Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar aranızda yurt dışında yaşayan varmı?gecenlerde okudum kayganlasdırıcılar sperm yapısını etkiliyormuş bu yüzden hamile kalmayı engelliyormuş ama su bazlı jeller öyle değilmiş.vajinamusdan yeni kurtuldum bin şükür ama kayganlastırıcı olmadan ilişki hiç denemedim.bu arada korunmuyorumda bebek düşünüyoruz bana yavsi ediceginiz bir kayganlasdırıcı varmı bu arada ben ingiltere'de yasıyorum şimdiden tesekürler...

Tescoda gleigelen musculan sanırım adı bu alabilirsin

@Efsunluk
Kız Allah seni :) ucunda bişe yokki, bildiğin et parçası, zaten yumuşak yapıda oldğu için sıkışarak giriyor. Yarısından sonra zorlandım ben, kalınlık bi tık daha arttığı için.

Ay ne biliyim yaaa kafam ona katildi demekki yersiz bir takintiymiş
Insllah yenersem gulecegim yersiz takintilarima

Nasıl yendiniz acaba kendiliğinden mi oldu bana da yardım eder misiniz ben egzersiz yapmak istemiyorum

Aparatlarıda çok rahat yaptım bugün ama penis boyutu aparatı yapamadım kafayı yicem ya ne yapmam gerekio atlattım diorum olmuo yinede ...

Yardim yardimmmm su son gunlerrr aklimda fikrimde bu olayyyyy.cildircammmm.basarisizljk icimi kemiriyoooo.nasil nasilll nasilllllgececekkkk

Vajiyi yenen arkadaşlar acaba ne kadar sürede aparatı bırakıp direk penis denemesi yapabildiniz.ben halen aparatla çalışmadan geçemiyorum.birde ilk denemelerde hamile kalma ihtimalim olabilir şu an tüm belirtileri var ama adetime 2 gün var.acaba uyuşturucu krem aparatlar bebek varsa zarar verir mi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…