- 15 Şubat 2016
- 102
- 39
- 28
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.661
Ama kayganlastirici surmedim.kucuklerde surmuyodum bundaa lazim heraldee.kaslar neden kasiliyooo.nasil rahat birakiliyoooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman başlarken en inceden başla.tam deliğin üstünde tut nefes al verirken it ve sıkıca ıkın öyle ittir
Sürmen gerekli daha yeni alışıyosun canın acır.bol bol bebanten krem sürebilirsin.kasmaman içinde beynini rahatlat oranın ne kadar geniş olduğunu bebeğin ordan çıktığını hayal et.Ama kayganlastirici surmedim.kucuklerde surmuyodum bundaa lazim heraldee.kaslar neden kasiliyooo.nasil rahat birakiliyoooo
Her çalışmaya başladığında en inceden başla.tabi artık çok kalın almaya başlarsan çokta inceden başlamana gerek yokBen kaldigim boydan calisiyorum ondanmi oluyorrr
Her çalışmaya başladığında en inceden başla.tabi artık çok kalın almaya başlarsan çokta inceden başlamana gerek yok
Kafandakileri çıkar öncelikli olarak.rahatla sakin ol.öncesinde duş alırsan daha iyi hissedersin kendini6 cm filan giriyo ilerisinde zorlandim bide kafam doluuu ondan olmuyo heraldee
Kafandakileri çıkar öncelikli olarak.rahatla sakin ol.öncesinde duş alırsan daha iyi hissedersin kendini
İlerisine geçemiyosan biraz daha bununla çalış.içindeyken dairesel hareketler ve kegel yap.bir kaç kere gir çık yap ondan sonra biraz kalınlaştır6 cm filan giriyo ilerisinde zorlandim bide kafam doluuu ondan olmuyo heraldee
canim sen aciyo dedigin icin aciyo.beynini o sekilde sartlandiriyosun.bende senin gibiydim.ama surekli beynine komut gonder acimiyo de ve kayganladtirici kullanYenenler allah icin tavsiye lazimmmm aparat girerken canim yaniyooooo
tatlim inanki zamanla acimadigini goreceksin.sadece sabirli ol aglayip kendini harap etme..burdaki cogu kisi Allahin izniyle yendi.sende yeneceksin inşallahKeske keske acimasaaa
Canım kastığın için canım acıyo güçlü ıkın be it aparatıYenenler allah icin tavsiye lazimmmm aparat girerken canim yaniyooooo
Nasil kasmiycam onu bilmiyomkiCanım kastığın için canım acıyo güçlü ıkın be it aparatı
tatlim inanki zamanla acimadigini goreceksin.sadece sabirli ol aglayip kendini harap etme..burdaki cogu kisi Allahin izniyle yendi.sende yeneceksin inşallah![]()
Canm sen uyuşturucu kullan bence bende pens boyu aparatı rahat yaptım bir kez sonra ondan öncesini bile yazamadim çünkü çok istekliyim bu ay bitsin diye beynim istemiyo ama bitmesini kapandı sanki orası bende gittim sprey aldım o kadar güzel uyusturuyoki herşey girer yanı 2 gün önce bende senin gibiydimHer sey unutuluyomu bitincee.evlilik hayat normale donuyomuuuu
Merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim vajinusmus sorunum var izmir de doktora gittik kalın deyip aldılar kızlık zarın ama yine olmadı geçen hafta istanbul day dım doktora anlattım alttan muayene istemedim EmLa krem ve jel verdi daha almadım yardimci olur musunuz bir de o acı hissi nasıl oluyo yanma batma gibi değil mi