- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.401
tebriklerSelam kızlar,
Bende 2 gün önce başardım bu işi ve dün tekrar yapınca kendimi yenmis sayıp buraya yazıyorum.
5 aylık evliyim . Burda çok yorumum yoktur bi kaç tane sadece. . Özetle nasıl olduğuna gelirsek son 1 aya kadar doğru dürüst dememem bile yoktu . Sonra burdan arkadaş olduğum aynı sorunu yaşayan arkadaslarimla birbirimize destek olmaya başladık .. ve 1 ay önce denemelerim de başladı kas gevşetici meshur sprey zeytin yağı hepsini kullandim ama pek ise yaramadı .. ve farkettim ki ben daha kocam yaklasmadan itiyordum onu yani acı olmadan sonra aciyana kadar bekleyeceğim demeye basladim ve başı girdi bi süre ole devam etti daha sonra zaten bi yerden sonra tüm ekstralari bıraktım ve sadece bebeyagi kullanmaya başladım. .. 2 gün önce eşimle ufak bi tatile çıktık 2 günlük ve doncegimiz gece deneme yaptık sadece sabırlı oldum esimde erken boşalma vardı aksine o gün geç boşaldı ve benim de zamanım olmuş oldu... parmak aparat ben bunları yapmadim yapamadım hep penisle denedim. Neyse ilk giriş oldu esimde sabırlı oldu aciyana kadar ilerledi sonra dur dedim durdu ordaki acı geçince biraz daha git dedim gitti aciyinca dur dedim geçince biraz daha ilerle dedim böyle böyle hepsini aldım tabi biraz yanma oldu ve ilk sefer için gayet güzel sayılabilecek şekilde git gel oldu ve eşim bosaldiktan sonra 15 20 dk sonra wc ye gittigimde kanama olduğunu gördüm yani çok değildi ama az da değildi damla ile ifade edilecek olsa 15 20 damla kadar zaten devam etmedi bitti ertesi gün biraz sizi oldu sonra oda geçti ve 2 gün sonra yani dün tekrar denedim yine aynı şekilde sadece bebeyagi ile ve oldu.... yani ilaçlar spreyler bende bi işe yaramadı sadece hazır hissettim ve biraz acıya dayandim. ..gerçekten acı çok değil dayanilamayacak kadar ... darısı başınıza kızlar neyseki ben bu işi evliliğin 5. Ayında bitirdim .. şu bi gercekki ertelemeyin üzerine gidin :))))simdi sırada bebis var inşallah oda olur kısa zamanda :))) sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Egzersizlere başladım hiç zorlanmadım zaten hiç egzersiz yapamam bakamam demedim. kulak çubuğunu aldım spnra serçe parmağı aldım ard arda. Kendime güvenim geldi. Sonra yaparım dedim denemek istedim. İlkinde kavga ettik eşimle deneyemedim ikincidede üstte ilerleyemedin bi türlü. Şimdi annem yanımda egzersiz falan yapamıyorum öyle bekliyorum işte. Galiba vajina dar girmez fikrini aşamıyorum bi türlü.İlte burda kendi doktorun olacaksın Bi yerinden başlayıp insanların deneyimlerine göre Tokat'ıma göre kendi yolunu seçeceksin bu Bi süreç destek alaCaksın güç alacaksın buradaki arkadaslardan adım adım Mutlu son olacak küçük hedeflerle Başla nereiNdesin
birincisi ben yeni üye değilim sadece ismim değişti bilmeden yorum yapmayın.ikincisi reklam filan yaptığım yok soru soruluyor nasıl yendin diye ona cvp veriyorum.ücüncüyede gelince yazıları dikkatli okuyun parmak egzersizi hiç bir işe yaramıyor diye bişey demedim sadece ben onunla denedim yenemedim.benim reklama ihtiyacım yok isteyen gider istemeyen gitmez.herkes burada nasıl yeniyosa hangi pozisyonda hangi yağla yeniyosa paylaşıyo ben hera diyince mi gözüne battı.H hayaldi88 pardon da yeni üye olup direkt gelip burda heranın reklamını yapıyosunuz!
Herkese farklı tedavi yapıyolarmış. Binlerce kişiye binlerce tedavi şekli mi var yani. Saçma saçma konuşmayın!
Siz de oranın reklamcısıysanız lütfen daha kaliteli reklam yapın. Gelip de burda saçmalamayın!
Parmak egzersizleri vs vs hiçbir işe yaramıyor deyip de burdaki bayanları germeyin!
Ben parmak egzersizleriyle YENDİM !
Lütfen burdaki insanların durumunu kullanarak daha fazla küçülmeyin!
Herkes biliyor orayı merak etmeyin!
Yenmiş olmasaydım yine de gitmezdim oraya.
Çok kalitesiz reklam yapıyosunuz!!
Arkadaşlar ben bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum.vajinusmusla ilgili bende yılların tecrübesi var.yardıma ihtiyacı olanlar bana özelden yazsınlar.her türlü desteği sağlayabilirim.ne olursa olsun size yardımcı olmak isterim.gerçekten kötü bi niyetim yok.istiyorumki herkes bu sıkıntıdan bir an önce kurtulsun.benim çektiğim sıkıntıları siz çekmeyin
birincisi ben yeni üye değilim sadece ismim değişti bilmeden yorum yapmayın.ikincisi reklam filan yaptığım yok soru soruluyor nasıl yendin diye ona cvp veriyorum.ücüncüyede gelince yazıları dikkatli okuyun parmak egzersizi hiç bir işe yaramıyor diye bişey demedim sadece ben onunla denedim yenemedim.benim reklama ihtiyacım yok isteyen gider istemeyen gitmez.herkes burada nasıl yeniyosa hangi pozisyonda hangi yağla yeniyosa paylaşıyo ben hera diyince mi gözüne battı.
kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...H hayaldi88 pardon da yeni üye olup direkt gelip burda heranın reklamını yapıyosunuz!
Herkese farklı tedavi yapıyolarmış. Binlerce kişiye binlerce tedavi şekli mi var yani. Saçma saçma konuşmayın!
Siz de oranın reklamcısıysanız lütfen daha kaliteli reklam yapın. Gelip de burda saçmalamayın!
Parmak egzersizleri vs vs hiçbir işe yaramıyor deyip de burdaki bayanları germeyin!
Ben parmak egzersizleriyle YENDİM !
Lütfen burdaki insanların durumunu kullanarak daha fazla küçülmeyin!
Herkes biliyor orayı merak etmeyin!
Yenmiş olmasaydım yine de gitmezdim oraya.
Çok kalitesiz reklam yapıyosunuz!!
kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...
dar olmasına rağmen bebeğin kafası çıkıyor ordanEgzersizlere başladım hiç zorlanmadım zaten hiç egzersiz yapamam bakamam demedim. kulak çubuğunu aldım spnra serçe parmağı aldım ard arda. Kendime güvenim geldi. Sonra yaparım dedim denemek istedim. İlkinde kavga ettik eşimle deneyemedim ikincidede üstte ilerleyemedin bi türlü. Şimdi annem yanımda egzersiz falan yapamıyorum öyle bekliyorum işte. Galiba vajina dar girmez fikrini aşamıyorum bi türlü.
Biliyorum ama değişen bişey olmuyo. Gene bulunduğum durumdayımdar olmasına rağmen bebeğin kafası çıkıyor ordan
biraz kötü bir örnek vereceğim ama popo deliğide küçük ama oradan da büyük tuvaletini rahatlıkla yapabiliyorsunuz..Biliyorum ama değişen bişey olmuyo. Gene bulunduğum durumdayım
biraz kötü bir örnek vereceğim ama popo deliğide küçük ama oradan da büyük tuvaletini rahatlıkla yapabiliyorsunuz..
Evet çok haklısınız ama tecrübe ettiğim için de söylüyorum çoğu zamn üstteyken ucunu bile alamıyorum. Sığmıyo ilerlemiyo bi türlübiraz kötü bir örnek vereceğim ama popo deliğide küçük ama oradan da büyük tuvaletini rahatlıkla yapabiliyorsunuz..
Evet çok haklısınız ama tecrübe ettiğim için de söylüyorum çoğu zamn üstteyken ucunu bile alamıyorum. Sığmıyo ilerlemiyo bi türlü
Doğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız içinAnlık kasılmalardan dolayı canım. Derin derin diyafram nefesi al, ver, al, ver. Daha çok rahatladığını hissedeceksin.
İlerletirken aynı anda kuvvetlice ıkın. Kayganlaştırıcı da bol kullan. Zamanla azaltırsın.
Doğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız için
Öyle olsa Nasıl egzersiz yapacaktın dostumEgzersizlere başladım hiç zorlanmadım zaten hiç egzersiz yapamam bakamam demedim. kulak çubuğunu aldım spnra serçe parmağı aldım ard arda. Kendime güvenim geldi. Sonra yaparım dedim denemek istedim. İlkinde kavga ettik eşimle deneyemedim ikincidede üstte ilerleyemedin bi türlü. Şimdi annem yanımda egzersiz falan yapamıyorum öyle bekliyorum işte. Galiba vajina dar girmez fikrini aşamıyorum bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?