- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.441
Hadi ya öyle mi naptilar sana sihirli deynek mi dokundurdularbana uygulanan tedaviyle bu anlattıklarınızın hiç alakası yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya öyle mi naptilar sana sihirli deynek mi dokundurdularbana uygulanan tedaviyle bu anlattıklarınızın hiç alakası yok![]()
İnşallah canım ya çok sağol. Öyle moralini yüksek tutmak gerekiyo. Ama insanda özgüven sorunu yarattığı kesin. Ben öyle hissediyorum mesela eksik gibi. Hiç bi zaman yenemiycem demiyorum ama nasıl olacak diye düşünmeden de edemiyorum. Burası da olmasa çatlardım herhaldeHeh işte bööyylleeeee
Süperrrrrr
Ben bi randevumda doktorumun yanında ağlamştm artk sinirden
Doktorum bana "ya Allah aşkına yüzünü asmaaaa, dalga geç şu vajinismusla, o neymişki seni böyle üzecek" vs vs diye konuştu. Ay ben ağlarken öyle konuşunca daha bi sinir oldum
Ama bu dediklerimi yaptım, buraya üye oldum, burdaki arkadaşların desteğiyle motivasyonum çok yükseldi
Daha güçlendim
Pes etmeden devam ettimmm
Veeee yendimmm
Sen zaten zoru aşmışsın, yakındır senin de yazını görürüz burdaa![]()
gzersiz olarak kegel yaptım bi on gün kadar çok düzenli değil ama aklıma geldikçe yaptım. Sonra bi gece kulak çubuğunu aldım. Hiç hissetmedim bile sanki bişey yoktu o kadar rahat aşdım. Bi de serçe parmağını aldım bi iki defa hafifte gitgwl yaptım o kadar. Başka gün yapamadım.Egzersiz yapıyo musunuz yoksa sadece eş denemesi mi
İnşallah canım ya çok sağol. Öyle moralini yüksek tutmak gerekiyo. Ama insanda özgüven sorunu yarattığı kesin. Ben öyle hissediyorum mesela eksik gibi. Hiç bi zaman yenemiycem demiyorum ama nasıl olacak diye düşünmeden de edemiyorum. Burası da olmasa çatlardım herhalde
İki parmakda dene istersen daha rahat hissedeceksin.E
gzersiz olarak kegel yaptım bi on gün kadar çok düzenli değil ama aklıma geldikçe yaptım. Sonra bi gece kulak çubuğunu aldım. Hiç hissetmedim bile sanki bişey yoktu o kadar rahat aşdım. Bi de serçe parmağını aldım bi iki defa hafifte gitgwl yaptım o kadar. Başka gün yapamadım.
O konuda çok haklısın canım. aşırı canımız tatlıKesinlikle öyle canımm. Ama biz eksik değil, aksine fazlayız benceee :)
İnce ruhluyuz biz :)
Canımız tatlı :)
O konuda çok haklısın canım. aşırı canımız tatlıbaşarınca herşey düzelecek inş. İşte şansımoz harika eşlerimizin olması
![]()
O konuda çok haklısın canım. aşırı canımız tatlıbaşarınca herşey düzelecek inş. İşte şansımoz harika eşlerimizin olması
![]()
İşte önce kaynanamlar geldi hemen sonra annem hiç yapamadım bi daha egzersiz. Belki bi günde hepsini yapardım ilk gün ama kendimi yormiyim fazla diye bıraktım bi günde kaldı işteİki parmakda dene istersen daha rahat hissedeceksin.
Bu arada 5 yıllık evliyim.her gittiğim doktorda hem parmak egzersizi yaptım hemde psikolojik tedavi gördüm.en sonki doktorum vajinusmusla ilgili eğitim almış kadın doğum uzmanıydı.Ben dilotör yardımıyla yendim çok ama çok faydasını gördüm.daha önceden kullanmak istemiyodum bana çok itici geliyodu ama doktorum artık son çare dilatörle çalışmalıyız dedi.çünkü parmak egzersizinde bi başarı sağlayamadım.yani aslında en azından deliği tanımış oldum.parmak egzersizini çok rahat yapıyıdum ama eşli denemeye gelince ilerletemiyodum.tabi bu düşüncem sizi yanıltmasın parmak egzersiziyle yenen arkadaşlarımız çok oldu burda.sanırım dilatör biraz daha kalın olduğu için daha çok fayda sağladı.ama emin olun penis 3 numaralı dilatörden daha kolay giriyo.
Sağol canım çok tşk ederimVee aynen dediğin gibi herşey düzelecekkk.
Bir milim bile ilerleyince bi başarı bizim için :)
Sağol canım çok tşk ederim. Sen doktor yardımı alarak yendin herhalde kendin ilerleyememiş miydin
Çok iyi yapmışsın çünkü giden zaman bizden gidiyo. Vakit kaybetmemek en iyisiTatlım ben evlendim, olmayınca balayı dönüşü hemen doktora gittim. Tek başıma hiçbişey yapmadan hemen doktora gittim. Doktorum da sağolsun çok ilgilendi. Numarasını da verdi. Bişey olunca hemen msj attım, hep yardımcı oldu. Böyle böyle çok şükür yendim. Bide burdaki arkadaşların destekleri de motivasyonumu çok yükseltti :)
Hepsi sağolsun :)
Çok iyi yapmışsın çünkü giden zaman bizden gidiyo. Vakit kaybetmemek en iyisi
Çok şükür cnm darısı başıma inş. Ben kendim yaparım diye düşünüyorum ama bilmiyorum doktor gerekmeyecek inşKesinlikle vakit kaybetmemek gerek. Bazen aralarda çok bocaladım ben. Sıkıldım yapmadım. Doktorumdan da fırça yedim
Reglim de uzun sürüyor. O yüzden çok düzenli yapamadığım için biraz gecikmeli başardım. Çok daha kısa sürede yapabilirdim. Ama çok sıkılmıştım. :)
Şimdi çok şükür başarmış bi şekilde daha da rahat olma yolundayız. :)
Çok şükür cnm darısı başıma inş. Ben kendim yaparım diye düşünüyorum ama bilmiyorum doktor gerekmeyecek inş
Can'ım bu bahsettiğin dilstörün kalınlığı ne kadarBen dilotör yardımıyla yendim çok ama çok faydasını gördüm.daha önceden kullanmak istemiyodum bana çok itici geliyodu ama doktorum artık son çare dilatörle çalışmalıyız dedi.çünkü parmak egzersizinde bi başarı sağlayamadım.yani aslında en azından deliği tanımış oldum.parmak egzersizini çok rahat yapıyıdum ama eşli denemeye gelince ilerletemiyodum.tabi bu düşüncem sizi yanıltmasın parmak egzersiziyle yenen arkadaşlarımız çok oldu burda.sanırım dilatör biraz daha kalın olduğu için daha çok fayda sağladı.ama emin olun penis 3 numaralı dilatörden daha kolay giriyo.