Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yendiniz peki

kızlar mrb evleneli 4 ay oldu ama ne yazıkki hala başaramadım istanbulda önerdiğiniz bir jinekolog varmı sanırım artık doktora gitmem lazım bir türlü olmuyo bi duvar sanki girmiyo birde yanma oluyo güvendiğiniz bir doktor varsa yazabilirmisiniz

Merhabalar bnmde ewlendigim 6 ay oluyor sanirim bnde wajinusmusum cnku bnde yapamiyorum.. We gecen aya kadar denemeyi dahi birakmistik buay deniyors ama yine yapamicam sanirim. Bu sitede ayna ve parmak egzerszlerini okudum onlari denemeyi dusunuyorm son olarak.. Sonrasinda int de hera klinigi diye bi yer duydum dr suleyman eserdag sanirim heryerde burdan bahsediyorlar kendim son olarak yapamaz isem burayla gorusmeyi dusunuyorum sende bi bak istersen..

Egzersizler hakkinda bilgi verebilirmisinn

Öncelikle bir psikiyatra gittim. Parmak egzersizleri verdi. Bu olayın sırrı bence parmak egzersizleri ve pes etmemek. Önce bir parmak sonra iki parmak derken bir gün eşim denemek istedi ve olmuştu. Çok şaşırdım bu muymuş dedim hiç mi hiç acımıyor aslında. Sadece biz öyle duyduklarımızdan dolayı korkuyormuşuz. Beyni korkudan uzak tutun. Hep kendinize bu dünyanın en güzel duygusu, dünyada bir sürü kadın bunu yapmış ve yapıyor ben neden yapamayayım diyip durun, müzik açın mum yakın en güzel geceliklerinizi giyin kendinizi havaya sokun.

Ne güzel darısı başımıza. Dün eşimin p...s girmiş hissetmedim bile. Tabi tamamı değil. Buna bile yenmiş kadar çok mutlu oldum. Mutluluk benim için yakında inşallah. Az kaldı. Şuan eşimin iki parmağındayız ama dün çok yandı. İnşallah ona da alışacak.

Cok tşk ederim canım inşallah darısı yüm arkadaslarıma ben üstte eşime arkam dönük olarak denedim ve oldu
canım bende deniyorum bu aralar esimle ama tam olarak yönünü mü bulamıyoruz kasılıyomuyum ne anlamadım tam pozisyonu nasıl özelede mesaj atabilirsn bz normalde esim düz bi sekilde uzanıyor ben üste duruyorum arkam dönük ama neden bilmiyorum olmuyo acaba baska yapmam gereken bişey varmı

Vajinismus yaşayan arkadaşlar, ne olur erteleme bu hastalığı bir gün erteleme bile evliliğe o kadar zarar veriyor ki ben geçirdiğim 7 ay için o kadar pişman oluyorum ki tabi yaşanması gerekiyormuş ama evlilik için eşim derdi bu olmadan da biz evliliğini sürdürebilir üzülme diye beni telkin ederdi.. ama ben hep çabaladim.. araştırdım.. Çünkü herkesin o kadar kolay yaptığı şeyi bizim yapmamanız tuhaf geliyordu.. ve bu hastalığı yendikten sonra anladım ki.. evlilikte iki tarafı birbirine daha çok bağlayan aslında buyms. . Aşan diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor bilmiyorum ama ben eşime bir kere daha aşık oluyorum.. biliyorum ki o da bana.. şükür ki Allah bizim karşımıza böyle anlayışlı eşler çıkarmış. . Çünkü bi erkeğin bence buna sabretmesi çok zor.. yani inanin sadece bizi sevdikleri için böyle bir şeye sabrediyorlar.. o yüzden lütfen ertelemeyin. . Bir gün bile bu hastalıkla geçirmeyin, mutlu huzurlu yaşamak varken.. her gece ağlardim ve üzülürdum. . Ve gergin olduğum için ister istemez eşimle tartışmalarımiz olurdu her tartışma hemen büyürdu. . Ama şimdi daha farklı her şey. . Allah herkesin en kisa zamanda asmasini nasip etsin.. Bu hastalığı yaşamayan bilmez..

Kesinlikle haklısın !
Helalimiz onlar bizim. Cinsel ilişkinin eşler arasındaki muhabbeti ziyadeleştirdiği hemen hemen bu konuyla ilgili olan tüm dini ve psikolojik kitaplarda yazar. Ben de zarım gittiğinde çok tuhaf şeyler hissetmiştim. Yüzüm gülüyor ama gözlerimden yaş akıyordu.
Eşimin o anki bakışları hala gözümün önünde. Bana: "sen şimdi benim karım mı oldun" diyerek sarılışını asla unutamam.
Evet arkadaşlar, ilişki olmadan elbet yaşanır ömür boyu, ama ilişkiyle bir başka yaşanır. Bunu asla unutmayın!

vajinismusu yenen arkadaşları tebrik ediyorum sizin adınıza çok sevindim. İnşallah darısı biz yenemeyenlere olur. Yenen arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz? Ben de 5 aylık evliyim ve artık zaman geçtikçe de bunalıyorum kafamı çok yoruyor. Ben inanılmaz bir ağrı yaşıyorum ve eşime 'devam etmeyelim' diyorum. Doktora da gittik, çok şükür biyolojik bir sorun olmadığını söyledi de gerisi yine de sıkıntılı. Yardım bekliyorum nolur, özelden yazabilirsiniz. Herkesi Allah gönlüne göre versin.

Suan ilsikiyi sorunsuz yasamama ragmen giriste hala sknti cekiyorum esinize yavas olmasini söyleyin orasi alisana kadr pnsin seklini alana kadr biraz aci olabiliyor ama sonra geciyor siz o anda kendinizi cekiyrsnz tahmn ettgm kadryla ama cekmeyin disinizi skn biraz daha egzersiz yapin bol bol

Arkadaslar bana da yardımcı olun cok ara verdim egzersizlere ama beynımı ikna etmeye calıstım esimle denemekten korkarken iki defa farklı gunlerde deneme yaptık ustteydim sırtım dönük ama olmadı sanki kendimi biraz hazır hissediyorum ama hala ilk giriş olmadı lütfen tecrübelerinizi ve dualarınızı esirgememeyin Allah hepimizin yardımcısı olur insallah ve bu aradada gecenlerde esim dokunmak istedi ama kasılıp panik yaptıgımı unuttu galiba adamın bütün saclarına yapıştım nasıl cekiyorum bıraksın diye sanırsın beni kesiyolar sonra bizi bi gülme tuttu ahhhh su vaji ne hallere soktu bizi

Gitgellerdeki durumunuz nasıl canım? Seri bi şekilde oluyor mu?

Gitgellerdeki durumunuz nasıl canım? Seri bi şekilde oluyor mu?
Evet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrm

canim ayni durum bazen bende de oluyor bunun icin bi çözüm var mi acaba

Hımm ben de gitgel aşamasındayım. Ama seri olmuyor henüz. Penis hala sıkışık duruyor vajinada. Sanırım zamanla rahatlayacak dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…