- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.641
Tescoda gleigelen musculan sanırım adı bu alabilirsinArkadaslar aranızda yurt dışında yaşayan varmı?gecenlerde okudum kayganlasdırıcılar sperm yapısını etkiliyormuş bu yüzden hamile kalmayı engelliyormuş ama su bazlı jeller öyle değilmiş.vajinamusdan yeni kurtuldum bin şükür ama kayganlastırıcı olmadan ilişki hiç denemedim.bu arada korunmuyorumda bebek düşünüyoruz bana yavsi ediceginiz bir kayganlasdırıcı varmı bu arada ben ingiltere'de yasıyorum şimdiden tesekürler...
Acıyor ya çok sinirleniyorum kendime ama zorladığmda acı yanma hissi oluyorHmm biraz ittirsen acıyo mu. Diğer elinden destek alarak ittirr
Banada orasi daha zorlayacakmis gibi geliyorBana da orası daha ince geliyo :)
Tesekur ederim canım umarım bulabilirim bugun boots 'dan kendi ürününü aldım alırken bayanada sordum cocuk deniyorum kullanabilirmiyim diye kadın evet dedi ama içeriğinde su bazlı yazmıyor o yuzden içim rahat etmedi acıkcası.Tescoda gleigelen musculan sanırım adı bu alabilirsin
Ay ne biliyim yaaa kafam ona katildi demekki yersiz bir takintiymiş@Efsunluk
Kız Allah seni :) ucunda bişe yokki, bildiğin et parçası, zaten yumuşak yapıda oldğu için sıkışarak giriyor. Yarısından sonra zorlandım ben, kalınlık bi tık daha arttığı için.
evet canım 5 haftalıkCnm sen hamile misin
ayy canim benim masallah.bi kulube gireyim kizlar napiyo diycektimki hamile oldugunu yazmissin.cok sevindim canimmm..evet canım 5 haftalık
Ay ne biliyim yaaa kafam ona katildi demekki yersiz bir takintiymiş
Insllah yenersem gulecegim yersiz takintilarima
Meraba baynlarrr ben yendım uc senelık evlıyım sıze mral olsn dıe yazayım dedım :) kızlar oyle parmakdı yok aparattı ugrasmıyruz bunu kafamızda buyutmuyruz sandıgınız kadar zr olsydı bu ınsanlar neden bu kadar ck yapardı dımı ben evlendım ıkı hafta byunca yapamadık benım kasılmalarım esımı ustımden atmam vs vs bunlar yuzunden ılmadı olmadı snra bırde baktımkı olmus hıc ne agrı ne acı hıcbişi yok bsuna korkmsum oyle parmakla aparatla ugrasırsanız daha cok buyutmus olursunuz bı tanıdıgımız var senelerdır yapamıyr cunku gxunde cok buyutuyr cok kafaya takmayın olayı esınıze bırakın sadece. Dusunsenıze oradan cocuk cıkıyr kocaman cocuk yanı . Gzunuzu karartın korkacak bişi yok hayatı esınızede kendınızede zından etmeyın ben bu sacma korku yuzunden evlılıgımın ıkı haftasını cok korkrak ve uzulerek gecrdm cok sacmaymıs umarım en kısa surede yenersınız bu hastalıgı
Nasıl yendiniz acaba kendiliğinden mi oldu bana da yardım eder misiniz ben egzersiz yapmak istemiyorum
Krem ve uyuşturucu krem bolca kullandınmıYenenler allah icin tavsiye lazimmmm aparat girerken canim yaniyooooo
Anestol varrKrem ve uyuşturucu krem bolca kullandınmı
Anestol ne kadar etkili bilmiyorum ama en etkili emla krem ve spreyAnestol varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?