canım müthiş acıyacak gibi geriliyoreum o anda
Başaran arkadaşlar tebrik ederim sizi.inşallah birgün bende başardım yazarım.
canım egerkı acıycak dersen acır ınan bana acı falan yok tamamemn acı olayı sana baglı...hıc korkma acıdan falan eger oyle bı acı olaydı benım ne kadar korkkak olduugmu bılemezsın doktora bıle gıdemem ıgneden odum kopar...canım cok tatlıdır yanı...hıc korkma yap egzersızıznı hıc acı falan yok..hem emla krem var uyusturuyorr ben onla basardım
Mrb arkadaşlar ben evleneli 3 haftayı geçti. Toplam 6 kez ancak denedik ve olmadı. Bende biraz kasıyorum galiba. Yani ben şimdi vajinusmus mu oluyorum? Yoksa daha bunu demek için erken mi? Çünkü çok deneme yapmadık .. offff
canım takıldıgın yerde hemen geri çekilme
bekle derin nefes al ve ittir parmagını
oradaki duvar dedigin şey öyle yumuşak bi et parçası ki
sen parmagını ittirdikce o yana dogru kıvrılacaktır
ve sen egzersizkere devam ettikçe o et parçasını da zamanla
hiç hissetmeyeceksin tmm
devat et sen yavaş yavaş.....olacak inş
baskı hissi oluyor mu