Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben iki parmak bile alabiliyorum eşimin parmağını da alabiliyorum ama bacaklaımı iki yana tam açınca eşimde ben de yapamıyoruz, eşim itemiyo heraya gittim 5000 istedi direk vaji diyo ama kadın doğum doktorum bana sen normalsin eşin yapamıyo ona destek aldır dedi sizce ne yapmalıyım kasılıyorum ama o da itemiyo yapamıyo panikliyo sonrada penisi küçülüyo sizce ben ne yapmalıyım...
Tıp fakültelerinde cinsel işlev bozukluğu bölümü var oraya gidin isterseniz. Eşinizde psikolojik olarak etkileniyo sanırım.

Su an egzersiz yapyrm önce anestol sudm sonra uyuşturucu sprey sıktim pns genişliğinde apartla egz yapıyorum hiç acı yok ama sanki korkudan olucem ağlıyorum ve sanki bu işi başarırsa m benden bisey eksilecekmis gibi hissediyorum sanki benden kolumu alıyorlar doğum yapıyormuş gibi hissedyrum nfes ikinma yalvarıyorum rabbime beynim izin vermek istemiyo ama artık istemiyorum

Olay olay olay İnanamıyorum bu sprey ne kadar etkiliymis 3 parmak bile alabiliyorum ilk defa aparatimda pns büyüklüğünde zaten sizce eş denemesine gecmelimiyim yoksa bi kaç gün aparatlami devam edeyim lütfen destek bekliyorum

Olay olay olay İnanamıyorum bu sprey ne kadar etkiliymis 3 parmak bile alabiliyorum ilk defa aparatimda pns büyüklüğünde zaten sizce eş denemesine gecmelimiyim yoksa bi kaç gün aparatlami devam edeyim lütfen destek bekliyorum
Arkadaslar bisey merak ediyorum peki bu spreyi esli denemelerde kullanirsaniz acaba penisi etkilemezmi?daha once bir yerde okumusdum bir bayanda bu bahsedilen spreyden kullaniyormus ve penis eraksiyonunu kaybediyormus uyusdugu icin ne derece dogru bilmiyorum o yuzden bayan condom kullanmalimiyim diye yazmisdi oyle hatirliyorum

Tebrikler canim seninle ayni asmadayiz.bende penis boyutunda aparat calisiyorum.sprey ve anestoluda kullaniyorum bu sayede cok kolay oldu.
Anladigim kadariyla bu aparatla ilk calisman panik olmuşsun baya agladim yazmissin.bence iki gun daha bu aparatla çalış kendini daha cok kontrol etmeyi dene ikinci yapisinda cok daha sakin olacaksin emin ol.ben artik hic bakmadan,tv izleyerek umursamadan yapmayi öğrendim ilkinde ikinmaktan karin kaslarım agrimisti.hemen deneme kendini psikolojik olarak yeterli oldugun ani bekle

Arkadaslar bisey merak ediyorum peki bu spreyi esli denemelerde kullanirsaniz acaba penisi etkilemezmi?daha once bir yerde okumusdum bir bayanda bu bahsedilen spreyden kullaniyormus ve penis eraksiyonunu kaybediyormus uyusdugu icin ne derece dogru bilmiyorum o yuzden bayan condom kullanmalimiyim diye yazmisdi oyle hatirliyorum
Etkiliyormus canim,prezervatif kullanmak gerek sanırım

Sakinleşme için de ilaç alsammi acaba çok panik oldum yada zamanla buna da alisirim inş spreyi günde 2 kez kullaniyormusunuz siz bazı yan etkileri alerjik durumları olabiliyormus
Burası o kadar iyi geldiği bana anlatamam allah razı olsun inş bitecek cilemiz

Sakinleşme için de ilaç alsammi acaba çok panik oldum yada zamanla buna da alisirim inş spreyi günde 2 kez kullaniyormusunuz siz bazı yan etkileri alerjik durumları olabiliyormus
Burası o kadar iyi geldiği bana anlatamam allah razı olsun inş bitecek cilemiz
Canim ben spreyi ilk gun kullandım artik sadece anestol kullaniyorum.bepanten kremle karisirip suruyorum.esli denemede kullanicam vemcaini.
Sakinleştirici bir ise yaramaz bence kendini duruma alistirman daha mantikli.yuzlesmeliyiz bu durumla ancak o zman yenebiliriz bence

Çok tesekkur ederim evet haklisinz hepsi ilaçla olunca doğal olarak nasıl yapicaz bugün çok bunaldim psikolojik olarak ta kötüyüm onun etkisi de var üzerimde inanılmaz bir bebek baskısı var eltimde hamileymis benimle de konusmuyokayinvalidem söyledi onlar benim bu durumunu biliyorlar ayrıca çünkü kizlk zarı ve hzneyi genişletme operasyonu geçirdim fakat onlar biz birlikte olduk diye biliyorlar bebek bekliyorlar bende dönem dönem psikolojik çökmeler yaşıyorum inş son bulacak ama ertelemek çözüm deil her geçen gün zehir bana

Doktorum bana sakinleştirici hap da vermişti. Spreyin bi zararı yok diye biliyorum. Ben sanırım iki ya da üç kez kullandım. Zaten ilk kullandığımda penisin yarısından fazlası girmişti ve zar da gitmişti.
Herkes spreyin penisi etkilediğini söylüyor ama eşim etkilenmedi. Ben spreyi sıkınca iyice yedirdim, spreyin ıslaklığı yoktu. Sonra kayganlaştırıcı sürdük ikimiz de. Öyle yaptık.

Doktorum bana sakinleştirici hap da vermişti. Spreyin bi zararı yok diye biliyorum. Ben sanırım iki ya da üç kez kullandım. Zaten ilk kullandığımda penisin yarısından fazlası girmişti ve zar da gitmişti.
Herkes spreyin penisi etkilediğini söylüyor ama eşim etkilenmedi. Ben spreyi sıkınca iyice yedirdim, spreyin ıslaklığı yoktu. Sonra kayganlaştırıcı sürdük ikimiz de. Öyle yaptık.
Peki sakinleştirici ilacı kullandnzmi bi fayda gordunuzmu

Peki sakinleştirici ilacı kullandnzmi bi fayda gordunuzmu

Evet canım kullandım. Sanki biraz daha rahat davrandım. Eşim daha cesur hareket ettiğimi söylemişti.
He bide ilaç uyku yapıyo :D
Ay ne komikti ya :D
Duş almıştım, bornozumla öyle bi uzanmıştım yatağa, uyuyup kalmışım :D
Acayip uyku etkisi var :D

Çok tesekkur ederim evet haklisinz hepsi ilaçla olunca doğal olarak nasıl yapicaz bugün çok bunaldim psikolojik olarak ta kötüyüm onun etkisi de var üzerimde inanılmaz bir bebek baskısı var eltimde hamileymis benimle de konusmuyokayinvalidem söyledi onlar benim bu durumunu biliyorlar ayrıca çünkü kizlk zarı ve hzneyi genişletme operasyonu geçirdim fakat onlar biz birlikte olduk diye biliyorlar bebek bekliyorlar bende dönem dönem psikolojik çökmeler yaşıyorum inş son bulacak ama ertelemek çözüm deil her geçen gün zehir bana
Cnm ilacin adi ne yani sakinlestirici ilacin ozelden yazabilirmisin

arkadaşlar ben iki parmak bile alabiliyorum eşimin parmağını da alabiliyorum ama bacaklaımı iki yana tam açınca eşimde ben de yapamıyoruz, eşim itemiyo heraya gittim 5000 istedi direk vaji diyo ama kadın doğum doktorum bana sen normalsin eşin yapamıyo ona destek aldır dedi sizce ne yapmalıyım kasılıyorum ama o da itemiyo yapamıyo panikliyo sonrada penisi küçülüyo sizce ben ne yapmalıyım...
Aynı problem bizdede vardı.eğer çabuk boşalıyosa uyuşturucu spreyden biraz kullansın.sönmesi çok normal onlarda strese giriyolar o yüzden ereksiyon olmuyo.bence kontrol sende olsun o zaman kasman azalır.eğer aparat kullanıyosan onu iter gibi yavaş yavaş ıkınarak itersin.ben sırr üstü uzanmışyım eşimde dizini ktrıp önüme çökmüştü ama kontrol bendeydi ben elimde ittrdikçe o da bana doğru ittirdi.

Benim eşim kullanıyo erken başalmamaması için.

Bebek baskısı zaten bizim psikolojimizi bozuyo.inanın hiç bir yere gitmek istemiyorum.işten eve evden işe.ama ben hep kulağımı kapadıyodum.hiç cvp bile vermiyodum hesaba almıyodum zamanla sormaları azalıyo.bu ayki denemelerimiz sırasında bebek oldumu bilmiyorum belirtiler var ama adet yakın diyemi bebek mi bilmiyorum.

Arkadaşlar işe konsantre olmak ve akrabalatdan uzaklaşmak için imkanınız varsa şehir dışına gidin orda denemelee egzersizler yapın.hem gezersiniz hem de kafanızı dağıtmış olursunuz.baskı çok ise

Back