- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.621
Canim bol bol kayganlastirici kullanip ikiniyormusun.benimde ilk zamanlar oyleydi parmakla cok kolay yon buluyordum ama aparatla dogru yönü bulamadigimdan canim yaniyordu.Ben o dar yerden ileri gidemiyorm çıldırcam parmağımı itiyorm sanki bi yüzüğün içine iki parmağımı sokğumda bir boğum amca giriyor parmaklarm sığmıyor canm acıyor sanırım yırtılması gereken zar bu sizlerdede böylemi oluyor tek parmakda başta korktuğmdan tecrübesizlkten yapamadm ama sokunca rahatca kayıp giriyor ve o dar yerden sonrası genişliyor ama iki parmakda olmuyor sorun bendemi aparat deniyorum rimelle ondada kastığmdanmı beyin olarak parmağı almak kolay diye düşündüğümdenmi bilmiyorm aparatta canm acıyor tuvalet hissi geliyor başarısız oluyorm napıcam ben
Acaba uyuşturucu spreymi yapsam tek parmak yapıyorm ama bu vajiyi yenmeme yetmiyor iki parmak ve kalın aparat yapmaya çabalıyorm ama olmadıkça morel olarak çok çöktüm herkesmi aynı şeyi hissediyor bende fazla bi darlık sıkılıkmı var anlayamıyorumCanim bol bol kayganlastirici kullanip ikiniyormusun.benimde ilk zamanlar oyleydi parmakla cok kolay yon buluyordum ama aparatla dogru yönü bulamadigimdan canim yaniyordu.
Ama pes etme once orta parmakla dene 1 2 kez giriş yap biraz beklet.sonra hemen aparatı aynin yönde ayni sekilde ikinarak dene canim.ve bol bol kayganlastirici kullan.
Tuvalet hisside cok normal bendede var,aparat kalinlastikca mesaneye baski yapiyor o yuzden
Amin canm inşHani herkes diyo ya ben yaptıysam herkes yapar aynen öyle. Aslında çok basit olan birşey kendimiz zorlaştırıyoruz. İnşallah yenmeyen kalmasın
Cnm sen hamile misin
Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedimO Oceanxx
Aynısı bana da oluyordu. Sanki dar bi yüzükten iki parmağımı geçirmeye çalışıyordum. Tek parmaktan sonra kalınlık iki katına çıktığı için zorlanıyorsun. Merak etme milim milim ilerleme olacak. Sakın pes etme. Nazikçe hafif hafif ittir. Acıyınca dur bekle. Derin derin diyafram nefesi al ver. Sonra bi milim daha ittir. Olacak. Anormal bişey yok. Devam et.
Tamam biraz denemeye devam ediym kaç gündür iki parmak yapmak için uğraşıyormYaparsın bende ilk seferde kalin bisey denedim olmamıştı o yuzden yavaş yavaş kalinlastiracam gidiyorum
İlk başta iki parmağın hepsini sokmaya çalışma 2 parmak 1 boğum yap istersenTamam biraz denemeye devam ediym kaç gündür iki parmak yapmak için uğraşıyorm
Cnm senin durumlar nasıl ya .benim hala kasilmalarim oluyor. Son zamanlarda da hiç izin vermedim çünkü adetim 8 gün geçti korktum girdirmedim
Sadece bir boğum giriyor sadece o dar yüzük gibi hissettiğim kısmı geçemiyorm siz geçenildinizmi yada böyle hissediyormusumz iki boğuma ilerdem dar kısmı geçmiş olucamİlk başta iki parmağın hepsini sokmaya çalışma 2 parmak 1 boğum yap istersen
Kaç kere yaptınız onuSadece bir boğum giriyor sadece o dar yüzük gibi hissettiğim kısmı geçemiyorm siz geçenildinizmi yada böyle hissediyormusumz iki boğuma ilerdem dar kısmı geçmiş olucam
son üç akşamdır uğraşıyorum yarım saat felan üstüste deniyorm belki on kere sadece 1-2 cm içerdeki o dar kısma ulaşıyorum ve daha içe gidemiyormKaç kere yaptınız onu
Hmm biraz ittirsen acıyo mu. Diğer elinden destek alarak ittirrson üç akşamdır uğraşıyorum yarım saat felan üstüste deniyorm belki on kere sadece 1-2 cm içerdeki o dar kısma ulaşıyorum ve daha içe gidemiyorm
Bana da orası daha ince geliyo :)Kızlar penisin bas kismi govdesinden daha kalin ve siskin oluyor degilmi.ben en cok bas kismini alamamaktan korkuyorum.
Artik esimle penis denemsi yapmak istiyorum ama o bas kismi sanki daha buyuk ve girmiycek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?