- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.701
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
1-gul_22116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim sanki hic vajinusmus hastası degilmisim gibi oluyo..hersey normale dönüyor. biz esimle birbirimizi yiyoduk.insallah sende yenip goreceksinHer sey unutuluyomu bitincee.evlilik hayat normale donuyomuuuu
tatlim bu hastaligin en buyuk dusmani umitsizlik.yapicam ben bunu yenicem de kendi kendine kaba tabirle gaz ver...Yine olmadı ben yapamıycam galiba hiç bi zaman![]()
Hep öyle diyodum şimdiye kadar ama eşli denemede hiç bi yol katedemedimtatlim bu hastaligin en buyuk dusmani umitsizlik.yapicam ben bunu yenicem de kendi kendine kaba tabirle gaz ver...
çok teşekkür ederim darısı sana olsunayy canim benim masallah.bi kulube gireyim kizlar napiyo diycektimki hamile oldugunu yazmissin.cok sevindim canimmm..![]()
Bende subatta yendim nin şükür ama nereye yazıcamı bilemedimYenen arkadaşlar ekleyebilir
2-cinkosimalŞUBAT GELİNLERİ
1-gul_22116
Aparat hazırlayabilirsin inceden kalına doğru.aparatı kremle ve birazda uyuşturu krem sür deliğin üzerinde dur nefes al verirken it ve sonrada sıkıca ıkın öyle itKızlar mrb. Bende 4.5 aylık evliyim. Burda bir çoğunuz gibi bende hala eşimle ilişkiye giremedim lütfen bana da yardım edin. Eşimle parmak egzersizi yapiyorum 2 aydır. 2 parmak aliyordum ve git gel yapıyorduk. Şimdi 3 parmağa geçtim.. bundan sonrasi için yardımınıza ihtiyacım var lütfeen yenenlerden yardım bekliyorumm...![]()
3-aytanesiŞUBAT GELİNLERİ
1-gul_22116
2-cinkosimal
İnşallah canım çok sağol umarım öyle olur. Desteğiniz ve ilginize tşklerSveetdreams08
senin için
limonata diyorki
efsunluk
Nazan
sizdende en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz.desteğimiz hep sizinle.inş sizde mart gelini olursunuz.bi sorunuz olursa çekinmeden usanmadan sorabilirsin.
İnşallah yenicem su hastaligim bi bitsinSveetdreams08
senin için
limonata diyorki
efsunluk
Nazan
sizdende en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz.desteğimiz hep sizinle.inş sizde mart gelini olursunuz.bi sorunuz olursa çekinmeden usanmadan sorabilirsin.