- 5 Şubat 2016
- 25
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.241
Nasıl yendiniz pekiVajinismusu evlendikten sonra 33 gün yaşadım ve o 33 gün neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah. Sürekli gözyaşı caresizlik neden beceremiyorum diye ozguvenimi kaybetmeye baslamistim icten ice mutsuz bir insan olmuştum esimin de gergin ve mutsuz oldugunu hissetmekse en kotusuydu. Yenmemin uzerinden uc ay geçti. Allah bu sıkıntıyı yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Duamdasiniz. Bu yüzden yuvalar dagilmasin insanlar senelerce mutsuzluga mahkum olmasin nolur :-(
Egzersizler hakkinda bilgi verebilirmisinnCnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnm
Bana da ulasirmisin ozeldennnnCanim banada yardımcı olur musun ozel den
Ne güzel darısı başımıza. Dün eşimin p...s girmiş hissetmedim bile. Tabi tamamı değil. Buna bile yenmiş kadar çok mutlu oldum. Mutluluk benim için yakında inşallah. Az kaldı. Şuan eşimin iki parmağındayız ama dün çok yandı. İnşallah ona da alışacak.Öncelikle bir psikiyatra gittim. Parmak egzersizleri verdi. Bu olayın sırrı bence parmak egzersizleri ve pes etmemek. Önce bir parmak sonra iki parmak derken bir gün eşim denemek istedi ve olmuştu. Çok şaşırdım bu muymuş dedim hiç mi hiç acımıyor aslında. Sadece biz öyle duyduklarımızdan dolayı korkuyormuşuz. Beyni korkudan uzak tutun. Hep kendinize bu dünyanın en güzel duygusu, dünyada bir sürü kadın bunu yapmış ve yapıyor ben neden yapamayayım diyip durun, müzik açın mum yakın en güzel geceliklerinizi giyin kendinizi havaya sokun.
canım bende deniyorum bu aralar esimle ama tam olarak yönünü mü bulamıyoruz kasılıyomuyum ne anlamadım tam pozisyonu nasıl özelede mesaj atabilirsn bz normalde esim düz bi sekilde uzanıyor ben üste duruyorum arkam dönük ama neden bilmiyorum olmuyo acaba baska yapmam gereken bişey varmıCok tşk ederim canım inşallah darısı yüm arkadaslarıma ben üstte eşime arkam dönük olarak denedim ve oldu
Vajinismus yaşayan arkadaşlar, ne olur erteleme bu hastalığı bir gün erteleme bile evliliğe o kadar zarar veriyor ki ben geçirdiğim 7 ay için o kadar pişman oluyorum ki tabi yaşanması gerekiyormuş ama evlilik için eşim derdi bu olmadan da biz evliliğini sürdürebilir üzülme diye beni telkin ederdi.. ama ben hep çabaladim.. araştırdım.. Çünkü herkesin o kadar kolay yaptığı şeyi bizim yapmamanız tuhaf geliyordu.. ve bu hastalığı yendikten sonra anladım ki.. evlilikte iki tarafı birbirine daha çok bağlayan aslında buyms. . Aşan diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor bilmiyorum ama ben eşime bir kere daha aşık oluyorum.. biliyorum ki o da bana.. şükür ki Allah bizim karşımıza böyle anlayışlı eşler çıkarmış. . Çünkü bi erkeğin bence buna sabretmesi çok zor.. yani inanin sadece bizi sevdikleri için böyle bir şeye sabrediyorlar.. o yüzden lütfen ertelemeyin. . Bir gün bile bu hastalıkla geçirmeyin, mutlu huzurlu yaşamak varken.. her gece ağlardim ve üzülürdum. . Ve gergin olduğum için ister istemez eşimle tartışmalarımiz olurdu her tartışma hemen büyürdu. . Ama şimdi daha farklı her şey. . Allah herkesin en kisa zamanda asmasini nasip etsin.. Bu hastalığı yaşamayan bilmez..
Suan ilsikiyi sorunsuz yasamama ragmen giriste hala sknti cekiyorum esinize yavas olmasini söyleyin orasi alisana kadr pnsin seklini alana kadr biraz aci olabiliyor ama sonra geciyor siz o anda kendinizi cekiyrsnz tahmn ettgm kadryla ama cekmeyin disinizi skn biraz daha egzersiz yapin bol bol
Evet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrmGitgellerdeki durumunuz nasıl canım? Seri bi şekilde oluyor mu?
canim ayni durum bazen bende de oluyor bunun icin bi çözüm var mi acabaEvet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrm
Evet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?