Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya deneme mesaji attim kusura bakmayin. Hikayemi anlatmak istedim bende. Bendede olmadi hemen , cok aci cekiyodum ve iki farkli doktora gittim. Hymenin yapisi normal dedi ikiside. Denemeye devm edin kasiliyosun dediler. 1 senemi harcadm olmadi Sonra inat yaptim bosu bosuna acimiyodur aldircam kizlik zarim dedim ve gittim doktora . gerek yok ama cok istiyosan alalim dedi. Piskolojim cok bozuldu o aralarda tabi. Ameliyati oldum. Ve ameliyattan uyandigimda duydugum sey zar kalinmis.. Bir hafta kanamam oldu . Demek istedigim Doktorlara hemen inanmayin. Simdi normallesmeye calisiyorum tabi daha amleiyat acisi var ama doktorlarin yanlisi yuzunden bir senemi kaybettim. Kizlik zari daha yirtilmayanlar ve aci cekenler.. Iyi dusunup karar verin. Herkeste bendeki gibi olmayabilir. Ama doktorlar kisa yoldan vajinismus tesisi koyuyolar bazen. Burayi aylardir takip ediyorum. Yasandiginiz zorluklari bende yasadim halada kismen yasiyorum. Bunlari paylasmak istedim.

İki parmağı nasıl yapıyorsunuz geçmiyor geçmiyor geçmiyor tek parmakda sorun yok iki parmak olmuyor nasıl nasıl yapıcam

Bazı kişilerin kızlık zarı kalın olabiliyor ama bunu her doktor anlamıyor malesef.bende bi kaç doktora gittim egzersiz yaptım hep canım acıyaya acıya bi kaç defada leke şeklinde kan geldi.en son gittiğim doktor kalın olduğunu anladı.belkide bu kadar ileri derecede vajili değildin ağrıların seni korkuttu ileri dereceye geldin dedi.ama benim kızlık zarımı almadılar çizik attılar ertesi günde hemen ağrısız egzersize başladım.

Peki zara çizik atılmadan önce kalin aparat yada iki parmak yapabiliyormuydun canim.
Yani şunu demek istiyorum mesela benim zarim kalin olsa kalin aparatta yapamzdim degilmi gecmezdi.egzersizlerde falan hic kanamam olmadigini icin acaba benimkide kalinmi diye düşünur oldum acikcasi

Çok kolay yavaş yavaş ıkınarak al. Vajinanı sık bırak acı geçene kadar böyle yap
Tek parmağımı kolaylıkla yapıyorm ama iki parmak olmuyor iki parmağımı sokarken 1-2 cm girdikten sonra o dar yer geliyor orayı geçemiyorum sizdede böyle oldumu yoksa hop diye kayıp girdimi düşünmekten kötü oldum acaba bende bi sorunmu var diye nasıl hissediyosunuz

Tek parmak nasıl alıştı girdi. O da öyle o da alışacak. Yavaş yavaş ıkın nefes al ver olacak. Parmak içindeyken sık bırak kaslar alışsın.

İnceyi zar zor alabiliyodum ama kalını alamıyodum resmen ağlıyodum yaparken.ama operasyondan sonra ağrı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…