Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar mrb. Bende 4.5 aylık evliyim. Burda bir çoğunuz gibi bende hala eşimle ilişkiye giremedim lütfen bana da yardım edin. Eşimle parmak egzersizi yapiyorum 2 aydır. 2 parmak aliyordum ve git gel yapıyorduk. Şimdi 3 parmağa geçtim.. bundan sonrasi için yardımınıza ihtiyacım var lütfeen yenenlerden yardım bekliyorumm...:110:o_O

Kızlar mrb. Bende 4.5 aylık evliyim. Burda bir çoğunuz gibi bende hala eşimle ilişkiye giremedim lütfen bana da yardım edin. Eşimle parmak egzersizi yapiyorum 2 aydır. 2 parmak aliyordum ve git gel yapıyorduk. Şimdi 3 parmağa geçtim.. bundan sonrasi için yardımınıza ihtiyacım var lütfeen yenenlerden yardım bekliyorumm...:110:o_O
Aparat hazırlayabilirsin inceden kalına doğru.aparatı kremle ve birazda uyuşturu krem sür deliğin üzerinde dur nefes al verirken it ve sonrada sıkıca ıkın öyle it

Selam arkadaşlar benimde egzersizlerim çok iyi gidiyorken regl oldum.. Kızlar ben parmak da yaptım rimeli streçledim oyle de yaptım.. Egzersizlerle bi sıkıntım yok.. Ama p.....s korkum var benim.. Hep diyordum ki eminim çoğunuz da demişsinizdir.. Keşke p....si elime alabilsem de kendim yapsam... Eşime de hep bunu söylüyordum.. Çünkü benim korkum sanki bi anda itecek ve benim canım çok acıyacakmış gibi oluyordu.. Sonra internetten araştırırken yapay p.....s gördük.. Kızlar yemin ederim hiç bi farkı yok birebir aynı.. Hatta öyle ki ten dokusunda yapmışlar.. İlk aldığımızda çok zor geldi imkansız yapamam dedim.. Artık iyice çaresiz kalınca ufak ufak denemeye başladım çok az ucunu dokundurabiliyordum.. Derken zamanla açtım esra erola onu izlerken kendimi rahat hissettiğimde demeye başladım..bi kaç gün içinde baş kısmını tamamen alabildim ve o evreye kadar çok ufacık acı bile denmeyecek bi sızı oldu.. Ki bu sızı normal hayatta karşılaştığımız çoğu acıdan sıfırdan kat be kat az.. Kızlar özellikle egzersiz yapabilenler mutlaka alın.. Onu yaparsanız kesinlikle p....s de alırsınız.. Egzersiz yapabilenler diyorum çünkü ben parmak da sıkıntı çekmedim hiç eşli de yaptık sonra dire p...s denemeye geçtik olmadı. Onun icin önce ufak ince şeylerle egzersiz yapın zamanla kalınlaştırıın inanki oluyo ben bunu bile bu kadar alabileceğime inanmıyordum eşimde inanamıyordu ama yaptım çok şükür bundan sonra inşallah dua edin de hepsini alabilirim birbirimize dua edelim çünkü insan kendi nefsinden önce başkasına dua ederse duası daha çabuk kabul olur.. Rabbim hepimizi bu durumdan kurtarsın..Allaha emanet olun

Kızlar aparatla çalışanlar bi sorum olucak rimelle yada farklı şeylerle yaptığınız aparatı kaç cm içinize alabiliyorsunuz nekadar almak lazım? Parmağımı sonuna kadar alıyorumda parmağım sonuçta kısa çok derine gitmiyor kaç cm yapmak lazım

Kızlar sanırım biraz başardım önce aparatla çalıştım sonra uyuşturucu spryle eş denemesi yaptık ve oldu. Ayrıca 3 ayrı pozisyon denedik sadece eşim bosalamadi içime çünkü oda uyuşturucu çok geriliyorum ağlıyorum yaparken ama inş uyustucu olmadanda yapmaya alisicam mart gelini olucammmmm

Back