- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.381
Kızlar bircogumuz baskıyla buyuduk genelde psikolojik baskıyla buda bilincaltimizda yer etti vajinusmus olduk tamam mantıklı ama Allah aşkına neler çeken kızlar var.. Amerikayi dusunun yada ortadoguyu yada uzakdoguyu bizden kat kat olumsuz durumlara maruz kalan birçok insan var ben anlamıyorum biz bu kadar mi hassasiz? Ben babamdan ne fiziksel bir şiddet gördüm ne de namusla ahlakla ilgili zirvaliklar.. Tek çocuk olduğum için aşırı düşkündü bana, Allahın her günü işten gelirken ne getireyim sana diye arardi. Ben neden vajinusmus oldum? Hiçbir erkekle en ufak bişey yaşamadim hanı korktum da böyle oldum diyecek e o da yok. Ailesinden baskı yada şiddet gören kızlar hepsinin cinsel hayatı kötü mu geçiyor ya da ailesinden intikam almak için tam ters mi yöne gidiyor. Bilmiyorum hanı kişinin çocukken bilinçaltını etkilediğine inanirim ama biz bence suçlu arıyoruz ya da abartiyoruz. Sözüm babasından her anlamda cokk şiddet gören kişilere değil sadece sıradan, bizim toplumumuzun aile yapısından bahsediyorum. Hanı ülkemizde ki kadınların %10u vajinusmusmuş ya demek ki diğer aile babalarının maşallah var hepsi çok modern com duyarlı ve bilinciler!!