Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama kayganlastirici surmedim.kucuklerde surmuyodum bundaa lazim heraldee.kaslar neden kasiliyooo.nasil rahat birakiliyoooo
Sürmen gerekli daha yeni alışıyosun canın acır.bol bol bebanten krem sürebilirsin.kasmaman içinde beynini rahatlat oranın ne kadar geniş olduğunu bebeğin ordan çıktığını hayal et.

Her sey unutuluyomu bitincee.evlilik hayat normale donuyomuuuu
Canm sen uyuşturucu kullan bence bende pens boyu aparatı rahat yaptım bir kez sonra ondan öncesini bile yazamadim çünkü çok istekliyim bu ay bitsin diye beynim istemiyo ama bitmesini kapandı sanki orası bende gittim sprey aldım o kadar güzel uyusturuyoki herşey girer yanı 2 gün önce bende senin gibiydim

Merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim vajinusmus sorunum var izmir de doktora gittik kalın deyip aldılar kızlık zarın ama yine olmadı geçen hafta istanbul day dım doktora anlattım alttan muayene istemedim EmLa krem ve jel verdi daha almadım yardimci olur musunuz bir de o acı hissi nasıl oluyo yanma batma gibi değil mi

Istanbulda hangi doktora gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…