Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben o dar yerden ileri gidemiyorm çıldırcam parmağımı itiyorm sanki bi yüzüğün içine iki parmağımı sokğumda bir boğum amca giriyor parmaklarm sığmıyor canm acıyor sanırım yırtılması gereken zar bu sizlerdede böylemi oluyor tek parmakda başta korktuğmdan tecrübesizlkten yapamadm ama sokunca rahatca kayıp giriyor ve o dar yerden sonrası genişliyor ama iki parmakda olmuyor sorun bendemi aparat deniyorum rimelle ondada kastığmdanmı beyin olarak parmağı almak kolay diye düşündüğümdenmi bilmiyorm aparatta canm acıyor tuvalet hissi geliyor başarısız oluyorm napıcam ben
Canim bol bol kayganlastirici kullanip ikiniyormusun.benimde ilk zamanlar oyleydi parmakla cok kolay yon buluyordum ama aparatla dogru yönü bulamadigimdan canim yaniyordu.
Ama pes etme once orta parmakla dene 1 2 kez giriş yap biraz beklet.sonra hemen aparatı aynin yönde ayni sekilde ikinarak dene canim.ve bol bol kayganlastirici kullan.
Tuvalet hisside cok normal bendede var,aparat kalinlastikca mesaneye baski yapiyor o yuzden

Canim bol bol kayganlastirici kullanip ikiniyormusun.benimde ilk zamanlar oyleydi parmakla cok kolay yon buluyordum ama aparatla dogru yönü bulamadigimdan canim yaniyordu.
Ama pes etme once orta parmakla dene 1 2 kez giriş yap biraz beklet.sonra hemen aparatı aynin yönde ayni sekilde ikinarak dene canim.ve bol bol kayganlastirici kullan.
Tuvalet hisside cok normal bendede var,aparat kalinlastikca mesaneye baski yapiyor o yuzden
Acaba uyuşturucu spreymi yapsam tek parmak yapıyorm ama bu vajiyi yenmeme yetmiyor iki parmak ve kalın aparat yapmaya çabalıyorm ama olmadıkça morel olarak çok çöktüm herkesmi aynı şeyi hissediyor bende fazla bi darlık sıkılıkmı var anlayamıyorum

O Oceanxx
Aynısı bana da oluyordu. Sanki dar bi yüzükten iki parmağımı geçirmeye çalışıyordum. Tek parmaktan sonra kalınlık iki katına çıktığı için zorlanıyorsun. Merak etme milim milim ilerleme olacak. Sakın pes etme. Nazikçe hafif hafif ittir. Acıyınca dur bekle. Derin derin diyafram nefesi al ver. Sonra bi milim daha ittir. Olacak. Anormal bişey yok. Devam et.

Bana da ilk başta parmak kolay gibi gelmişti yönü daha rahat biliyo diye ilk aparat dendiğinde evet canim yaniyo sanmistim ama once parmagini arkasindan ayni yonde hemen aparati yaparsan daha kolay aparat merak etme herkes ayni seyleri yasiyo sadece pes etmeyip devam et

Belki tek parmaktan sonra iki parmak bi anda kalin gelmis olabilir alismak icin ikisinin ortasinda bi kalinlikla aparat yap yavas yavas ilerle

Tamam teşekkürler yine deniyim ozaman nikaç gündür bırdada kızlık zarının kalınlığı konusunda bişeyler okuduktan sonra acaba bende bi anormallik normalin dışında bi darlık kalınlıkmı var düşünmeye başladım keşke iki parmağıda kolayca yapabilsem

O Oceanxx
Aynısı bana da oluyordu. Sanki dar bi yüzükten iki parmağımı geçirmeye çalışıyordum. Tek parmaktan sonra kalınlık iki katına çıktığı için zorlanıyorsun. Merak etme milim milim ilerleme olacak. Sakın pes etme. Nazikçe hafif hafif ittir. Acıyınca dur bekle. Derin derin diyafram nefesi al ver. Sonra bi milim daha ittir. Olacak. Anormal bişey yok. Devam et.
Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedim

Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedim

Tatlım benim reglim yeni bitti..bugün başlıcaz işte. Kocamın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Kasılmalar bir süre devam edermiş. Yaptıkça normalleşecekmiş. Benim bi tanıdığım vaji değildi, bir senelik falan evliydi, hala çok rahat değilim diyordu. Hani ilk başta kendi kontrolüyle giriş oluyormuş, bikaç gitgelden snra rahat olabiliyormuş. Bizdeki kasılmalar normal yani.

İlk başta iki parmağın hepsini sokmaya çalışma 2 parmak 1 boğum yap istersen
Sadece bir boğum giriyor sadece o dar yüzük gibi hissettiğim kısmı geçemiyorm siz geçenildinizmi yada böyle hissediyormusumz iki boğuma ilerdem dar kısmı geçmiş olucam

Meraba baynlarrr ben yendım uc senelık evlıyım sıze mral olsn dıe yazayım dedım :) kızlar oyle parmakdı yok aparattı ugrasmıyruz bunu kafamızda buyutmuyruz sandıgınız kadar zr olsydı bu ınsanlar neden bu kadar ck yapardı dımı ben evlendım ıkı hafta byunca yapamadık benım kasılmalarım esımı ustımden atmam vs vs bunlar yuzunden ılmadı olmadı snra bırde baktımkı olmus hıc ne agrı ne acı hıcbişi yok bsuna korkmsum oyle parmakla aparatla ugrasırsanız daha cok buyutmus olursunuz bı tanıdıgımız var senelerdır yapamıyr cunku gxunde cok buyutuyr cok kafaya takmayın olayı esınıze bırakın sadece. Dusunsenıze oradan cocuk cıkıyr kocaman cocuk yanı . Gzunuzu karartın korkacak bişi yok hayatı esınızede kendınızede zından etmeyın ben bu sacma korku yuzunden evlılıgımın ıkı haftasını cok korkrak ve uzulerek gecrdm cok sacmaymıs umarım en kısa surede yenersınız bu hastalıgı

Kızlar penisin bas kismi govdesinden daha kalin ve siskin oluyor degilmi.ben en cok bas kismini alamamaktan korkuyorum.
Artik esimle penis denemsi yapmak istiyorum ama o bas kismi sanki daha buyuk ve girmiycek gibi geliyor

Back