Vajinismus yaşayan arkadaşlar, ne olur erteleme bu hastalığı bir gün erteleme bile evliliğe o kadar zarar veriyor ki ben geçirdiğim 7 ay için o kadar pişman oluyorum ki tabi yaşanması gerekiyormuş ama evlilik için eşim derdi bu olmadan da biz evliliğini sürdürebilir üzülme diye beni telkin ederdi.. ama ben hep çabaladim.. araştırdım.. Çünkü herkesin o kadar kolay yaptığı şeyi bizim yapmamanız tuhaf geliyordu.. ve bu hastalığı yendikten sonra anladım ki.. evlilikte iki tarafı birbirine daha çok bağlayan aslında buyms. . Aşan diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor bilmiyorum ama ben eşime bir kere daha aşık oluyorum.. biliyorum ki o da bana.. şükür ki Allah bizim karşımıza böyle anlayışlı eşler çıkarmış. . Çünkü bi erkeğin bence buna sabretmesi çok zor.. yani inanin sadece bizi sevdikleri için böyle bir şeye sabrediyorlar.. o yüzden lütfen ertelemeyin. . Bir gün bile bu hastalıkla geçirmeyin, mutlu huzurlu yaşamak varken.. her gece ağlardim ve üzülürdum. . Ve gergin olduğum için ister istemez eşimle tartışmalarımiz olurdu her tartışma hemen büyürdu. . Ama şimdi daha farklı her şey. . Allah herkesin en kisa zamanda asmasini nasip etsin.. Bu hastalığı yaşamayan bilmez..