Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar aranızda yurt dışında yaşayan varmı?gecenlerde okudum kayganlasdırıcılar sperm yapısını etkiliyormuş bu yüzden hamile kalmayı engelliyormuş ama su bazlı jeller öyle değilmiş.vajinamusdan yeni kurtuldum bin şükür ama kayganlastırıcı olmadan ilişki hiç denemedim.bu arada korunmuyorumda bebek düşünüyoruz bana yavsi ediceginiz bir kayganlasdırıcı varmı bu arada ben ingiltere'de yasıyorum şimdiden tesekürler...

Arkadaslar aranızda yurt dışında yaşayan varmı?gecenlerde okudum kayganlasdırıcılar sperm yapısını etkiliyormuş bu yüzden hamile kalmayı engelliyormuş ama su bazlı jeller öyle değilmiş.vajinamusdan yeni kurtuldum bin şükür ama kayganlastırıcı olmadan ilişki hiç denemedim.bu arada korunmuyorumda bebek düşünüyoruz bana yavsi ediceginiz bir kayganlasdırıcı varmı bu arada ben ingiltere'de yasıyorum şimdiden tesekürler...
Tescoda gleigelen musculan sanırım adı bu alabilirsin

Bana da orası daha ince geliyo :)
Banada orasi daha zorlayacakmis gibi geliyor
xenforo-smilies-kk27.gif

offffff hicbirsey düşünmeden,tüm negatif düşüncelerden uzaklasmak istiyorum artik
xenforo-smilies-kk20.gif

@Efsunluk
Kız Allah seni :) ucunda bişe yokki, bildiğin et parçası, zaten yumuşak yapıda oldğu için sıkışarak giriyor. Yarısından sonra zorlandım ben, kalınlık bi tık daha arttığı için.

@Efsunluk
Kız Allah seni :) ucunda bişe yokki, bildiğin et parçası, zaten yumuşak yapıda oldğu için sıkışarak giriyor. Yarısından sonra zorlandım ben, kalınlık bi tık daha arttığı için.
Ay ne biliyim yaaa kafam ona katildi demekki yersiz bir takintiymiş
Insllah yenersem gulecegim yersiz takintilarima

Meraba baynlarrr ben yendım uc senelık evlıyım sıze mral olsn dıe yazayım dedım :) kızlar oyle parmakdı yok aparattı ugrasmıyruz bunu kafamızda buyutmuyruz sandıgınız kadar zr olsydı bu ınsanlar neden bu kadar ck yapardı dımı ben evlendım ıkı hafta byunca yapamadık benım kasılmalarım esımı ustımden atmam vs vs bunlar yuzunden ılmadı olmadı snra bırde baktımkı olmus hıc ne agrı ne acı hıcbişi yok bsuna korkmsum oyle parmakla aparatla ugrasırsanız daha cok buyutmus olursunuz bı tanıdıgımız var senelerdır yapamıyr cunku gxunde cok buyutuyr cok kafaya takmayın olayı esınıze bırakın sadece. Dusunsenıze oradan cocuk cıkıyr kocaman cocuk yanı . Gzunuzu karartın korkacak bişi yok hayatı esınızede kendınızede zından etmeyın ben bu sacma korku yuzunden evlılıgımın ıkı haftasını cok korkrak ve uzulerek gecrdm cok sacmaymıs umarım en kısa surede yenersınız bu hastalıgı

Nasıl yendiniz acaba kendiliğinden mi oldu bana da yardım eder misiniz ben egzersiz yapmak istemiyorum :(

Vajiyi yenen arkadaşlar acaba ne kadar sürede aparatı bırakıp direk penis denemesi yapabildiniz.ben halen aparatla çalışmadan geçemiyorum.birde ilk denemelerde hamile kalma ihtimalim olabilir şu an tüm belirtileri var ama adetime 2 gün var.acaba uyuşturucu krem aparatlar bebek varsa zarar verir mi ona

Back