- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.601
Hani herkes diyo ya ben yaptıysam herkes yapar aynen öyle. Aslında çok basit olan birşey kendimiz zorlaştırıyoruz. İnşallah yenmeyen kalmasınHadi inşallah canım bu derdi çeken kimse kalmasın inş. Ben daha uzağım ama yapıcam inş bende
Henuz tek parmak sonuna kadar almayı deniyorum daha dün başladım egzersiz yaparken bile kasiliyorum ama alisacam sen hangi asamadasin neden üç ay suruyo doktora gidenler üç beş gunde hallettik diyolarHangi aşamadasın
Özel bi doktora gitmiyorum. Tıp fakültesine gidiyorum ben. 2 Parmak 2 boğumHenuz tek parmak sonuna kadar almayı deniyorum daha dün başladım egzersiz yaparken bile kasiliyorum ama alisacam sen hangi asamadasin neden üç ay suruyo doktora gidenler üç beş gunde hallettik diyolar
Hem parmak çalışıyorum hem de rimelden aparat yaptım onunla çalışıyorumFarklı bi aparat kullaniyo musun sadece parmakla mi halledeceksin
Evet ilk başlarda öyle oluyo üstüne git yapacam de yap. Tek parmak kasılmayana kadar devam et. Sonra ikisi rahat giriyoTek parmaktan daha kalin biseye gecemedim henuz denedim ama olmadi
Evet aynen öyle keşke daha önce doktora gitseydim çözerdim şimdiye. Evde kendim cesaret edip yapamadım egzersiz falan. Birinin dürtmesi lazımBenim regl bitti. Bugün devam edicez inşallah :)
Özledim kocamı :)
Arkadaşlarım daha azimli olun, daha güçlü olun, inanınki bizim kastığımızın haricinde bi acı yok. Ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin sakın. Ertelemeden halledin. Sonra ertelediğinize çok pişman olacaksınız.
İki parmağımı soktuğumda birinci boğuma geldiğimda dar bi kısıma geliyorum ve ordan parmak uçlarımı daha ileriye geçiremiyorm sanki bi yüzük gibi bi yuvarlak genişlik var sanırım zar orası sizdede böyle bi his oluyormu o kısım olmasa rahatça giricek gibiEvet ilk başlarda öyle oluyo üstüne git yapacam de yap. Tek parmak kasılmayana kadar devam et. Sonra ikisi rahat giriyo
Çalıştıkça açılacak evet öyle oluyo. Bende ıkınınca açılıyoİki parmağımı soktuğumda birinci boğuma geldiğimda dar bi kısıma geliyorum ve ordan parmak uçlarımı daha ileriye geçiremiyorm sanki bi yüzük gibi bi yuvarlak genişlik var sanırım zar orası sizdede böyle bi his oluyormu o kısım olmasa rahatça giricek gibi
Evet kesinlikle çalıştıkça oluyo az önce yapamıyorum dediğim şeyi bi kac denemeden sonra yapar hale geldim parmaktan daha kalin bi aparat yaptim kalemle ve bi kac deneme sonrası çok rahat yapabildim. Parmak oranin yapısını hissettirdiği için bana daha korkutucu geliyordu A paratla hiç kasılma olmuyo parmaktan daha rahat oldu bende kesinlikle egzersiz yapmaliyizÇalıştıkça açılacak evet öyle oluyo. Bende ıkınınca açılıyo
Aparatı kalınlaştırarak devam edebilirsinEvet kesinlikle çalıştıkça oluyo az önce yapamıyorum dediğim şeyi bi kac denemeden sonra yapar hale geldim parmaktan daha kalin bi aparat yaptim kalemle ve bi kac deneme sonrası çok rahat yapabildim. Parmak oranin yapısını hissettirdiği için bana daha korkutucu geliyordu A paratla hiç kasılma olmuyo parmaktan daha rahat oldu bende kesinlikle egzersiz yapmaliyiz
Evet kesinlikle çalıştıkça oluyo az önce yapamıyorum dediğim şeyi bi kac denemeden sonra yapar hale geldim parmaktan daha kalin bi aparat yaptim kalemle ve bi kac deneme sonrası çok rahat yapabildim. Parmak oranin yapısını hissettirdiği için bana daha korkutucu geliyordu A paratla hiç kasılma olmuyo parmaktan daha rahat oldu bende kesinlikle egzersiz yapmaliyiz
Bende herkese ayni soruyu soruyordum su ana kadar bende bisey olmadı ama aparat kalinlastikca olabiliyomusKusura bakmazsaniz bişey sorcam egzersiz yaparken zar gidiyor mu
Ya bide cahiller diyorduki bir kanadı bir kanadı oluk oluk beyinsizler yaaa len altı üstü 4 damla töbe töbeee dozerlemi girdiler anlamadımki.kusura bakmayın kızlar aklıma gelince inanın sinir oluyorum yaaa..Bende herkese ayni soruyu soruyordum su ana kadar bende bisey olmadı ama aparat kalinlastikca olabiliyomus
Evet benim ilk denemelerde bi kaç damla olmuştu. Galiba gitti kan falan gelmiyoYa bide cahiller diyorduki bir kanadı bir kanadı oluk oluk beyinsizler yaaa len altı üstü 4 damla töbe töbeee dozerlemi girdiler anlamadımki.kusura bakmayın kızlar aklıma gelince inanın sinir oluyorum yaaa..
Kusura bakmazsaniz bişey sorcam egzersiz yaparken zar gidiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?