Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler

H hayaldi88 pardon da yeni üye olup direkt gelip burda heranın reklamını yapıyosunuz!
Herkese farklı tedavi yapıyolarmış. Binlerce kişiye binlerce tedavi şekli mi var yani. Saçma saçma konuşmayın!
Siz de oranın reklamcısıysanız lütfen daha kaliteli reklam yapın. Gelip de burda saçmalamayın!
Parmak egzersizleri vs vs hiçbir işe yaramıyor deyip de burdaki bayanları germeyin!
Ben parmak egzersizleriyle YENDİM !
Lütfen burdaki insanların durumunu kullanarak daha fazla küçülmeyin!
Herkes biliyor orayı merak etmeyin!
Yenmiş olmasaydım yine de gitmezdim oraya.
Çok kalitesiz reklam yapıyosunuz!!

Gerçekten yüksek meblağlar verip de tedavi olan herkesin aynı şeyi söylemiş çok komik olmaya başladı
Herkese farklı tedavi en fazla ne olabilir yani
Ayrıca bu tedavilerin bu kadar pahalı olmasında da zerre iyiniyet görmüyorum
Bu resmen insanların zayıf noktalarını çaresizliğini kullamaktır
Ne yapılıyor da bu kadar yüksek ücret alınıyor hiç insani rakamlar değil üstelik gelen hastaların da hiçbir maliyeti yok onlara ne ilaç ne operasyon

Egzersizlere başladım hiç zorlanmadım zaten hiç egzersiz yapamam bakamam demedim. kulak çubuğunu aldım spnra serçe parmağı aldım ard arda. Kendime güvenim geldi. Sonra yaparım dedim denemek istedim. İlkinde kavga ettik eşimle deneyemedim ikincidede üstte ilerleyemedin bi türlü. Şimdi annem yanımda egzersiz falan yapamıyorum öyle bekliyorum işte. Galiba vajina dar girmez fikrini aşamıyorum bi türlü.

birincisi ben yeni üye değilim sadece ismim değişti bilmeden yorum yapmayın.ikincisi reklam filan yaptığım yok soru soruluyor nasıl yendin diye ona cvp veriyorum.ücüncüyede gelince yazıları dikkatli okuyun parmak egzersizi hiç bir işe yaramıyor diye bişey demedim sadece ben onunla denedim yenemedim.benim reklama ihtiyacım yok isteyen gider istemeyen gitmez.herkes burada nasıl yeniyosa hangi pozisyonda hangi yağla yeniyosa paylaşıyo ben hera diyince mi gözüne battı.

Arkadaşlar ben bu konuyla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum.vajinusmusla ilgili bende yılların tecrübesi var.yardıma ihtiyacı olanlar bana özelden yazsınlar.her türlü desteği sağlayabilirim.ne olursa olsun size yardımcı olmak isterim.gerçekten kötü bi niyetim yok.istiyorumki herkes bu sıkıntıdan bir an önce kurtulsun.benim çektiğim sıkıntıları siz çekmeyin

Profilinizde yazıyor ne zaman katıldığınız !
Sizin gibileri çok gördük. İsabet olur lütfen buraya daha fazla yazmayın siz.
Sorarlarsa, doktora gittim yendim denir. Sizin gibi herada yendim denmez!
Burdaki insanlar da yıllarca uğraşmamak için bir an evvel egzersizlerle yol katediyorlar. Destek olmak yerine, hera hera deyip de daha fazla motivasyon düşürmeyin!
EL-İNSAFFF !!!

Ayrıca konuştuğunuz lafa dikkat edin !!!
Pardon da kimsiniz ki gözüme batacaksınız!
Üç gün önce üye olmuşsunuz, gelmiş burda hera hera deyip duruyorsunuz!
Bi bitmediniz yaaaa!
Ne kalitesiz bir reklam yöntemi !

kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...

kesinlikle reklam ve mesaj sayısını artırmak için aynı mesajı 3 defa ard arda yazmış...

Zaten çarşamba günü katıldığı yazıyor profilde
Ben böyle komik ve kalitesiz reklam görmedim
Burdaki bayanları sazan mı sandı galiba.
İnsanların zayıf noktalarından vurmaya çalışıyorlar!

Arkadaşlar bu işin sırrı, egzersiz!
Normal bi sporda bile kaslarımız egzersiz yapa yapa güçlenmiyor mu? Vajinismus da böyle. Egzersiz yapa yapa alışıyor vajina kaslarımız.
Asla pes etmek yok !

dar olmasına rağmen bebeğin kafası çıkıyor ordan

Evet çok haklısınız ama tecrübe ettiğim için de söylüyorum çoğu zamn üstteyken ucunu bile alamıyorum. Sığmıyo ilerlemiyo bi türlü

Anlık kasılmalardan dolayı canım. Derin derin diyafram nefesi al, ver, al, ver. Daha çok rahatladığını hissedeceksin.
İlerletirken aynı anda kuvvetlice ıkın. Kayganlaştırıcı da bol kullan. Zamanla azaltırsın.

Doğrudur haklısınız o anda nefes almayı bile unutuyorum ve kasılıyorum epey sonra biraz rahatlıyorum ama o zmnda başarısızlığın verdiği can sıkıntısı oluyo. tşk ederim yardımlarınız için

Başarısızlık değil, hayır sakın öyle düşünmeyin :)
Lütfen motivasyonunuzu yükseltin. Ciddiye almayın bu vajinismusu. İnanın hiç de düşündüğümüz gibi güçlü bişey değil. Yaptıkça alışıyoruz gerçekten. Ben mesela diyodumki doktruma, ya mümkün değil iki parmağın yarısından snrası girmiyooo. Ama pes etmedim. Takıldığım an durdum. Çıkarmadım. Derin derin nefes alıp tekrar azcıcık ittirdim. Böyle böyle ilerledim. Peniste de aynısını yaparak ilerledim. Yeterki güçlü durun. Vaji korksun sizden :)

Öyle olsa Nasıl egzersiz yapacaktın dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…