Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Henuz tek parmak sonuna kadar almayı deniyorum daha dün başladım egzersiz yaparken bile kasiliyorum ama alisacam sen hangi asamadasin neden üç ay suruyo doktora gidenler üç beş gunde hallettik diyolar
Özel bi doktora gitmiyorum. Tıp fakültesine gidiyorum ben. 2 Parmak 2 boğum

Benim regl bitti. Bugün devam edicez inşallah :)
Özledim kocamı :)
Arkadaşlarım daha azimli olun, daha güçlü olun, inanınki bizim kastığımızın haricinde bi acı yok. Ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin sakın. Ertelemeden halledin. Sonra ertelediğinize çok pişman olacaksınız.

Benim regl bitti. Bugün devam edicez inşallah :)
Özledim kocamı :)
Arkadaşlarım daha azimli olun, daha güçlü olun, inanınki bizim kastığımızın haricinde bi acı yok. Ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin sakın. Ertelemeden halledin. Sonra ertelediğinize çok pişman olacaksınız.
Evet aynen öyle keşke daha önce doktora gitseydim çözerdim şimdiye. Evde kendim cesaret edip yapamadım egzersiz falan. Birinin dürtmesi lazım

Evet ilk başlarda öyle oluyo üstüne git yapacam de yap. Tek parmak kasılmayana kadar devam et. Sonra ikisi rahat giriyo
İki parmağımı soktuğumda birinci boğuma geldiğimda dar bi kısıma geliyorum ve ordan parmak uçlarımı daha ileriye geçiremiyorm sanki bi yüzük gibi bi yuvarlak genişlik var sanırım zar orası sizdede böyle bi his oluyormu o kısım olmasa rahatça giricek gibi

İki parmağımı soktuğumda birinci boğuma geldiğimda dar bi kısıma geliyorum ve ordan parmak uçlarımı daha ileriye geçiremiyorm sanki bi yüzük gibi bi yuvarlak genişlik var sanırım zar orası sizdede böyle bi his oluyormu o kısım olmasa rahatça giricek gibi
Çalıştıkça açılacak evet öyle oluyo. Bende ıkınınca açılıyo

Çalıştıkça açılacak evet öyle oluyo. Bende ıkınınca açılıyo
Evet kesinlikle çalıştıkça oluyo az önce yapamıyorum dediğim şeyi bi kac denemeden sonra yapar hale geldim parmaktan daha kalin bi aparat yaptim kalemle ve bi kac deneme sonrası çok rahat yapabildim. Parmak oranin yapısını hissettirdiği için bana daha korkutucu geliyordu A paratla hiç kasılma olmuyo parmaktan daha rahat oldu bende kesinlikle egzersiz yapmaliyiz

Evet kesinlikle çalıştıkça oluyo az önce yapamıyorum dediğim şeyi bi kac denemeden sonra yapar hale geldim parmaktan daha kalin bi aparat yaptim kalemle ve bi kac deneme sonrası çok rahat yapabildim. Parmak oranin yapısını hissettirdiği için bana daha korkutucu geliyordu A paratla hiç kasılma olmuyo parmaktan daha rahat oldu bende kesinlikle egzersiz yapmaliyiz
Aparatı kalınlaştırarak devam edebilirsin

Kusura bakmazsaniz bişey sorcam egzersiz yaparken zar gidiyor mu

Evet oyle yapacam dun parmak calistim bugun aparati parmaktan daha kalin yaptim ve aparat daha kolay geldi bana. Yarin dahada kalinlastiracam dun o kadar urkek egzersiz yaptimki bugun cok rahattim gun gectikce rahatliyomus insan. Dunki halimden eser yok bes ay bosu bosuna gitti keske bu siteyi daha onceden gorseydim

Bende herkese ayni soruyu soruyordum su ana kadar bende bisey olmadı ama aparat kalinlastikca olabiliyomus
Ya bide cahiller diyorduki bir kanadı bir kanadı oluk oluk beyinsizler yaaa len altı üstü 4 damla töbe töbeee dozerlemi girdiler anlamadımki.kusura bakmayın kızlar aklıma gelince inanın sinir oluyorum yaaa..

Ya bide cahiller diyorduki bir kanadı bir kanadı oluk oluk beyinsizler yaaa len altı üstü 4 damla töbe töbeee dozerlemi girdiler anlamadımki.kusura bakmayın kızlar aklıma gelince inanın sinir oluyorum yaaa..
Evet benim ilk denemelerde bi kaç damla olmuştu. Galiba gitti kan falan gelmiyo

Kusura bakmazsaniz bişey sorcam egzersiz yaparken zar gidiyor mu

Ben iki parmağa geçtiğimde iki kez az az gelmşti. Ama benimki zedelenmeymiş. Penise geçtiğimizde gitti benim zar. Daha fazla kan gelmşti o zaman. Ama ekstra bi acı olmuyor sakın telaş etmeyin. Parmağımda kanı görünce anladm. Bişe hissetmedm yani.

Ben o dar yerden ileri gidemiyorm çıldırcam parmağımı itiyorm sanki bi yüzüğün içine iki parmağımı sokğumda bir boğum amca giriyor parmaklarm sığmıyor canm acıyor sanırım yırtılması gereken zar bu sizlerdede böylemi oluyor tek parmakda başta korktuğmdan tecrübesizlkten yapamadm ama sokunca rahatca kayıp giriyor ve o dar yerden sonrası genişliyor ama iki parmakda olmuyor sorun bendemi aparat deniyorum rimelle ondada kastığmdanmı beyin olarak parmağı almak kolay diye düşündüğümdenmi bilmiyorm aparatta canm acıyor tuvalet hissi geliyor başarısız oluyorm napıcam ben

Back