Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tıp fakültelerinde cinsel işlev bozukluğu bölümü var oraya gidin isterseniz. Eşinizde psikolojik olarak etkileniyo sanırım.

teşekkür ederim tavsiyeniz için bilmiyordum böle bir bölüm olduğunu, araştırayım nerlerde var, bazen kendimi öle hazırhissediyorum ki korku çok az normal derecede deniyoruz eşimin morali bozuluyo sorun ne ikimizden kaynaklı mı yoksa büyük ihtimal ondan mı anlayamadımm... çok sağolunn.....

Aynı problem bizdede vardı.eğer çabuk boşalıyosa uyuşturucu spreyden biraz kullansın.sönmesi çok normal onlarda strese giriyolar o yüzden ereksiyon olmuyo.bence kontrol sende olsun o zaman kasman azalır.eğer aparat kullanıyosan onu iter gibi yavaş yavaş ıkınarak itersin.ben sırr üstü uzanmışyım eşimde dizini ktrıp önüme çökmüştü ama kontrol bendeydi ben elimde ittrdikçe o da bana doğru ittirdi.

aynen aynı durum çok itemiyo panikliyo bana zarar vereceğini düşünüyo olabilir endişeleniyo parmak alabildim ama aparatla çalışmadım nasıl aparatı yapıcam bilmiyorum cesaret edemiyorum, aşağı doğru itmemiz gerektiğini de yeni öğrendim, parmakla biraz tanıdık, egzersiz de yapmadım kayganlaştırıcı ile parmak denedim, bir an önce olsun istiyorumm, çok bunaldımm....

aynen aynı durum çok itemiyo panikliyo bana zarar vereceğini düşünüyo olabilir endişeleniyo parmak alabildim ama aparatla çalışmadım nasıl aparatı yapıcam bilmiyorum cesaret edemiyorum, aşağı doğru itmemiz gerektiğini de yeni öğrendim, parmakla biraz tanıdık, egzersiz de yapmadım kayganlaştırıcı ile parmak denedim, bir an önce olsun istiyorumm, çok bunaldımm....
çok teşekkürler, Allah razı olsun....

Aynı problem bizdede vardı.eğer çabuk boşalıyosa uyuşturucu spreyden biraz kullansın.sönmesi çok normal onlarda strese giriyolar o yüzden ereksiyon olmuyo.bence kontrol sende olsun o zaman kasman azalır.eğer aparat kullanıyosan onu iter gibi yavaş yavaş ıkınarak itersin.ben sırr üstü uzanmışyım eşimde dizini ktrıp önüme çökmüştü ama kontrol bendeydi ben elimde ittrdikçe o da bana doğru ittirdi.
çok teşekkür ederim ... Allah razı olsun....

Arkadaşlar aparatı evde nasıl haxırlıyolar tam olarak bilmiyorum.ben gerçeğiyle çalıştım.bence sende artık aparatla çalışmaya başla inceden kalına doğru.eşinide motive etmeye çalış.olmadı bi doktora gidebilir.

Bununla birlikte anestol de kullanabilirmiym bir zararı olmaz sanıyorum ne desiniz birde bu spreyi eş denemesinde mi yoksa aparat egzersizlerin de de kullanabilirmiym bilirmiyim sık kullanmanın bi zararı varmı kullanan arkadaşlar ne yapmaliyim
cok hissiz olur orasi canim sadece birini kullan , aparatta da kullanabilirsin

Arkadaslar bisey merak ediyorum peki bu spreyi esli denemelerde kullanirsaniz acaba penisi etkilemezmi?daha once bir yerde okumusdum bir bayanda bu bahsedilen spreyden kullaniyormus ve penis eraksiyonunu kaybediyormus uyusdugu icin ne derece dogru bilmiyorum o yuzden bayan condom kullanmalimiyim diye yazmisdi oyle hatirliyorum
evet canim aynen öyle, pn.de hissizlesiyor

Banada yardımcı olur musunuz esimle eşli deneme yapacağız yatak ucu pozisyonunda yenenler bana anlatabir mi yatak ucu pozisyonunu nasıl olacak

Kızlar yaptığım penisin çevresini ölçtüm de 11 cm civarı. Çok az yanma oluyo 3 kere falan denedim. Penis denemesinde başarılı olabilir miyim sizce.

Doktor arastiriyorum ikiside aparat diyor birisi muayenesinde kendi yapiyor mus biri ev ödevi olarak veriyor mus ben çok üzülüyorum bu duruma esimde istemiyor direk sadece eşle çözülme imkanı yok mu bu işin aparat parmak olmadan spreyle falan
Geç kalmadan başlayın. Benimde 10 ay oldu geç kaldığıma pişmanım. Doktora gidemiyosanız evde çalışma yapın. Aparat yada parmak. Cesaretlendirin kendinizi
Geç kalmadan başlayın. Benimde 10 ay oldu geç kaldığıma pişmanım. Doktora gidemiyosanız evde çalışma yapın. Aparat yada parmak. Cesaretlendirin kendinizi

Doktorum bana sakinleştirici hap da vermişti. Spreyin bi zararı yok diye biliyorum. Ben sanırım iki ya da üç kez kullandım. Zaten ilk kullandığımda penisin yarısından fazlası girmişti ve zar da gitmişti.
Herkes spreyin penisi etkilediğini söylüyor ama eşim etkilenmedi. Ben spreyi sıkınca iyice yedirdim, spreyin ıslaklığı yoktu. Sonra kayganlaştırıcı sürdük ikimiz de. Öyle yaptık.
Sakinleştirici işe yaradı mı acaba bende aldım ama kullanmaya çekiniyorum

Back