- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.401
tebriklerSelam kızlar,
Bende 2 gün önce başardım bu işi ve dün tekrar yapınca kendimi yenmis sayıp buraya yazıyorum.
5 aylık evliyim . Burda çok yorumum yoktur bi kaç tane sadece. . Özetle nasıl olduğuna gelirsek son 1 aya kadar doğru dürüst dememem bile yoktu . Sonra burdan arkadaş olduğum aynı sorunu yaşayan arkadaslarimla birbirimize destek olmaya başladık .. ve 1 ay önce denemelerim de başladı kas gevşetici meshur sprey zeytin yağı hepsini kullandim ama pek ise yaramadı .. ve farkettim ki ben daha kocam yaklasmadan itiyordum onu yani acı olmadan sonra aciyana kadar bekleyeceğim demeye basladim ve başı girdi bi süre ole devam etti daha sonra zaten bi yerden sonra tüm ekstralari bıraktım ve sadece bebeyagi kullanmaya başladım. .. 2 gün önce eşimle ufak bi tatile çıktık 2 günlük ve doncegimiz gece deneme yaptık sadece sabırlı oldum esimde erken boşalma vardı aksine o gün geç boşaldı ve benim de zamanım olmuş oldu... parmak aparat ben bunları yapmadim yapamadım hep penisle denedim. Neyse ilk giriş oldu esimde sabırlı oldu aciyana kadar ilerledi sonra dur dedim durdu ordaki acı geçince biraz daha git dedim gitti aciyinca dur dedim geçince biraz daha ilerle dedim böyle böyle hepsini aldım tabi biraz yanma oldu ve ilk sefer için gayet güzel sayılabilecek şekilde git gel oldu ve eşim bosaldiktan sonra 15 20 dk sonra wc ye gittigimde kanama olduğunu gördüm yani çok değildi ama az da değildi damla ile ifade edilecek olsa 15 20 damla kadar zaten devam etmedi bitti ertesi gün biraz sizi oldu sonra oda geçti ve 2 gün sonra yani dün tekrar denedim yine aynı şekilde sadece bebeyagi ile ve oldu.... yani ilaçlar spreyler bende bi işe yaramadı sadece hazır hissettim ve biraz acıya dayandim. ..gerçekten acı çok değil dayanilamayacak kadar ... darısı başınıza kızlar neyseki ben bu işi evliliğin 5. Ayında bitirdim .. şu bi gercekki ertelemeyin üzerine gidin :))))simdi sırada bebis var inşallah oda olur kısa zamanda :))) sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah