- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.421
Çok tşk ederim desteğiniz için umarım en kısa zamnda ben de başardım yazısını paylaşırım burda ![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tşk ederim desteğiniz için umarım en kısa zamnda ben de başardım yazısını paylaşırım burda![]()
Tamam deniycem mutlakaİnşallah canım biraz daha güçlü durarak yeneceksin en kısa zamanda. Emin olllll
Ama lütfen üzgün ifadeler kullanmaaaaa
Böyle yaparak beynine "karamsar ol" sinyali gidiyor
Lütfen gül ve vajiyle dalga geçerek konuş
Evde görebileceğin yerlere notlar as
"Sevgili kaslarım siz benimsiniz ve benim kontrolüm haricinde kasılamazsınızzzz
"Bana bak vaji, düş artık yakamdan kızım istenmiyorsun bi defol yaaa sevimsiz şeyyy hahahah
Bunlara benzer notlar yazzzz. Ama ciddi bi şekilde değil, böyle eğlenceli şekilde yaz
Hem senin kafan rahatlar, yüzünü asmazsın artık. Hem de beynin kabullenir zamanla.
Lütfen gülümseeeeeee![]()
Tamam deniycem mutlaka![]()
Canim ben parmak Egzersizlerini de apart i da yatak ucunda yaptığım için misyoner de yendimTebrikler canim ne mutlu sana.bu aralar bereketli maşallah inşallah bizde nasipleniriz.hangi pozisyonda yaptın canim
Bende egzersizlerimi hep yatarak yapiyorum canim,o yuzden esli denemeyide misyoner yapicam.ama üstte daha kolay oluyormuş galibaCanim ben parmak Egzersizlerini de apart i da yatak ucunda yaptığım için misyoner de yendim
Egzersiz yapıyo musunuz yoksa sadece eş denemesi miDoğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız için
Ne mutlu sana Allahim bizede bu sevinci yasatmayi nasip etsin,en kisa zamanda düzene girer insallah daha rahat olursunDaha rahatım canım. Ama tamamen normalleşmeden kayganlaştrcı kullanmayı bırakmıcam. Yarısından snra ıkınarak devam ediyorum tatlım. Yaptıkça kolaylaşıyor ama çok şükür.
Regl oldum bide 4-5 gün erken oldum bu ay. Bitmesini bekliyorum işte. :)
Ne mutlu sana Allahim bizede bu sevinci yasatmayi nasip etsin,en kisa zamanda düzene girer insallah daha rahat olursun
O zamanlar biri gelin olduğu zaman sayfa ışıl ışıl olurdu halay çekenler alkış çalanlar muhteşemdi.aylık gelin listeleri çok özenirdim acaba benimkide olucak mı diye çok şükür rabbim banada nasip etti.acaba halen o listeleri haxırlayan arkadaşlar var mı
bana uygulanan tedaviyle bu anlattıklarınızın hiç alakası yokHerkesin tedavisi farkli diyip cildirmayin insanı ya aparatlarla egzersiz yaptırıyolar diyin açık açık iste üstü kapali cevaplar veriyorsunuz sanki o pahali kliniklerinde farkli bisey yapıyorlar gibi sonucta nereye gidersen git çözüm olarak hepsi EGZERSIZ diyo ha gidenlerin durumuna göre kimi 3 gunde yeniyordur kimi 5 günde kimi 1 ay da süresi değişebilir o ayri kendisi yapamayip doktor kontrolünde yapmak isteyenler o sekilde daha rahat hissedecek kisiler icin ideal olabilir ama sonuc olarak egzersiz yaptiriyolar orda da kişiye göre değişiyor tedavi sekli diyip insanlarda merak uyandirmaya ne gerek var
size katılıyorum aynı düşüncedeyiz o kişi hera klinikten de olabilir, ben heraya gidip muayene oldum, 5 bin istedi vaji lk aşama dedi ama maddi açıdan bizi zorlar kendimiz deneyelim dedik. Buraya sayfaya gelince kendime güvenim arttı daha egzersiz yapmadım yapabilecek miyim bilmiyorum erteliyorum, parmak ya da aparat ürkütücü geliyo inşallah yarın başlayacagım HERA kliniğe gitmeyi çok istiyorum keşke fiyatları uygun olsa.......Tamam öyledir mutlaka ama bakın siz ne guzel davranissal hipnoz yapiyolar kisinin evlilik yilina kasilmalarina gore değisiyo demissiniz bi aciklama yapmissiniz o cevap yazdığım arkadas ara sira sayfaya girip hera da yendigini söyleyip ne yaptilar da yendin diye soran arkadaslara sadece "kisiye gore degisiyor tedavi" diyip kestirip atiyordu bunu soylemenin kimseye bi yarari olmaz anlatacaksa uyguladıkları yöntemleri soyleyip denesinler diye destek olmaya calisacak oraya gitmeye yonlendirmeyecek sadece çünkü oraya gitmek isteyip de gidemeyip maddi olarak yetersiz olan veya maddi imkani oldugu halde eşini ikna edemeyen bi sürü kisi var böyle surekli doktor tavsiye etmek de o gidemeyenleri üzüyo fazlasiyla zaten herkes biliyo o özel kliniklerin ismini adresini gitcek olan gider zaten yardimci olmak isteyen varsa orda ki yasamis olduğu süreci ve egzersiz yapmasini kolaylastiran taktikleri söyleyecek o zaman...
vibratör penisle aynı kalınlıktamı?Merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evli ve bu dertten muzdaripim benim sorunum egzersizleri yapıyorum ama eş denemesine gelince hala korkuyor gibiyim en son arkadaşımda viblatör varmış durumumdan bahsedince verdi bana çok rahat oldu ama p...s gözümde küçültemiyorum sanki çok büyük geliyor bna kafayı yemek üzereyim napacağımı bilmiyorum banada yardımcı olursanız çok sevinirim
size katılıyorummm......@hayaldi88 pardon da yeni üye olup direkt gelip burda heranın reklamını yapıyosunuz!
Herkese farklı tedavi yapıyolarmış. Binlerce kişiye binlerce tedavi şekli mi var yani. Saçma saçma konuşmayın!
Siz de oranın reklamcısıysanız lütfen daha kaliteli reklam yapın. Gelip de burda saçmalamayın!
Parmak egzersizleri vs vs hiçbir işe yaramıyor deyip de burdaki bayanları germeyin!
Ben parmak egzersizleriyle YENDİM !
Lütfen burdaki insanların durumunu kullanarak daha fazla küçülmeyin!
Herkes biliyor orayı merak etmeyin!
Yenmiş olmasaydım yine de gitmezdim oraya.
Çok kalitesiz reklam yapıyosunuz!!![]()
bana uygulanan tedaviyle bu anlattıklarınızın hiç alakası yok![]()